Jó van Dezsőbá! Akkor csökkentet módban csókoljátok meg egymást! :) Nem hiszem, hogy durva voltam szépen kértem valamit. Most meg még az egészségi állapotommal is foglakozik a kedves ignorálandó személy. Azt hittem én itt itthon vagyok, ezek szerinnt kérni se lehet egy betévedt akárkit, hogy vegye figyelembe az itteni szokásokat. Tudod mikor én egy topikba beírok először is beköszönök és nem rögtön a mocskot ontom ki magamból. Na de különbözőek vagyunk. Engem már nem is érdekel, mielőtt Ő szólt volna, hogy ignoráljuk én már meg is tettem. Nem fecséreltem volna rá több szót, ha most Te nem kezded el megvédeni. Csak nehogy Te is kikapj tőle ezért! :DDD
Az a templom egy reformatus templom, azok pedig mar csak ilyenek... :)
Annelkul, hogy a vedougyvedje akarnek lenni barkinek, egy halalfaszaert nem feltetlen az az elvarhato viszontreakcio, ami itt lentebb olvashato volt...
Fokent nem, ha egyaltalan nem az ide irogatok szemelyet sertette.
Lehetett volna mondjuk joval finomabban is felszolitani a jomodorra az illetot, akkor bizonyara elmaradt volna a hipos szajoblitesre valo viszontfelszolitas is.
Bevallom, altalaban en is szeretek adni, ha kapok, igy van ezzel mas is, mint ahogy a pelda is jol mutatja...
Az egesz felhajtas a dolog korul, vihar a biliben, sot! megkockaztatom: nevetseges!
Nahat, mosthogy leirtam a frankot arrol amit gondolok, el is megyek a halal faszara... :))
Akkor kérlek olvass vissza mégegyszer és remélem azért a sorok között is találsz olvasnivalókat (ajánlom előtte levő kb.: 500 hozzászólást is), akkor rájössz, hogy ki a pofátlan...
Vajon miért is kényszerültél nikkváltásra?
Ebben a topicban váltottam nevet, de nem azért, mert nem tudok bejelentkezni azon a néven!! Ennek oka is a sorok között van!
Ami a bunkóságot illeti: STILUSom nem olyan, hogy bunkó módon hablazsoljak, hanem igyekeztem kultúráltan fogalmazni és értelmezni, miközben osztod itt a stilusoddal a véleményedet! Ha nem vetted volna észre mindenre igyekeztem válaszolni, de nem a sajátos stilusoddal!
Nem bunkoztam senkit és nem is fogalmaztam úgy! Én nem is bántottalak, csak kértelek! Így nem tudom, vagy nem értem, hogy miért is zaklattalak volna, hogy békén nem hagytalak! Szerintem nálam nyerő ez a szöveg: amíg velem kultúráltan beszélnek, addig minden oké! Mert két különböző hangnemű párbeszéd valahogy nem fér meg egymással...
---------------------------------------------------------------------------------------------- k i s t e s o válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.23 07:08:41 (4808) Sziasztok! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ezen a nikkeden ez volt az első hozzászólásod kb. másfél hónapja... Ennél te régebben itt vagy. Vajon miért is kényszerültél nikkváltásra? :-D
Az önmagáért beszélő tények miatt kérlek, hogy a jövőben te is meg a szorgoska is ignoráljatok... Nem szokásom piszkálni olyanokat akik engem békénhagynak, de a bunkó kötekedőket ritkán hagyom válasz nélkül. Esetleg javasolhatom neked is a szorgoska által kezdeményezett hypos szájmosást...
Sziget mellett állítólag a töredékét sem lehet hallani annak amit kicsivel messzebb. De kérdezd meg kdezsoe-t, mennyire élvezetes!
És mint említém vala: ne hasonlítsd a szigetet a forma1-hez! Ha másért nem, hát azért, mert a F1 napközben megy, mindössze két-három napig. A sziget meg főként éjjel és több mint egy héten át.