Én 2004-ben Chievo-Inter meccsen voltam. Az olaszoknál csak a bankban lehetett megvenni a jegyet, és Veronában vagy a kanyarba kaptad a "fanatikusok" közé, vagy jobb helyre. A kanyarba 25 euró volt, a jobb helyekre 100. A hangulat mindenesetre nagyon jó volt a kanyarban is. :))
hat igy egyszer igen, de minden masodik heten mar zuzos lehet:)
amugy 85 juro volt a legdragabb jegy..az velunk szembe levo helyre szolt (kamera oldala)...amugy a legdurvabb az, ha eppen a repterrol rohannal a meccsre, akkor csak elmesz egy la caixa bankjegyautomatahoz es siman megtudod ott venni a jegyed:)
mondjuk mi rutintalanul eloszor a legrovidebb sorba alltunk be (mondani sem kell, hogy az socios volt), igy vagy fel oras sorbanallas utan allhattunk be a masikba....)
amugy eppen aznap volt barca-real jegkorongmeccs..ingyenes belepessel
nagyon sok kulfoldi volt, mi amszterdamon keresztul mentunk (tobbet nem akarom latni a 'sipolot') 3 oras kesessel indult innen a gep az amszterdami idojaras miatt, persze van gaal testverei nem vartak meg minket igy lekestuk a csatlakozast...mondtak menjuk atiratni masik gepre a jegyet, ilyen otp-s jegytepo rendszer van a 'sipolon', kihuztuk a 924-est...de 470 korul jart akkor eppen a szamlalo, mi magyar menthalityvel bealltunk a sor elejere igy a kovetkezo gepre kaptunk egy varakozo jegyet, de mondta elore a csoka, hogy tulfoglalas van...igy is volt...de meg rajtunk kivul olyan 10-en igy jartak...viszont a 10-bol vagy 6 dan volt akik szinten a meccsre mentek (mar megvolt a jegyuk, szallasuk) vegul addig dumalt az egyik csoka, mig beraktak minket egy fapados gepre:)
semleges ruhaban voltam, mert nem tudtam milyen csokak ezek, de akar nyugodtan lehettem volna depor mezben is...viszont mar jopar angol barcelonaba
meccshez meg annyit, hogy elozo este azt almodtam, hogy zuhog az eso es mar a 3. percben vezet a barca (es hogy kikapunk..igaz az alom csak a 3. percig tartott)....sajna minden bejott...
sajna masodik felidoben eleg gyengek voltunk....hihetetlen amit ez a ronaldinho tud (igy eloben nagyon kijott)..amugy 5. dorban ultunk igy "szarul" lattunk...majd a fotokat is felteszem ha haza erunk egyszer:) jol
(kicsit bevesaroltam estrellabol..meg citromos sorbol is jol:) )
hát ez a 3-2 végülis megérdemelt sajna a barcának, de végülis nekünk nem őket kell megverni, hanem a kisebb csapatokat, ami nem nagyon megy.... Andrade sérülése meg nagyon súlyosnak tünt, olyat is hallottam, h kihagyja a VB-t is :((( ezek a rohatt sérülések is minket sulytanak....
hat hihetetlen ami itt van, tizen valahany eve voltam mar a barca muzeumban...hat most teljesen mas(sajna se Fradi,de dozsa zaszlo mar nincs kirakva)....jatekosok mentek az egyik hotelba meccs elotti pihenesre kb 1000-1500 ember orjongott...jegyet siman kaptunk jol...sor is jo...hollandokat meg jobban utalom mint eddig:)
Irigylem a Gonoszt! Egyébként, ha ő Depor meccsre megy - mindig idegenbeli Depor meccsre szokott menni eddig (olykor velem együtt) - akkor győzünk! Remélem, megtartja a jó sorozatát. Vagyis szokását.