Keresés

Részletes keresés

Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.07 0 0 2544
Hova tűnt a "cicukád"?
Előzmény: Gyak (2541)
BreZol Creative Commons License 2002.05.07 0 0 2543
Nem tudom láttátok-e, a freshfabrik.com-on a coming soon felirat kicserélődött:

:start//05.10:

BreZol Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2542
Azért hallgassuk meg a másik felet is...

Lesz itt még FF? :)

Előzmény: Gyak (2541)
Gyak Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2541
hiába no, már csak ilyen szerelmes tipus vagyok...
Előzmény: Zoli Bacsi (2539)
AlomGomba Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2540
És érződik a te hangodon is, hogy kezdesz ... *elfogult* lenni ;)
Előzmény: Gyak (2536)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2539
Olyan nőt érzek a sorok mögött, akinek először gyűlölnie kell a másikat ahhoz, hogy belészerethessen.
Napok óta nem szólalt meg itt, már ábrándozik is rólad, fogadjunk.
Előzmény: Gyak (2536)
benicia Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2538
Nem baj, mi ott leszünk, és nekünk legalább jó lesz!
:))
Előzmény: halcsávó (2537)
halcsávó Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2537
ez meg nem érdekel senkit??? a fesztiválok előtti csemege.
Előzmény: benicia (2532)
Gyak Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2536
turbéééék? én? ugyanmár! maximum szerelmes halálhörgés...

nyúl, te meg kussolj!:)

Előzmény: Zoli Bacsi (2534)
A nyúl Creative Commons License 2002.05.02 0 0 2535
milyen édik lennének, most mondd meg
két ilyen perverz internetsátán összebújva
\m/
Előzmény: Zoli Bacsi (2534)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2002.05.01 0 0 2534
Ez a gyűlölködés már olyan hőfokot ér itt el, hogy ebből jó eséllyel hamarosan szerelem lesz. Nem lepne meg, ha személyesen, szóban folytatnátok, végül pedig összebújva turbékolnátok.
Előzmény: Gyak (2517)
serial killer Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2533
Te jó ég, mi ez a sok mocsok meg szenny itt????
Nincs jobb dolgotok emberek,mint itt viaskodni???
Őrület!!!
benicia Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2532
Május 17. Törökszentmiklós FreshFabrik, RémembeR és Fish! koncert. Aki tud, jöjjön, mert nagy buli van kilátásban. Részletek nálam, e-mail címem él.
3.14tys Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2531
LBB:Ross doktor köszöni a gratulációt!:)
Más! Szomorúan tapasztalom, hogy az utóbbi idŒben, ugyan mozgalmasabb a topic-on az élet, de ezen mozgolódás inkább mocskolódás!! Jelenleg, -mint már tudjátok- éppen az új albumon dolgozunk, amelyet szeretnénk a legnagyobb odafigyeléssel és odaadással elkészíteni. Ezek mellett természetesen megpróbáljuk azon hiányosságainkat pótolni, amelyekrŒl már többször is esett szó itt a topic-on is és amelyekre többen személyesen is felhívták a figyelmem. És igazat adok mindenkinek, akik a zenekarral kapcsolatban kissé ingerültebbek, hiszen nagyon kevés információt tudhattok mostanság rólunk! Nos ez hamarosan változni fog. A különbözŒ play-back témákhoz annyi a hozzáfüznivalóm, hogy elég szomorú, ha valaki ezt elhiszi,terjeszti ráadásul úgy, hogy ott van a koncerten.Hangsúlyozom:OTT VAN A KONCERTEN!! Azt mondják,a közönség a szemével hall. Ez hál' Istennek az FF szimpatizánsok körében nem volt jellemzŒ, soha. Állítom ezt a Ti visszajelzéseitek alapján! Így szeretném, ha a FreshFabrik topic, nem a gyalázkodásról, kötözködésrŒl és az egymásba való belerúgásról szólna. Kérem az illetékeseket(mindenki tudja, hogy kikrŒl van szó), hogy ne az legyen a szemük elŒtt, hogy másnak rossz legyen, hanem az, hogy közösen jobb legyen.Legalább a hangulat a topic-on!!
drast:Írj nekem, mert újra él az e-mail címem. Várom mások "levelét" is, aki szívesen hozzászólna vagy véleménye, kérdése van.
Címem: pityeszfff@hotmail.com
Pityesz
LBB Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2530
Gratulálok, Ross doki! :-)
drast Creative Commons License 2002.04.29 0 0 2529
www.freshfabrik.com?
talán.
vagy .net
vagy .hu

