Ne csodaálkozzunk ezen, lassan már nem is fognak emlékezni arra hogy NDK vagy NSZK.... :) Én is csodálkoztam ezen, de hát Állólámpás a téma, meg kellett venni.. :)
Önindító: ha külön nem megy, akkor mondj arra is valami kis méretű, kerek számot. :)
(Behúzómágnes csatlakozójával volt problémám, magán a terkercsen, ahol a saru bemegy, és forrasztva van a jelvezeték. És félek, hogy hiába olvasztottam fel, nem lesz tartós a dolog...)
Szerintem van másik tanksapkám, egyébként ugyanaz a benzines és a Dieselé. Megkeresem. Ha az önindító behúzó mágnesre gondolsz az nagyobb a Dieselen. De van komplett önindítóm benzineshez.
Dieselbe való komplett egykulcsos zárgarnitúra eladó. Két első kilincs, egy csomagtérzár, gyújtáskapcsoló, tanksapka. Egyetlen gyári kulcs van hozzá. 30 ezer pénz.
Ki az a Haudek? Van hozzá elérhetőséged? A kerék két részből áll, a belseje pedig racsnis. Nincs ember aki ilyet legyártana- nem beszélve a számozásról. Nyilván olyanra gondoltam, hogy valaki szétszedett egy ilyet és pont az maradt meg belőle. De jó egészben is, a lényeg, hogy legyen.