Szerintem diaggal át lehet írni, de majd a szakik megmondják. Nekem 1.6 HDi van abban 10e-ként cserélem. Szerintem Te se követsz el hibát a benzinesnél a 10e-es cserével és a motor meghálálja.
Tiszteletem, vettem egy 307 sw-t, volna egy kérdésem: azt megtaláltam, hogy lehet nullázni a szerviz intervallumot, de arra van-e mód, hogy módosítsam a gyakoriságot?
1.6b, a 30e-s intervallumot csökkenteném (mondjuk a felére).
"Csak" arrébb dobja a szíjat. Többen azt mondták, képtelenség az egy 6pk-s szíj! De!!!!! A szíj hosszában szétszakad, vagy teljesen. Volt hogy 1hét, volt hogy 1év után csinálta. Volt hogy ide oda dobálta. Valószínűleg a spanolód is szar lesz, azt is cseréld.
Ja és ha cseréled, jó meleg motornál vedd ki a fötengely csavart, és még melegen tedd is vissza. Én jártam úgy hogy vezérlés cserénél lehült a motor, alig birtam csövel visszahajtani a csavart, de vasárnap lévén kénytelen voltam, felmelegedett le is lazult, akkor tudtam nyomatékkal lehúzni, legközelebb új csavarral cseréltem vezérlést.....
Legolcsóbban Ő rakott be nekem üveget. Nem eredetit. De pilkington, zöldített, esőszenzor, fényszóró minden működik.
Házhoz jött! (Pest megyén belül, de lehet messzebbre is elmegy, rá kell kérdezni). Mindennel együtt 57k volt!!!
Hót felesleges gyárit kérni, rakatni ~100k-erért. Azon kőfelverődés NEM javítható! Mivel több rétegű, a rétegek közt fólia, így nem folyik be a ragasztó!
Max nagyon pici kőfelverődés. Ennél olcsóbb ajánlatot NEM kaptam sehol. És még házhoz is jött!!!!
A kerdesem az lenne, hogy szélvédő csere után nem kapcsol be az automata ablaktörlő. Regen mindig kiirta, hogy: automatic wipe active vagy valami ilyesmit. Mi a hiba? Nem jól rakták vissza az eső szenzort? Javítható?
A masik kerdesem arról szolna, hogy üresben lötyög a váltó kar, ez miert van? Es Es javítható-e?
Segitségeteket kérném. Milyen eolys adalékot kell vennem az autómhoz,kiírta hogy minimumon van. Ezt feltudom tölteni házilag? Vagy tud e segítséget valaki Balatonfüred környékén?
Ezt már én is nézegettem a Kauffernél.Innen rendelgetem az olajakat a macskának is és a tehernek is.Előbbinél ,maradok a Total 5W 40-nél Nekem is 2.0 HDI RHS SW van megnövelt LE-vel. :)