Keresés

Részletes keresés

Bosco Creative Commons License 2006.11.06 0 0 873
A GPW az EGYETLEN értelmes darab ebben a témakörben.
Én 2000 óta kenem kisebb-nagyobb megszakításokkal, és nem tudom megunni :D

És még csak nem is update-elem mindenféle gagyi frissítésekkel.
Abraka Dabra Creative Commons License 2006.11.06 0 0 872
path=patch
Előzmény: Abraka Dabra (871)
Abraka Dabra Creative Commons License 2006.11.06 0 0 871
Szia!
A GPW a jelenleg kiadottak közül az egyetlen, ami valamennyire valósághű. Az EA-sról elég sok rosszat olvastam. Viszont a GPW már marha régi. Ennek ellenére tud még kihívást jelenteni, és sok érdekes path van hozzá. Az XP alatt ezzel is lehetnek gondok, én jó régen nem játszottam, de valami kalamajka van xpsp2 alatt, az fix. Ha meg akarod szerezni, akkor az ilyen muzeális dolgokat mindig az ebay-en kell kezdeni keresni. Itt van pl. egy rögtön:
GPW az ebay-en
kevesebb, mint 2$-ért jelenleg.
Aztán készül már hosszú évek óta egy játék, amit a tervezői minden eddiginél komplexebbnek, és valósághűbbnek szeretnének. Ezért aztán tán sohase lesz kész:)
F1CM
A weboldal szerint már a kiadókkal tárgyalnak, és a sokadik "végső" tesztek folynak. Én ezt biztosan ki fogom próbálni, ha megérem, hogy kiadják:)
Előzmény: Klemee (870)
Klemee Creative Commons License 2006.11.05 0 0 870
HELP pls!:)

sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy pontosan hány F1 manager prg. létezik, olyan ami 3d ben is "lejátsza " a futamokat??
Az EA által asszem kétezerben megjelentetett F1 manager2000-el játszottam, de service 2 alatt az ikszpím kivágja:(((
szoval mostanság az sem müxik...
Több helyen olvastam a grand prix world-rol és képeket is láttam rola, de sem szervereken, sem boltokban nem lehet hozzájutni...:(((

Ha valaki tud ezen kérdésekben segiteni, akkor megköszönném....
két fiam is van és imádják az F1-et ök is...játszanának apával mintz állat:)))

Elöre is köszike.
Klemy.
klementt@invitel.hu
Bosco Creative Commons License 2006.10.26 0 0 869
Harmadik szezon az Arrowszal: Olasz GP jön, de már zsebben a csapatvb és az egyéni is már valószínű (99%), hogy a pilótáim közül kerül ki, de most kaptam egy mailt, h mindenképpen igazoljak le két versenyzőt jövőre, egyébként para lesz...de én már lezsíroztam mind3 helyet...nem értem...
toto92 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 868

Belekezdtem egy Ferraris karrierbe (na nem a kihívás miatt, hanem mert Ferrari, ill. MS drukker vagyok). Első futam egész élvezetes volt, MS poleból indulva az első kiállásokig 2. volt (Häkkinen mögött), majd mivel első kerékcseréje egy körrel később volt, megelőzte a finnt. Második kiállása ugyan 4-5 körrel korábban volt, mégis több másodperces előnnyel vezetett, végül 11 mp-s előnnyel nyert. Irvine egy Stop&Go bünti miatt visszacsúszott az utolsó helyre, majd szép munkával feljött a 6. helyre.

A második, Brazil futamon esett az eső. MS a rajtnál beragadt, de két kör alatt a 1. helyről az élre tornázta föl magát. Itt egy kicsit meglépett, majd nagyjából tartotta a tempót a Wurz-Hill-Häkkinen duóval. Ám kapott ő is egy S+G büntit, visszaesett, majd boxban is volt, de féltávra így is utolérte Häkkinent, aki egyszer sem ment ki. (Igaz, flying lap volt szite végig). Megelőzte, ám néhány kör múlva elektronikai hiba miatt kiesett. Irvine egy pluszkiállás során wet gumit kapott, ám az előre tervezetten elfelejtettem átállítani , így végül négy kiálással a 7. helyen végzett.

És a vicc: MS leigazolt a Prosthoz 2 évre. Helyére valószínűleg Fisichella fog érkezni, bár még körülnézek.

