Karácsonyfadíszítés közben?
Én Destiny's Child-ot hallgattam, de nem a karácsonyit, mert az még nincs meg :(
Szólt még Aaliyah, Faith Hill és Redman is.
Na és milyen az Usher?????:)
Ez persze beugratós kérdés:))))
Én most nagyon rágyógyultam Kci&JoJo szólóalbumára meg kaptam egy Best of Black music 2000 című dupla cd-t és :Destiny's Child,R.Kelly,Joe,Aaliyah, és még rengetegen sokan mások.
Tulajdonképpen megvan az összes dal róla a rendes albumokon de ez egész jól össze van válogatva.
A legelsőn is vannak jó dalok de az azért még lényegesen kiforratlan volt a Fanmailhez és a CrazySexyCoolhoz képest(plussz azok a képek a belső borítóban, jézusom!!!!):))))
Az Another Level:Nexus albuma HIBÁTLAN!!!!!Kötelező!!!!
Imádni fogod!!!
Mindenkinek jól telt a karácsony? Tisztességes zenéket halgattatok fadíszítés közben?
Nekem ezek mentek felváltva:
Toni Braxton : Snowflakes (inkább talán jazzes, mint R&B, de naon jó)
Destiny's Child : 8 Days Of Christmas
Christina Aguilera : My Kind Of Christmas (csitt, a stíluson még mindig belül vagyunk szvsz)
és egyveleg: TLC, Mary J Blige, Joe, Monica, Whitney, Pointer Sisters, R Kelly, Donnel Jones, Luther Vandros, ésésés ... szóval jól telt :)
sok puszi és Boldog Karácsonyt minden topiklakónak:
hidegtalpu
ui: topikgazdának tisztelettel jelentem, Usher új albuma letöltve, feldolgozva, megszeretve :)
Nemtom még hogy-hogy nem került szóba, a TLC - CrazySexyCool. Szerintem sokkal jobb mint a Fanmail. A Nexus télleg olyan jó lemez, mert már régóta fontolom a vételét.
Szerintem legegyszerübb, ha regisztrálod magad az audiogalaxy.com-on és ott megnézed a genrekben a stílusokat. Biztos hogy fog találni pár ezer számot.
The Fool Monthy. Majd szólok ha lesz buli. Januárban várható, mert már elég rég nem játszottunk (na jó, pénteken volt egy céges haknink, de az mégsem ugyanaz.)
Viszont én egyáltalán nem vagyok képben; Sztyepp, milyen bandád is van neked, ami normális zenét játszik? Népszerűsítsd csak :-)
jut eszembe, a Club 7-ben (Bp) szombat éjszakánként egész tűrhető a zene, de csak lányoknak ingyenes, a fiúknak elég húzós az ára. Ennek folyománya: szinte csak csajok vannak :-p