Uraim! Önöket leköti a Big Gyagyi? Én magam csak a Farm pilotját láttam, épp lejött a vágóasztalról, még meleg volt. Abban volt valami, ha nem is sok. (Ugyan az sem érdekel.)
Most mondtam az asszonynak, hogy férfiak nem nézik azt a műsort, mert csak unatkozó háziasszonyoknak van idejük rá, akik már rég leszoktak az olvasásról és a szabadidő sportos eltöltéséről... Lehangoló, uraim, hogy saját fórumukon ilyen mélyre süllyednek, a Mariana-árok ehhez képest kacsaúsztató medence, magam most nagyon magam alá szakadtam.
A kopasz, ruhabolond munkanélkülit fogják először kirúgni. (Olyan randa, hogy semmi élvezet nézni.)
A legnagyobb problémám, hogy egyetlen jó nő sincs a csapatban, és akik vannak, azok is BSZSZ-ek. Vagyis Blikk Szépség Személyiségek. Tudja, a Blikkben jelennek meg olyan csajok fotói, akiknek a személyiségét össze lehet foglalni egy mondatban. Például: "Ez Kitti(18), jogász szeretne lenni, és most valószínüleg melege van, azért öltözött ilyen lengén."
Kár, hogy nem csinál ilyet, pedig azt megnézném. Ami a gitárt illeti, tulajdonképpen 15 hétre egészen életképes ötlet, azzal el lehet tölteni valamennyi időt. Attól félek, hogy az olasz fiatal hamar kiesik, mert hosszúhajú, gitározik, ilyesmi. Sajnos fogalmam sincs, hogy ki szavazhat ki versenyzőket, a többiek, vagy a nézők, vagy hogy is van ez... Nem tud felvilágosítani?
Az olasz srác nekem is kedvencem. Sajnos 15 évvel idősebbnek néz ki, mint amennyi valójában, ezért szerintem hamar kirúgják. Biztos Ön is ismeri azt az embertípust, aki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy bizonyos kulturális rendezvényekre (Kapolcson sokat látni) gitárt vigyen, és ott pengesse. Mert így majdnem olyan lesz, mint a többi fellépő. Ha pengeti. Az ilyen srácokat a lányok hamar körülveszik, és gügyögnek nekik. Én pedig szeretném felpofozni őket.
Azért nem veszek részt hasonló műsor elkészítésében, mert annyit nem tudnak fizetni.
Két csocsós is van, az egyik a digó, annak nem drukkolok, mert túl holdvilágképű (bár végülis ő a második, mert tud csocsózni), a másik meg focista meg művész, és lehet, hogy Szabinak hívják, de ez nem biztos. Ön miért nem vesz részt valami hasonló műsor elkészítésében?
tracy, remélem nézi a Big Brothert. Kinek drukkol? Ha még nem látta volna a műsort, elmondom a választékot. Van egy spermakedvelő, harmincas anya, egy melák elmebeteg, egy kopasz, ruhabolond munkanélküli, egy dagadt, szeretethiányos sztriptíztáncosnő, egy érzékeny, gitáros autista, egy nagyszájú, ausztrál aggszűz, egy nyálas, karatézó cukrász, két szőke, egy barna, egy vörös pina, egy nagy fülű egyetemista, és egy 20 éves szerencsétlen, akit nem vettek fel sehova.