Keresés

Részletes keresés

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.09.13 0 0 33432

Az angol hétszeres világbajnokról beszél(t)ünk!

Előzmény: Petyka30 (33431)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.13 -1 0 33431

Szia! Ez nekem szólt. Hendryvel mi a gond? Meg Brecelről írtam ilyet?

Előzmény: Dead Soul Tribe (33430)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.09.13 0 0 33430

A hétszeres világbajnokot, aki nem Hendry.

Fú, Brecel mennyire dagadt már! Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen hatással lesz a teljesítményére.

Petyka30 Creative Commons License 2023.09.12 -1 0 33429

Szia! Kit neveztem át?

Előzmény: Dead Soul Tribe (33428)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.09.12 0 1 33428

Te is átnevezted kettőből kétszer :D

Előzmény: Petyka30 (33424)
itaeTe Creative Commons License 2023.09.12 0 0 33427

Mondjuk úgy ámblokk a közösségi médiák térnyerésével az ilyen fórumok szerepe sokat csökkent, jó magam olvasói vagyok mindegyiknek.

HA véletlen összejön ide egy értelmes közösség, szívesen csatlakozom hozzájuk, amúgy semmi értelme

Előzmény: Petyka30 (33426)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.12 -1 0 33426

Szia! Ilyenkor nem válaszol, és napokra eltűnik. Azzal az indokkal, alig Internetezik. Ezt el is fogadnám, csak máskor rögtön válaszol. Szóval most erre sem fog szerintem válaszolni. Ha tévedek elnézést kérek tőle.

Előzmény: itaeTe (33425)
itaeTe Creative Commons License 2023.09.12 0 0 33425

Hagyd, szellemileg alultáplált.

Előzmény: Petyka30 (33424)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.12 -1 0 33424

Szia! Minden fórumban szíved joga, nem a nevén írod le a játékosokat. Szerintem bárkitől a fórumban ez sok. Például Rooniet sem. Mert ha azt írod minden idők legjobbja, de a viselkedése kritikán aluli, ezt elfogadom. De más sportolókkal is ezt csinálod, akik nem elég, hogy a maguk sportáguk legnagyobbjai, de példát mutatnak, hogy kell a pályán, és azon kívül is viselkedni. Az meg hogy Rooniet pénzzel csalták oda lehetetlen, mert keresd meg a vagyonát, annyit nem tudnak adni neki, amiért Kínába menjen. Budapesten is kapott egy kis aprót, de nem a pénzért jött hozzánk. És jó kedve volt, még egy plusz napot is bevállalt. Waldnert sem kereszteljük el. Vagy őt is elkereszteled? Elég vicces volna tőled.

Előzmény: attailor2 (33421)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.09.12 0 1 33423

Ronnie odavan a babonás állatkínzó kommunistákért:) És a kormány annyi jüant nyomtat, amennyit csak akar.

bakibaby Creative Commons License 2023.09.12 0 0 33422

Magyar idő szerint fél 2-kor kezd Carter ellen.

attailor2 Creative Commons License 2023.09.12 -2 0 33421

Ezek szerint mégis van az a pénz, amivel Rolandiny Ó Szalliván-t játékra lehet csábítani!

Nem tudom mennyi kinai jüan üti a markát a mai Éliash Tobiash elleni mérkőzésen, de kiváncsian várom az eredményt!

Számomra óriási csalódás volna, ha az utolsó utáni pillanatban derülne ki, hogy mégsem utazott Sangháj-ba se el!

itaeTe Creative Commons License 2023.09.11 0 0 33420

Érdekes kamerakép, hogy ennyir mutatják a játékteret, még az ülő játékos is fullba látszik, sajna az asztal ebből adódóan szűkült látótérben:

attailor2 Creative Commons License 2023.08.28 -5 0 33419

Gratulálok Barry Hawkwind-nek, és szerintem nagyon koscher, hogy ő nyerte ezt a versenyt a náczi városban!

potika Creative Commons License 2023.08.28 0 0 33418

Ideje volt már, hogy Hawkins megint nyerjen egy tornát, nagyon megérdemelte. A Higgins-Trump elődöntő is magas színvonalú és izgalmas volt.

