Köszönöm szépen! Én eddig csak két vonatról tudtam. Melyik lesz a kusettes vonat a három közül? Mindhárom EuroExpress vonat lesz? (A kettő az az lesz, de a harmadik is? Elvileg lesz beépített emberem :-))))
A kettő 3FM vonatnak holland területre már van menetrendje:) Az A Trein 14:20-kor fog Utrechtből indulni, a B Trein pedig 16:04 perckor. Több infó egyelőre nincs.
Azt lehet már tudni, hogy a Sziget-Express vonatok mikor jönnek/mennek
3FM Sziget A Trein és 3FM Sziget B Trein vonatok aug 6.-án érkeznek, 2Sziget Express pedig 8.-án érkezik majd Budapestre és mindhárom vonat aug 15.-én megy majd haza.
A mozdonyokat még nem tudni, mert egyelőre menetrend sincs még.
szép a kép. :-) de honnét tudod, hogy mikor megy ehhez hasonló, a MÁV Nosztalgián nem meghirdetett különvonat? :D ismerősöm most írja, hogy holnap az M61 001-es Nohab fog húzni egy vonatot a Nyugatiból 17.00-kor. ez igaz? :-)
Egy kis programajánló szeptember 9-10-11-re! - Kárpátalja Expressz másodszor -
A tavaly márciusi jól sikerült menet után idén már négy országot érintve fog közlekedni a különvonat, Budapest - Miskolc - Sátoraljaújhely - Csap - Nevetlenfalu - Érmihályfalván át vissza Budapestre. A program háromnapos lesz, szombaton többek között beregszászi kisvasutazással.
A vonatot a 017-es nohab továbbítja, az ukrán szakaszon vélhetően Szergej előfogattal.
A szombati sárospataki élményvonat hogy lesz majd megoldva , mert azt írják hogy az 1001 - es szili húzza a 17 - es nohab segítségével. De Mezőzombor - Sárospatak között nincs villamosítva a vonal. Kivinnék az 1001 - est is vagy azt lekapcsolják hamarabb ?