A 2004-es C3-hoz létezik szükségpótkerék (mankókerék)? Még sosem volt szükségem a pótkerékre, de mivel LPGs a kicsike, a csomiból kevesebb helyet foglalna egy olyan pótkerék... Ha valakinek van, s esetleg cserélne rendes pótkerékre (Nógrád megye környékén), amin a gyári, sosem használt Michelin gumi van, írjon.
Üzem meleg motornál kelepelő hangot hallok, sajnos van amikor nagyon hangosan (1.4hdi). A hang elhalkul mikor a kuplungot benyomom. Ugyanekkor az olajnyomás leesik, mely pici gázfröccsre megszűnik. Van egy olyan tipp, hogy a főtengelynél lesz valamilyen hiba, de muszáj leszek a miskolci Citroen szervizbe bevinni. Sajnos leghamarabb nov7-én tudják megvizsgálni :(
Szerviztapasztalatotok van esetleg (Nyíregyh., Miskolc, Debrecen, Eger) vagy esetleg ezen a környéken megbízható szakembert tudtok ajánlani? köszi
C3-as kiskocsimhoz vonószemet keresek, ha valakinek van elfekvőben akkor szívesen átvenném. Esetleg tudja-e valaki, hogy más típusú Citroen vonószeme jó-e bele, vagy csak a sajátja?
Sziasztok, 1.4 HDI-nél (2002-es motortípus) miért van az hogy 1400-1700 (kb.) között van egy mellékzöreje a motornak? Terhelés alatt, pl. 2-es 3-as fokozatban gyorsítok vissza, alacsony fordulatról?
Nem tudom megfogalmazni milyen hang, de más mint a motor alap hangja. Valami berezonálna, úgy hangzik mintha jobboldalról jönne egyébként. Meg még a másik, egy fokkal gyengébb a motor (vagy csak megszoktam hogy húz és gyengének tűnik) mint az elején (most lesz meg nemsokára a 10 ezredik km), mióta elkezdtem ezt vezetni.
Szia. Lemerült a sok indítgatástól de fel lett töltve . Igysincs változás nem akar elindulni.Tökéletesen működött lelett áltatva fél óra múlva már nem indult el.
Szia. Próbáltam de semmi . Töltés viszajelzö villog s nem indul. rádió sem szol szivargyújtó sem működik más igen .A Létező összes biztosítékot kiszedtem s csatlakozókat lehúztam semmi változás most már kíváncsi vagyok mi lesz a baj .Köszi a segitséget
Szerinted 1 hibakód olvasás segítene rajta?Vagy üzemanyag gond lehet ez 1,4 dízel nem tudom van e benne ac pumpa vagy elektromos és nem kapna jelet vagy üzemanyagot ? 1szer már csinált ilyet saru le s fel azóta működött de most nem segít.
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban hogy c 3 as ECOMOD BAN van És Nem akar kijönni belőle , hiába van a aksi levéve nem felejti el BSI csere lenne a megoldás? vagy fel lehet éleszteni valahogy? Sürgős lenne a segítség.
SÜRGŐS!!!!! Sziasztok! Hogyan kell a SensoDrive-ot újratanítani. Kormánykerék-csere miatt le kell kötnöm az akkumulátort, hogy a légzsákoknak se legyen baja, de utána újra kell tanítani a váltót (ahogy mások mondták). Köszi! SÜRGŐS!!!!
Tetődíszlécből szinte biztos, hogy csak gyári újat kapsz - elég drágán.
(ha kicsit lejjebb tekersz az oldalon, pont szó volt róla 1-2 napja, még alkatrész rajz is van fent)
Az elejéről lehet, hogy csak a koptató egyik része hiányzik, abból van utángyártott, bár csak szettben van. Persze látni kéne te mire is gondoltál. :-)
addam_ Te már sok mindent kipróbáltál a Sensodrive javításával. Megoldódott a probléma nálad? Én cseréltem kuplung kinyomót egy használt, de garantáltan 60 ekm-t futott példányra. Néhány napig olyan volt, mint az álom, még csak nem is recsegett kuplungolás közben, de néhány nap után elkezdte ugyanazt csinálni, mint az elődje. A Senso-kban hagyományos kuplung van, ezek után kezdek arra gyanakodni, hogy a a kuplungtárcsa és/vagy kinyomócsapágy lehet a gondja.
De ugyanakkor kezdek kifogyni az ötletekből, meg a türelemből is.
Akinek volt hagyományos, lábbal tolós kuplungos autója, az tudja, hogy néha nem megy be álló helyzetben 1-be, ilyenkor vissza üresbe, kuplung felenged, újra kinyom és már be is megy 1-esbe. A Senso miért nem játssza ezt? 3-szor próbálkozik, utána hibaüzenet, jó esetben legalább indítható marad, ha közben megálltál volna és leállítottad. Vagy mégsem.