működik csak gondok vannak vele és mindig megtelik hülyeségekkel, ilyenkor pedig nem tud senki küldeni, mert azt írja, hogy nincs hely. most kitisztítottam, küldhetsz. egyébként még megyek neked valamennyi zsetonnal a szombati bulibevásárlásból. tudod a jó buli!
"A rajta elkövetett szörnyű erőszak után a tiszta lelkű Lucretia öngyilkossága események sorát indította el, amely végül a római nemzet megszületéséhez vezetett. Az erőszaktevő etruszk Tarquinius herceg elleni lázadás egyben a római királyság végét is jelentette."
Nem, ez nem én vagyok.
Viszont élt arrafelé egy másik Lukrécia pár száz évvel később is...
"Benjamin Britten: Lucretia meggyalázása (opera két felvonásban)
A műértő közönség sok ínyencséget kénytelen nélkülözni, mivel alapvetően kamaraopera játszására alkalmas hely, illetve erre szerveződött állandó társulat nincs Magyarországon..."
szia kornél, akkor most figyuzd az én álmomat, szóval hallom csak álmomban, hogy egy hang azt mondja, hogy "egy tökéletes világban minden asztallába kaparófa lenne" erre persze beizgulok és mit látok, a szomszéd macskája az én asztalom mellett áll, és kajánul vigyorog, erre aztán én is jól elbizonytalanodok, szóval amiatt, hogy úristen, tehát mégis elloptam a szomszéd macskáját, ezek szerint meg mertem tenni... és ekkor persze feleszmélek és jön a keserű csalódás.
Szal kétségkívül így van ez, az álmok leleplezik, mi az, amit az ember nagyon szeretne...
luki, mit álmodtam!!!! nézem a tévét álmomba, és gorillaz klip megy, és én vagyok az énekes! nem a blurös csávó helyett, hanem mellette, nyomogatom a szintit és énekelek, és totál elbizonytalanodok, még továbbra is álmomba, mer egyrészt nem tudtam róla, hogy énekelnék a gorillazba, viszont azt meg nagyon is tudtam, hogy utálom őket rettenetesen, szar érzés na, és akkor jön kisborsó, aki ugye köztudott, hogy popújságíró, és megkérdezem kisborsótól, hogy vége legyen a kínzó bizonytalanságomnak, hogy kik is a gorillaz tagjai most? de választ már nem kaptam, mert csörgött az óra (az meg csak most jut eszembe, hogy gorillaz klipekbe nem is szoktak embereket mutatni, hanem csak ilyen rajzfilm figurákat, de akkor is gorillaz volt!!!!)
the strokes: soma
the strokes: take it or leave it
ash: shining light
lowgold: mercury
zero zero: true zero
i am kloot: because
hood: home is where it hurts
biztos, hogy kihagytam egy-két jót, de majd eszembe jut
a régebbi jobb mert van haja, de a kezét le kellene vágni gagyi tetkó miatt.
az új viszont egyenesen rossz. semmi pozitívumot nem tudok mondani. talán ha a kereszt fordított lenne...
hát igen, régebben sokkal jobban nézett ki, viszont az a rózsás kép nem olyan jó, ellenben az a második kép meg nem olyan rossz.
Azaz a fényképek minősége ezúttal ellentétes arányban van a "tárgy" minőségével.