Sir Alex Ferguson is prepared to risk title winners Manchester United getting beaten by Chelsea in order to preserve a sense of fair play in the relegation battle.
hmm... valószínűleg Benitez is hasonlóan gondolkodott a Fulham elleni meccsük kapcsán... Köszönjük a sir lovagiasságát...
Úgy látszik, eredményes volt warnock talpnyalása...
Erről lemaradtam, mármint arról, hogy nagy esély van arra, hogy a MU-WHU meccset adják. Viszont belegondolva ez tűnik ésszerűnek, a bajnokavatás miatt mindenképp. Meg amúgy is: milyen régen adott már a Sport tv élőben WHU meccset? :-) Amúgy remélem mindkét csapat részéről nagy ünneplés lesz, kinek ezért, kinek azért. Szerintem jó pár West Ham szurkolónak a bentmaradás egy bajnoki címmel érne fel :-)
Nem kell ezen gondolkodni. Kiestek,kiestek. Ennyi. Igazából engem Én is sajnáltam a Charlton szurkolókat....de ha most nyertek volna,akkor köünnyen előfordulhatott volna,hogy jövő héten Mi nézhettük volna a Síró WHU drukkerek ezreit !!! (Mivel már tegan peste is mondta a Sport2-s stúdiós faszi,hogy nagy esély van a Man Utd - WEST HAM meccs szombati Élő adásáról - bajnok avatás Élőben stb...)
Tudom,hogy nem ilyen értelemben írtad,hogy elgondolkodtató...a Játékosok hozzáállása...de szerintme ezt tudták,hogy nem igen fognak benntmaradni...egyébként meg így jártak. :)
Egyrészt örülök, hogy tegnap is nőtt az esélyünk a bentmaradásra, méghozzá úgy, hogy nem is játszottunk. Másrészt viszont igencsak sajnálom Pardew-t. Jobban örültem volna, ha a Sheffield, Wigan duó esik ki. Pardew sokkal szimpatikusabb ember, mint előbbi két klub vezetői. (és nem csak azért, mert nálunk volt edző) Minden esetre most már tényleg magunk befolyásoljuk a sorsunkat, mivel ha a Charlton mindkét meccset megnyerte volna, 39 pontja lett volna a végén, ami még jelenthetett volna némi gondot. Bár azt hiszem egyikünk sem gondolta, hogy ilyen csapatok ellen begyűjtik kétszer is a 3 pontot. Azért elgondolkodtatók a meccs végi reakciók is: a szurkolók némelyike elsírta magát, viszont a játékosok között olyan is volt, aki egy szolid mosollyal vette tudomásul a kiesést...
Hát igen, több mint reménytkeltöek a hétvégi események. A hab a tortán az lenne, ha ma este nem nyerne a Charlton.
Nagyon bizom egy manchesteri döntetlenben, de szerintem nagyobb az esélye annak, hogy a Wigan nem fog nyerni. Gondoljatok bele: a Sheffield kedvezni akarna a Wigannak és nézné a mi eredményünket, ami mondjuk épp egy gólós hátrány, akkor szerintetek kockáztatna egy vereséget azzal. hogy mi még egyenlithetünk is akár? Szerintem nem...
Kár hogy az utolsó fordulót majd nem tudom követni, de azért nagyon szorítok WH -nek!!!
A Sheffield-nek is muszáj lesz hajtani, mert ha kikapnak otthon Wigan-ről és a WHU mégiscsak elcsíp 1 pontot az Old Trafford-on, akkor nekik BYE, bennmarad a WHU, Wigan kettős.
Jók az esélyek, de ugye ez a futball nevű játék...
Senki ne hidje azt hogy a vörös ördögöknek nem lesz fontos a mérkőzés....visoznylag hosszú idő után lettek banjokok ismét, hazai pláyán a zutolsó meccsen veszik át a kupát...naná hogy győzelemmel akarnka búcsúzni a közönségtől...szal iszonyat nehéz lesz a pontszerzés...én sokkal inkább rmeénykedem a Wigan botlásában mint a mi pontszerzésünkben!!!
Más: Ami a játékosokat illetni Daily 2005 körül volt alapember még a védelem közepén mára már nem oskat tesz hozzá, ő tényleg mehet, Bowyert semmiképp nem kelle elkülden nagyszerű labadarúgó...szerintem....aiket mindneképp megkell tartani: Zamora, Tevez, Ferdinand , Gabbidon , Green, Ashton, Konchesky.....ők a gerinc
A Wigan iszonyú fos formában van, a Charlton-é sem sokkal jobb. A MU pedig nem fog már nagyon pörögni a WHU ellen. Nagyon meglepődnék, ha nem az előbbi kettő esne ki.
Következő idényre pedig remélem megszabadulunk az olyanoktól, mint Spector, Bowyer, Cole. Valamint - sajnos bármennyire is csípem - Dailly sem a régi már.