Előzmény: Dead Soul Tribe (33416)
twohandedtweener_ Creative Commons License 2023.08.28 0 1 33417

nem semmi hete volt, megverte a 2 vb döntőst, majd a címért trump-ot.  👍

Előzmény: Dead Soul Tribe (33416)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.08.27 0 0 33416

Barry most végre nem volt loser a végjátékban.

bakibaby Creative Commons License 2023.08.22 0 0 33415

Meg egy kis European Masters, Ronnie visszalépett. Az Eurosportok közvetítik.

attailor2 Creative Commons License 2023.07.23 -5 0 33414

Show Murphy ismét megcsillantotta nagy túdását, miután megnyerte ezt az alacsony színvonalú nyári Csempinyonship bajnokságot.

Ráadásul világelső is akar lenni, olvasom egy cikkben!

Szerintem a béka segge alatt nem lesz majd a szezonban, örökké csak ezek a rossz dumái vannak a kis czocza-nak!.

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.07.21 0 0 33413

Milyen kellemes, baráti hangulat van itt :DD 

Közben meg Murphy vs MJW döntő megy:)

Diótörő Creative Commons License 2023.07.17 -2 1 33412

No ez az utolsó hozzászólásom fikázás tárgykörében.

Vannak fórumozók, akik figyelik a bejegyzéseket és ha egy kis hézagot látnak egyből lecsapnak, de mindeközben igazán el sem olvassák, amit ír az illető.

Jimmy White-ot nem fikáztam csak egyszerűen elszállt felette az idő, mint Steven Hendry felett. Talán jobb lett volna, ha nem indul ezen a versenyen.

Vannak az életben pillanatok, amikor vissza kell vonulni.

Evanst most láttam először, talán nem véletlen, pedig minden tornát végig nézek.

A kis thai lánykát sem fikáztam, tündéri kis teremtés. Még hogy " bejárónő " ? Talán csak más a humorunk.

Hogy én szerethető figurákba kötöttem bele ? Hol van itt belekötés ? Na persze téged leszámítva. Mert te éppen erre utazol. Ilyenkor biztos elégedetten dőlsz hátra.

Attila forumtársra is azt írod, hogy baromságokat írogat, persze te sohasem. Te mindig megfellebbezhetetlen bölcsességeket.

Na most majd élek a fórum adta lehetőséggel, kiikszellek és akkor többet nem tudom elolvasni okoskodásaidat.

Én ezzel befejeztem.

Előzmény: local75 (33409)
potika Creative Commons License 2023.07.17 0 1 33411

Ezt érdemes megnézni, Hendry a nagyfőnökkel játszik egy frame-et és közben sztorizgatnak. Hihetetlen az öreg, egy vérbeli gátlástalan üzletember. Szóba kerül a Crucible is, szerintem csak addig maradnak amíg a jelenlegi szerződés szól, nem fognak nekik egy külön arénát építeni. LINK

attailor2 Creative Commons License 2023.07.17 -3 1 33410

"mint a Attila fórumtárs, akinek mindig azon jár az agya hogy hogyan tudna oltári nagy baromságokat írni."

Nem tudom, hogy itt rám lett e célozva, de ha igen, akkor öröm számomra, hogy munkásságom nem hiábavaló!

Egyébként egyetértek azzal, hogy a Paróka királynak, azaz Csimmi Vájt-nak már rég nem volna szabad versenyeken indulni, mert képtelen már évek óta 10-20 golyót egymás után hiba nélkül belökni, ha 6-8 sikerül neki, akkor már nagyon jó formában van önmagához képest.

Úgyhogy ne álmodozz arról, hogy nyer még egy versenyt, max. ha csak vakok és/vagy  olyan szerencsétlen emberek, mint Nick Vujcsics indulhatnának rajta kívül!

