Hetfon pesten voltam a bmwvel, faszkalap belem jott az ulloin, aztan meg szethullott a seggem alatt. Tegnap megint pesten voltam egy ugyfel autoval, annak meg a szijja szakadt el, ugyhogy az ejjel haza kellett trelerezni. Alig 4 orat ultem az autoba a palyan. Hidd el most semmi sem erdekel. ha neked raert fel evig az a kurva auto, akkor most nekem is ra tud erni meg 1-2 hetet. van annyi bajom, hogy az zavar a legkevesbe hogy ott all az 5er. Ha meg nem tetszik akkor el lehet vinni. Ne kurogass, meg mostansag feszult vagyok.
Miert van az hogy megvettem a bmwt es rogton agressziv lettem??? Aki belem jott az ulloin azt szenne vertem, es meg betetlapot sem vettem el tole... szerintetek a rendszam alapjan visszakereshetik hogy ki voltam? a betort orr az konnyu, vagy sulyos testi sertes?:)
meg van meg belole a futheto sport ules, a klima(van benne gaz!), kis board, lampamagassag allitos lampak, 4 gyari, de somart felni 15 colos, futheto ablak spricni, el ablak elol, tehat meg minden megvan a legzsakon kivul. Megvan a motor is:) a valto, a feltengelyek:)
Mar eladtam:) De ha nem viszi el a srac mondjuk 4 heten belul akkor a tied:) egyebkent 40ert adom mindenestol. De en nem rakom at. Kell egy villanyszerelo hozza. Nem ertek a tyukbelekhez:)
Jani ha olvasod akkor lecci lecci lecci:) aruld el nekem hogy van-e e30 nem tetoablakos, 6hengeres autobol szarmazo paneled, ami a tetokarpit elejen szokott lenni, es arra van felcsavarozva a 2 napellenzo, meg abba van bepattintva a csekkontrol. Ezen kivul meg erdekelne egy jobbos es egy balos kartamasz is:) Szin, karpit allapot mind1, mert ujra lesz huzva. Ha van akkor mondasz ra nekem 1 arat?
A cim jo! Kep sajna meg nincs, mert nem akarok addig meg nincs kitakaritva. Egy szo szerinti parasztol vettuk meg. Gumicsizmaba volt, es tehen is volt az udvaron...:)