nem tudom, h mostanában is csinálja-e még a küzdősportot rendszeresen, de azt nemrég nyilatkozta, h chris broderic-el együtt rendezték be vic garázságan a konditermet.
bizony! 1-2 évet simán letagadhat, sztem is jól tartja magát. de hát a pénz mint tudjuk meg tudja szépíten az ember fiát, lányát! :-) meg nem is hagyta el magát. nem az a pocakos rocksztár. azt hiszem tavaly láttam róla fórumon egy félmeztelen képet. kockahas még meg volt, és nem egy nagy kocka! :-) lehet ha megatlálom, beollózom majd ide.
Úgy tudom, nincs kitétel erre, tehát ha már játszanak, akkor az a koncert, akármilyen hosszú. Úgy emléxem, Avril Lavigne sem adott valami nagy hosszúságú koncertet pár éve, bár akkor időjárási tényezők voltak a ludasak.
nem tudom, még szerencsére én sem voltam ilyen koncerten. elképzelehető, h a szerződésben van egy olyan pont, ami meghatározza, h mikortól kell, vagy lehet egy ilyen eseményt töröltnek minősíteni, és mennyi az a százalék, amit ha teljesítenek, akkor nem számít töröltnek. azaz, ha azt teljesítik, és akkor hivatkoznak valami jogos technikai okora, akkor onnantól kezdve, senki nem perelhető, és senki nem követelőzhet. szerintem itt valami hasonló miatt vállalták mustaine-ék a fellépést, még ha rövidítve is. (meg persze érzett magában annyi erőt, h képes rá.)
nem tudom mennyire komoly a baj, de olyan nagy "reklámot" azért most nem csinált belőle, h a hivatalos honlapra kitegye. persze, ki az a normális ember aki dicsekszik a véres, veseköves vizeletével? ezt elvileg kizárólag a szűk rajongói táborával osztotta meg, aztán nyilván terjed a hír a neten a maga sebességével.
Szerencsére még nem voltam olyan bulin ami félbeszakadt volna. Ilyenkor amúgy mi a szokás? "Bocs, köszi, sziasztok" és már mennek is, vagy valami kis pénzvisszatérítés, vagy ígéret arra, hogy pótolják...stb.? Mert azért ennyit legalább illene.
de, sajnos megvolt állítólag az izzadás is a rövid program ellenére, csak most előtte izzadt, mert olyan szarul volt. állítólag az injekció utáni 1 óra az igen csak nem volt tiszta a számára. aztán jobban lett, és után mentek fel a színpadra ezzel a rövidített összeállítással.
Ez volt, vagy még ennyi hiányzott. Ezek a számok a végén szoktak lenni.
Azé jól ráéreztem, amikor tegnap azt írtam, hogy: "műsort még izzadás nélkül is megúszhatjuk, remélhetőleg még zuhanyozni sem kell menni a műsor után, max egy pisi és már itt se vagyunk"
valóban csak ennyi volt a tegnap esti st. pétervári program:
Trust A Tout Le Monde Sweating Bullets Symphony Of Destruction Peace Sells Holy Wars (Reprise)
az oka, hogy szarul lett nagyon a mester a koncert előtt néhány órával. orvosnak kellett megvizsgálatni, de korházban nem volt. aztán kapott fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő injekciót, és hogy ne kelljen lemondani a koncerte ennyire futotta. egyébként vizeletvisgálat után vért és vesekövet találtak a mintában. elmondása szerint már majdnem 100%-al jobban van mint tegnap volt, hiszen sikerül a követ kiürítenie, így nincs veszélyben a ma esti finn fellépés.
Sziasztok, nézegettem a setlistet és a legújabbnál azt olvastam, hogy Dave betegsége miatt félbeszakadt a koncert. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a baja? Remélem nem veszélyezteti a pesti koncertet.
A setlistet nem nagyon variálják, igaz a Slayerhez képest még így is igen változatos...minden relatív.
Nem értek a zeneiparhoz, de valahol itt kéne a szaksajtónak is tenni a dolgát, s bizony kemény kritikával illetni a csapatot, hogy észrevegyék magukat. Őket még a megadeth-fórumos moderátorok sem tudnák elhallgattatni...
te miről beszélsz? ki beszélt itt sajnálatról??? inkább fejére olvasásnak hívnám, h mennyire szarik mostanában az ipar szórakoztató oldalára. egyedül a lóvé szag az ami kiérződik a produkciójából. kb. erről ment itt egy ideje a posztolás.
Azért ne kezdjük már Dave-et sajnálni. Nem hiszem, hogy nem tehetné, meg, hogy repül. 25 milló albumot adott el, stb. Annyi pénz állt a rendelkezésére az évek alatt, mint más embernek soha. Nemrég volt kép itt, amikor az astonban pózolt. Csak az van vagy 80 millió forint. Meg belefáradt a koncertekbe? Fele annyi koncertjük volt, mint a metallicának. Ha hozzáveszem, hogy fele annyit is játszanak, akkor kb negyedét töltötték a színpadon. Nehogy már nekünk kelljen bocsánatot kérni, mert fizetünk a jegyért és ezért el kell jönnie.
Overkill csalódás??? Cseréld ki magad! :) Egyik legjobb buli volt az utóbbi években, amin voltam, a haknitól kurva messze állt, mániákus állatokból áll az egész zenekar.
szubjektív nyilván, de én a metallicán ezt nem érzem. nekem úgy tűnik nagyon is élvezik. vagy legalább is nagyon jól elhitetik a közönséggel. végig jókedvűnek tűnnek, kommunikatívak. nem beszélve arról, h a rajongók azért még mindig fontosabbak nekik, mint mondjuk egy megadeth-nek. csak egy egyszerű példa. nincs olyan met koncert, ahol előtte ne lenne meet&greet party a rajongókkal. na, ugyanez a megadeth-nél nem mondható el. de pl. ott van az is, h kirk és lars a DM turné záróbuliján simán bementek a kordon mögé a közönség közé. ezt nem hiszem, h lehet csinálni lelkesedés nélkül.