Mlc-nek július 15-ig bármikor jó. Kis fesztekre elmenni nagyon sok idő, ennyi szabadság nem nagyon esik le. 15-től új gályahely lesz, akkor viszont már nem itt fogok lakni, hanem Fehérvárról járok be. Emiatt a hétköznapi vagy vasárnapi bulikra másnapra szabadságot kell kivenni. Ez viszont kezdőként kicsit pofátlanság. Még Sziget is az lesz két két után. De később már nem lesz gáz.
A sokféle program miatt lehet, hogy nem lesz Nagy Júliusi Forradalom? :-(
Igen tehát...vagy azon a júliusi héten kéne vasárnap, de akkor nemtom hány embernek lesz kedve pénteki kisterem után vasárnap, ha meg előtte, mondjuk csütörtök, akkor meg nemtudom kinek lesz kedve előző nap is bulizni?
Emberek kinek mikor lenne jó?
Azt tudom hogy nekem VOLT + sziget tuti bejáccik és a sziget az gondolom majdnem mindenkinek.
Neph: mindjárt írok apropó sziget....
Júni 18-22. Rock Maraton(Ignite)
Júni 26-29 . Zed Fest (ex- mezőtúri Wanted Fest) Kecskemét
Július 04-06. VOLT Fesztival
Július 10-14. Helyalja Fesztival
Július 17-21. EFFOTT
Július 31-aug.7. Sziget
Ezek tutik.
Ecsegfalva senki nem tudja mikor?
NOs meg lesz még Fading Colours is a Süsibe valamikor.
Egyenlőre Júli 22-28-ig nincs semmi a naptárba amiről tudnék.Persze azért még utána kéne járni.
Hát jó, legfeljebb kivárjuk jól azt az augusztustot. Nincs mit tenni. én pl. bele sem számítottam a Voltot, meg ki tudja, hogy még miket. Szóval biztos igazatok van.
Legfeljebb nyomjuk majd a házi partykat ügyesen.
Na ja, de július elejét még talán érdemes lenne megpróbálni, mert akkor már más buli nincs, max. fesztiválok. De kérdés, hányan járnak fesztiválra. Mertugye pl. Valah szinte mindegyikre, én meg egyre se. Tehát a fene se tudja, mennyire befolyásol.
Én is eredetileg így gondoltam, hogy augusztus közepe - végén lehetne. Mert minden héten van feszt.
Valah: pölö a Volt feszt júli elején, amire én szándékoztam leutazni sopronba, sz'l nemtom.
De majd mingyá megnézzük mi a helyzet csinálok egy "program research" és akkor esetleg megbeszélhetnénk itt közösen,hogy mikor lenne érdemes:-)))
imho ertelme csak sziget utan van igazabol, addig csomo ember azert nem fog, mert a szigetre gyujt ("mert ott ugyis olyan nagy nevek vannak meg tuti tombolas" stb stb), augusztus vegen mar biztosabban lehetne, aztan persze lehet he nem vagom h mit kene csinalni...
Hát... oigen. pont most néztem meg hova szeretnék eljutni a nyáron fesztiválilag, és júliusban szinte minden hétvégére jut valami... Szal, nemtom. De! A július eleje még elég üresnek tűnik, úgyhogy rajta kispajtások!
Nemtudom érdemes-e júliusban nyaralások, fesztiválok minden...
Szerintetek lehet találni ideális időpontot júliusban? Kinek mi lenne jó?
Mikor van Ecsegfalva ki tudja? A többi feszt-et én tudom...mikor mindjárt számvetést teszek:-)))
Ja, ezért is szoktam b..tatni az embereket a listán, de senki nem veszi magára. Nem is értem. Mert azért annyi indusztriál buli meg nincs... Aztán mégse jönnek a népek.
Plakátolás céljából egy-két kollégiumot bevállalhatok, na meg a mostani munkahelyemet, legalábbis amíg még Bpesten lakom. Aztán próbálok segítőket keresni.
A listákat köszi szépen.
behirdetessel kapcsolatban annyi kene csak, hogy mailben atlovitek nekem, hogy pontosan mikor es hol van a legkozelebbi buli, reszletekkel egyutt, mi meg bemondjuk a muszalban meg kipakoljuk ld50re, ennyit tudunk tenni.
az a tré szerintem, hogy aki potenciálisan eljönne egy ilyen bulira, azt nagyjából el lehet érni az indexen, a levlistán, vagy ilyesmi. tehát egy körúton látott plakát alapján ha 1 ember lejön, akit nem ismerünk, akkor fizetek neki valamit. még aki ilyesmit hallgat és tud róla, az se jön le. csak a levlistán állítólag van vagy 120 ember, oké, a fele vidéki, 10 meg külföldön van, de még mindig ott van 50 ember...
Plakátoltunk pediglen a Körúton sokat, Nyugatinál, de ezeket már másnapra leragaszották. Kemény harc megy ott, kérem. Szórólapok voltak a Wave-ben, Metro-Nómban, Indie-Go-ban, Voodoo-ban, Kiseremben. Nem tudom, hova lehetne még, de legközelebb küldök mindenkinek szórólapot, aki besegítene, aztán akkor lehet szórni ezerrel mindenfelé!
Zenék beszerzésének el?segítése érdekében listát küldök! :-)