Sajnos Fiala úr ha tízezer évig él sem fog érteni semmit és a Blikk szerkesztői szintén nem,a magyar köz- és kerekedelmi TV-k szintén nem fogják érteni azt amit a derék,becsületes emberséges,barátságos portugálok tudnak..azt,hogy egy kivételes ember távozott el az élők sorából és úgy kell megemlékezni róla ahogyan a portugál barátaink tették...
A holttestet a boncolás után Guimaraesből elszállították Lisszabonba. A Benfica szurkolói a klub stadionjában kialakított ravatalnál vehetnek búcsút a vasárnap esti bajnoki mérkőzés hosszabbításában elhunyt futballistától. Fehér Miklós holttestének hazaszállításáról, illetve a temetés körülményeiről a portugál sportminisztérium, a Benfica, a portugáliai magyar nagykövetség, a Külügyminisztérium, valamint a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium illetékesei egyeztetnek. Portugáliából származó információk szerint szerdán különgéppel 80 fős, a lisszaboni labdarúgóklub elöljáróiból, továbbá csapattársakból és szurkolókból álló csoport érkezne Magyarországra, hogy Fehér Miklóst elkísérje utolsó útjára.
Teljesen megdöbbentett ez a hír. Részvétem az összes hozzátartozójának és barátjának. Tudom, hogy egy ilyen fiatal ember halálát soha nem lehet feldolgozni. (2 hete búcsúztunk két unokatestvéremtől.)
Miki megérdemelne egy illő megemlékezést.
Érdekelne egyébként, hogy miért ilyen sok a haláleset a focisták között az elmúlt években...
Biztosan sokan tudják már, de aki még nem:
van egy www.peticio.hu -oldal, ahol biztosan mindannyian találtok olyan címszót, ami alatt egy aláírással megemlékezhettek Mikiről. Szóval:
www.peticio.hu
Sziasztok.
Tényleg hihetetlen ahogy ez az ország viselkedik ezzel a tragédiával kapcsolatban:(
Csak egy apróság: felvehetett volna tegnap este a Híradóban a hírolvasó hölgy egy fekete kosztümöt a sárga kosztümje helyett. Ez csak külsőség, de engem nagyon zavart. Többek között...
A Blikk felháborító, de mit várunk egy ilyen újságtól?:((
Teljesen igazad van. 29 évig büszke voltam arra, hogy magyar vagyok, most már szégyellem.
Amit a magyar média művel az utóbbi egy nap során, arra nem lehet szavakat találni. Hihetetlen ez az ország, és csodálatos Portugália és a portugál emberek!
Úgy látszik rossz helyre születtünk,Portugáliába kellett volna születnünk,ahol az emberség magasiskoláját mutatták be.Egy olyan országban ahol Miki "idegen"-nek számított,sokkal emberiebben közelítettek a témához,míg itthon Magyarországon a szenzációt keresték,addig kinnt egy ember elvesztésének fájdalmát mutatták be.
Ami a Blikk címlapfotóján látható egyszerüen az ember végtisztességhez való jogának megsértése.Nem tudom mit szólna a "Tisztelt Főszerkesztő Úr",ha a saját gyermekét kellene ilyen helyzetben látnia.Egyszerűen felháborító!!!
A portugálok példát mutatnak nekünk.A nagy ellenség Sporting játékosai is mély megrendüléssel álltak Miki ravatalánál.
Viva Portugália !!!
megdöbbentő, hogy egy tragédiát néhány szenny lap hogy kommentál. És bruális fotót rak ki címlapra.
Sajnos itt tartunk, inkább ne írjanak semmit a tragédiáról, mint ilyet lehozni.
Többször elsírom magam, amikor újra és újra beleolvasok a cikkekbe , topikba.
Valami mindig idevonz, pedig nem is ismertem Őt.
Mélységes tisztelet a portugáloknak, megmutatják nekünk, hogyan kell embernek lenni.
Azt hiszem ez egy katarzis élmény, amit mindannyiunknak át kellene élni.
Még annyit, hogy a tegnap esti egyenes adásban a Portugál TV egy hosszabb beszélgetést folytatott Carlos Queiros-szal az eset kapcsán. Sajnos én sem tudok portugálul, úgyhogy nem nagyon értettem a lényeget.
Elküldtem neki ezt a képet. Egyrészt hogy lássa, valóban portugáliában rengeteg újság címlapján vezető hír volt, másrészt lássa azt, hogy a halálesettel kapcsolatos címlap nem a blikk-stílusú képet jelenti...
Basszus, azt hittem, már nem tudják fokozni. Hát tudják:-((((. Hogy lehet valakinek a halálát kvázi mint társadalmi jelenséget elemezgetni?!
Az az ostoba díszf.sz pedig nem tud különbséget tenni szenzációhajhászás és méltó megemlékezés között. Mert nem arra van szükség, (szerintem)hogy újabb és újabb sokkoló képeket adjanak be, és negyvennyolcadszor is lemenjen az a bizonyos utolsó perc, hanem egy kis időt kellett volna rászánni a drága adásidőből, és valami olyasmit csinálni, mint a portugálok. És bezúzni az összes qurva Blikket...
dg
A rádióban is bemondták, itt az Indexen is az van, hogy még nem tudják, mi okozta Miki halálát. Érdekes módon a tv2 tegnap este bemondta, hogy tüdőembóliában hunyt el, sőt a honlapjukon is fent van ez a hír. Megint ez a !@#% hírhajszolás a tv2 részéről??????
"A portugál nemzeti televízió ma este egy másfél órás dokumentumfilmmel emlékezik meg a vasárnap tragikus körülmények között elhunyt fiatal futballista életéről, pályafutásáról. A műsorban megszólalnak Fehér Miklós családtagjai, barátai, játékostársai, edzői, valamint szurkolók. A filmet az RTP csatorna - magyar idő szerint - 23 óra 30 perctől tűzi műsorára."
En mar megtettem par eve.Ott hagytam az orszagot egy idore.Nem volt konnyu,de...
A Blikk cimlapjat,meg az egesz ujsagot meg se nezem,a TV-t se nezem(technikai oko miatt)de innen uzenem nekik,hogy ez a Valo Vilag nem a VV3 meg a tobbi sz*r musor!
Remelem legkozelebb a foszerkeszto lesz a cimlapon valami kicsavarodott pozban kozeli felvetelen!!
Elnezest a nem eppen idevalo hangvetelert!
Megegyszer nyugodj bekeben Miki
Ebböl látszik mennyire belterjes, hazafiatlan, maffiaszerü képzödmény a mi komplett " tájékoztatásunk", GYALÁZAT.
Szerintem Miki életében több kritikát és kevesebb elismerést kapott mint amennyit megérdemelt volna. Emlékezzünk rá örökké...