de inkább .com

orseeeka Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2528
Hali!
Azt hittem már sosem szűnik meg a mosogatós téma... Szóval engem is az egri dolog érdekelne...még mindig! Levente, ha jársz erre, kérlek, szólj valamit erről!:)
_Chris Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2527
Sziasztok!

Mar 1,5eve indexelek,de meg csak most hallottam az egyik esmerosomtol,hogy itt van ilyen.

szoval 2 kerdesem lenne:lesz-e vegulis Egerben koncert?

2.Mi a FF weboldal cime?

elore is kosztok

drast Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2526
igazából nektek az a bajotok, hogy k***ára ingerszegény környezetben éltek és unatkoztok. én legalább nem a hátuk mögött beszélem ki az embereket, és az sokkal de sokkal gázosabb dolog, mint amit én csináltam.
nekem is megmondhattad volna, már 2 éve , hogy mi a pi*sa bajod van, de ti azt hiszitek, hogy nagyon jó fejek vagytok, meg okosak, meg szépek.

te kattantál rá az iq témára, ez biztos izgalmasabb, mint a mosogatásom. ha érdekeset akarsz látni, gyere át, és nézd, ahogy takarítok. ha-ha.bár nem sűrűn szoktam...

kövér embereket csak akkor ciki cikizni, ha hormonzavarosak, de aki maga tehet róla, mert egész nap zabál, és még a farkát se látja a hájától (az amerikai férfiak egyharmada!!!), az szégyellje magát.
nem szégyen csúnyának lenni, nem szégyen hormonzavarosnak lenni, vagy X-lábúnak, Ó-lábúnak, arról az ember nem tehet.de arról, ha igénytelen, arról igen. nem rólad szeretnék most beszélni, és ez amúgy is offtopik. testileg és szellemileg is igénytelennek lenni "gáz", mint amikor egy csaj azt mondja nekem, hogy "hagyjál már, én nem olvasok könyvet, csak bravót" vagy a "Deftones igénytelen, a V-tech meg igényes". A lényeg ugyanaz.

Te cikizel engem, mert utálsz, mittomén hány éve kinéztél magadnak, hogy én egy hülye picsa vagyok (hiszen utaltál múltbeli dolgaimra), meg se fordul a fejedben, hogy nem biztos, hogy igazad van, meg hogy nem szabad elhamarkodottan ítélkezni, előítéletesen gondolkozni, és a háta mögött fikázni az embert- ez igazából a szegényes lelkivilágodat tükrözi és demonstrálja. ha ennyi időd van másokat leszólni, akkor inkább magadat nézegethetnéd helyette a tükörben. (itt nem a külsőről van szó)

és ha ezek rám igazak, akkor mindenkire:
- aki zenészekkel szóba áll, akkor is, ha nem ő kezdeményez, az grouppie, esetleg kurva
- aki mond valami hülyeséget, az hülye picsa lesz egyből
- aki idősebb, az okosabb, nem számít, hogy mekkora gyökér
- ha egy csaj zenekart alapít, az csak is hülyepicsametált játszhat
- aki szóbaáll egy lánnyal, aki ismer zenészeket, ő is hülye picsa lesz

azt viszont ne felejtsd el, hogy ezt az egész szarságot te kezdted, és sajnos csak akkor tudok normálisakat írni majd, ha nem basztatsz, de gondolom azért basztatsz, mert unatkozol, és mert nincs jobb dolgod, és én nem tartalak szánalmasnak, hanem sajnállak. nem tudom, miben könnyebb a dolgod?
a külsőmet meg fikázhatod, ha találsz rajta több fikáznivalót, mint saját magadon.

muszáj gyerekesnek lennem, minél tovább marad gyerek valaki, annál jobb élete lesz, annál könnyebb. gondolkozhat értelmesen is, akkor is, ha néha gyerekes, de aki felnőttnek hiszi magát, annak sokkal nehezebb.

ha te szólíthatsz cicuskámnak, én is malackámnak. így fair.

