Jobb reggelt!
Tegnap éjjel mindenki sörözött? Nekem fél négyig sikerült lelket önteni egy kedves barátomba, meg sört önteni magamba. 9-kor meg már itt voltam a dógozóba..."Jó" napom lesz asszem ma is.
Tegnap elhúztam 19-kor, hogy aludjak egy jót. A barátaim viszont igencsak beindultak arra a gondolatra, hogy végre szabad vagyok, úh. beindult a buti time. Reggel 4-ig. Mindjárt meghalok annyira fáradt vagyok, de ez legalább megérte. Huhu, nagyon jól esett végre kiengedni a gőzt.
Puszi mindannyiótoknak.
Kedves pok ussz!
Köszönöm kérdésed: Erdély lesz a retek neve, szigorúan sörkedvelő társasággal. Már alig várom, hogy húzzak, csak autót kell szereznem csüt. estig... Ez asszem "könnyű" lesz.
Még nem szólt semmit. 3-tól van stábértekezlet, de már most kiadott egy kis ezt, meg egy kis azt pluszban elintézni (áh, maga úgyis megcsinálja se perc alatt, stb, stb.)
Kíváncsian várom a stáb eredményét.
Újra a gályán. Ma jön vissza főnököm 2 heti hawairól és kiértékeli gürcös munkám eredményét. Kicsinyt izgulok.
Mindenkinek kellemes napot, én ma hamar elhúzok haza
Na, akkor én most nagyon elhúúúúúúzok! Júli 31-ig senki ne zavarjon!
Addig, ugyanis a RETEKBEN vagyoooooook!!!!!
Éljen a nagy büdös retek!
További jó munkát Mindenkinek! :)
Na, lássátok, kivel van dolgotok, bejelentkezek a Retekből. Idekinn szahar az idő, ma már 2 esküvőn voltam :))) , tiszta rohanás a nap. Erre való a 7vége. Na csá, hétfőn újra veletek, ugyanott...
Hú gyerekek, én még mindig itt nyomatom. Ez kőkemény. Azt hiszem ma haza sem fogok tudni menni, mert holnap reggel 9-kor már újra dolgoznom kell. Hát ez kész. Na elkezdek vmit táncolni, hogy kicsit felpezsdüljek, mert itt alszom be a gép mellett.