Egyébként nekem sincs semmiféle sznúker játék tapasztalatom, de mikor sorkatona voltam sokat rex-eztem és elég jól ment, de ettől szerintem még mindenkinek meglehet a maga véleménye erről a játékról és a játékosokról!!

Ja és R.Evans se egy nagy szám a férfimezőnyben, persze nyilván a női mezőnyből kilóg felfelé, de ha a férfimezőnyt 3 részre osztjuk, jó játékosok, közepesek és gyengék, akkor ő max. az utóbbiak közt lehet egy tűrhető játékos, amit bizonyít az is, hogy a szintén ebbe a harmadba tartozó Csimmy-t 3-1-re elverte a napokban.

Előzmény: local75 (33409)
local75 Creative Commons License 2023.07.16 -1 0 33409

Itt aki fikázott, az te vagy. Kezdted a legendával, Jimmy White-al.

Nem tudom, lehet neked nem szimpatikus, de nekem igen, és talán pont a hatalmas szurkolótábora viszi még előre, és az hogy egyszer még utoljára szeretne egy nagyot villantani, mondjuk egy tornagyőzelemmel.

Evanst nem ismered, Nutcharut edzés közben 147-et lökött, csak szólok. (Már ha ez számodra jelent valamit.)

És olyan csodálatos kilökéssel, hogy sok profi megirigyelte volna az akkori formáját.

A krétázás jelentőségét is sokadjára kétségbe vonod. Nem hiszel a kommentátoroknak, mi több a profi játékosoknak. Mégis, milyen választ vársz ezekre a kérdésekre?

Mi lenne ha felemelnéd a hátsódat, és lemennél egy klubba lökni néhányat?

Esetleg a dákóbőr helyett feltalálhatnál valami más anyagot, amit nem kell krétázni.

Senki nem tartja magát mindenki fölött állónak, csak szerintem most pont a szerethető figurákba kötöttél bele, és számomra olyannak tűntél, mint a Attila fórumtárs, akinek mindig azon jár az agya hogy hogyan tudna oltári nagy baromságokat írni.

Előzmény: Diótörő (33405)
attailor2 Creative Commons License 2023.07.15 -1 0 33408

hello Itató nick, a sznúker legnagyobb túdású kommentelője!

Előzmény: itaeTe (33407)
itaeTe Creative Commons License 2023.07.15 0 0 33407

Mert a modik basznak helyrerakni dolgokat, még szerencse, hogy nem kapnak adófizetői pénzt

Előzmény: potika (33406)
potika Creative Commons License 2023.07.15 -1 1 33406

Kérlek ne személyeskedj. Lassan már a hozzászólások felét le kell tiltanom pedig régen itt normális párbeszéd volt a snookerről. Sajnálom, hogy ennyit esett a topic színvonala.

Előzmény: Diótörő (33405)
Diótörő Creative Commons License 2023.07.15 -2 0 33405

Na még egy fikázó beírás a közel három ezerből.

Egy unatkozó öregúr lehetsz, aki nem tud mit csinálni az idejével, a kutya sem figyel rád, így aztán szórod az illemszabályokat.

Előzmény: potika (33403)
Morli Holect Creative Commons License 2023.07.14 -2 1 33404

Én inkább ilyen tűzrőlpattant ferdeszemű lánykákat néznék lökögetni mint Rod Lawler, Barry Pinches-féle rozzant papákat.

potika Creative Commons License 2023.07.14 -2 1 33403

Tényleg azt gondolod, hogy ez vicces ? Mink Nutcharut tavaly lett profi és már a 95. a világranglistán ami annyira nem rossz. Miért gondolod, hogy elmenne hozzád bejárónőnek ? Az meg, hogy Reanne Evanst se ismered, téged minősít, a hölgy sokszoros női világbajnok. A krétázás pedig kell, még ha néha csak a feszültség levezetése is.

Szerencsére nem kötelező snookert nézni, keress valami mást inkább.

Előzmény: Diótörő (33402)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!