Előzmény: Gyak (2516)
jehova szóda Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2525
mostmár nem, abbahagytam
Előzmény: A nyúl (2524)
A nyúl Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2524
nem mondod
Előzmény: jehova szóda (2523)
jehova szóda Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2523
röhögök
Előzmény: A nyúl (2522)
A nyúl Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2522
toth "nagypofájúmegmondóembervagyokmertnincsnőmésezértlekellvezetniafeszültségetvalaholkülönbenisarejszolásmárkurvaunalmas" andras, akarod mondani, ugye?
Toth Andras Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2521
Ez az! Gyorfi "120kilos-szardarab" Andras es Dosa "Offtopic/szenfogutakaritono" Eszike kozott :))
Tanuk: Toth "Mr. Mustard" Andras es A "Vincegeci" Nyul:)
Esetleg meg a Levente es a Szabo mint nyoszolyoslanyok :))
Előzmény: A nyúl (2520)
A nyúl Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2520
esküvőt!
Gyak Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2519
csekk mél, nyuszika
Előzmény: drast (2515)
Gyak Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2518
cekk mél, nyuszika
Előzmény: drast (2515)
Gyak Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2517
na tessék, erről beszélek. "a hú de magas az iq-m, de neked tuti hogy nem"

Legyél rá büszke, hp, de ne itt. itt már lejárattad magad. és a híres-neves iqdat is.

Előzmény: drast (2514)
Gyak Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2516
fárasztóan zavarodott vagy. fogd fel, nekem és sok más embernek bőven elég megítélni és hülyének nézni az itteni felírásaid alapján. Szintemre nem süllyedhetsz, örülnél, ha legalább ezt a szintet el bírnád érni. nem szólíthatsz malackámnak, a nemi életed nem érdekel, az enyémmel való tévedéseid meg fárasztóak és ostoba gyerekes visszavágások.

Leszel szives abbahagyni a topicok teleszemetelését a lelki életeddel és az emberekkel való azonnal személyeskedésben és mocskolódásban való problémázásaiddal húgocskám.
Szilvit kb pont annyira ismerem, mint téged, de máris szimpatikusabb annyiban, hogy ő nem itt éli ki a kis problémáit. Az iq-d meg látom nagyon gyenge pontod, azt tudtad, hogy a valóban intelligens emberek nem vágnak fel az iqhányadosukkal? Egyébként értsd meg, nem a mosogatás a baj(igaz, az emeerek többsége maximum ezért fog emlékezni rád), hanem a stílusod, az itt produkált felírásaid, általában az a szánalmas jelenség, amjit magadról festesz, ami magad vagy. Ha lett volna eszed, nem állsz le vitázni velem, és nem teszel megjegyzéseket a csudás alakomra sem, hiszen én nem írtam egy szót sem démoni külsődről. Így viszont egyre jobban égeted magad.
És egy jó tanács, egy kövér embert nem tudsz megalázni a kövérségével sem maga, se mások előtt, maximum magadról állítasz ki még rosszabb bizonyítványt. Tényleg hülye picsa vagy. Figyelembe véve azt, hogy még az utolsó szót is magadnak szeretnéd. Szánalmas. Igaz persze könnyű a dolgom, hiszen minden szinten kisebb vagy...:)

Ami pedig ahűség szobra szót illeti, a te szádból olyan szarul, hamisan hangzik...Egyébként papirod neked is lesz hamarosan ha így folytatod...

Előzmény: drast (2513)
drast Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2515
Tóth Andris!
Sorry, nem tudok softabb lenni. Sajnálom, de vagy 100%-on megy a + és a - is, vagy semmin.
Előzmény: drast (2514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!