JackDaniels_71 Creative Commons License 2006.10.14 0 0 867
Nah, most sikerült mindkét sofőrömnek kiperegni a brit GP-n. Diniz sebváltó, Takagi meg kicsúszott. Érdekes lesz rendbe hozni a kocsikat, 6kockányi alkatrész kellene, hogy 0%ban legyenek sérültek és a teszt után sehogy sem lehet majd javítani a kocsikat és mellette kellene még ember a fejlesztésekhez is. Érdekes móka ez.:)
JackDaniels_71 Creative Commons License 2006.10.14 0 0 866
Üdv mindenkinek!
Sokat olvastam ezt a topikot, most rászántam magam, hogy írjak is.:) Nagy kedvencem nekem is a játék, nagyon sokat toltam, tolom most is.:) Eddig az Arrows-nál nem merészkedtem "lejjebb" most úgy döntöttem, megpróbálom a Minardit.:) Az első év arra ment el, hogy kerítsek két jól fizető sofőrt, ezt Diniz és Takagi személyében sikerült megtalálni. A vezető mérnök és tervezőt is lecseréltem 3*osra.:)Sikerült túlélni a szezont, bár erre a részvények 40%-a rá is ment. Pont nélkül zártuk az első szezont.
Második szezonban megpróbáltam csapat szponzort keríteni és a Buzzin&Hornets kötélnek is állt, nagy-nagy örömömre. Nem voltak senkinél sem, egyéb iránt, lehet azért is volt kissé könnyebb befűzni őket.:) Ekkor csak annyi energiám maradt, hogy a Bridgestone-t befűztem partnernek. A Ford és az Elf maradt costumer. Diniz beváltotta a hozzá fűzött reményeket és sikerült pontokat szereznünk, bár kizárólag csak esőső futamokon. Jah, igen, ebben a szezonban asszem 40%handling volt a kasztni. A commersial és engeneer főnökön kívül sikerült lecserélni a 3*-os embereket 4*osra, ami komoly bizakodásra adott okot. Pilóták maradtak.
A harmadik szezonban még mindig 40% volt a handling, valamint nagy sikernek könyveltem el, hogy a csapatszponzorom ismét aláírt, DE MÁR 2SZEZONRA!.:))) Itt már a nagyobb értékű GP-ken volt kis pénzem VIP-re is, de még mindig kevés emberem volt az autók szervizelésére, ezért sokszor indultam 15-30% közötti sérüléssel. Közben Persze fejlesztettük a CAD, CAM-ot illetve a 3. szezonra már futotta gyár bővítésre is. Ekkor lett 2*-os. Sikerült lecserélnem a vezetőket is, mindenki 5*-os, kivéve a szerelők főnökét, Ő 4*. Szépen gyűlik a pénzecske is.
Most a negyedik szezon felénél vagyok, és Diniz már kétszer volt első!:) Brazília és Monaco! Mindkétszer persze az eső nem keveset segített.:) Ebben az évben már 60%-os handling-el indultunk és fejlesztem a gyárat 3*osra. Jövőre Takagi helyett jön Coulthard, így egy fizetős pilóta kiesik, de már szépen gyűlik a pénz, sztem nem lesz gond. Remélem a FIA rangsorban szép eredményt fogunk elérni, az is hoz egy kis plussz pénzt. Jah, és a Ferrari most írta alá a gyártó szerződést!.:)Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonomra.:)
Bocsesz ha kissé hosszú lett!
toto92 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 865

Még egy-két érdekesség:

Az Arrows meg a Jordan a 2-es alap tervezővel a középmezőny elején van (én Jordannal a középmezőny végén voltam, 15-16. hely), a Tyrell works (!) szerződést kötött a Mercedessel.

A Mclaren '99-re 2-es, a Tyrell 1-es tervezőt szerződtetett le...

Előzmény: toto92 (864)
toto92 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 864

Sikerült átlépnem 1999-be.

'98 utolsó futamai totális katasztrófát hoztak, alig bírtam elindulni a 2 autó állapota (meg szerelőhiány) miatt. Az utolsó futamra nem is tudtuk magunkat kvalifikálni.  Átlagos szezon volt, 99-re újra egy pont a cél. FIA támogatás 16.9 millió.

'99 se jobb túlzottan, a Williams totál mélyrepült, mögöttem vannak. A kocsi 26%-ra sikerült, hála annak, hogy a tervezők kedztek el először sztájkolni, illetve elég kevesen vannak. Az első futam 1millió nyereséget hozott, így csináltam egy developement tesztet, ill. harmadik autó+ nekilátok majd a gyárépítésnek is.

Előzmény: toto92 (863)
toto92 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 863

GigaLOL sorozatunk folytatódik, Tuero Hungaroringi 2. rajthelyével :DDD

Nem kertelek, 2 perccel a vége előtt lett száraz a pálya. Tuero az idő lejárta után kedzte meg mért körét, de végigengedték. Nakano FIA engedéllyel indulhatott.

Csak jó lenne, ha a futamon célba tudnánk érni... Ha kevés autó van, kevés a kieső... Még mindig a Monaco beli 8. hely a legjobb eredmény.

Előzmény: toto92 (856)
Bosco Creative Commons License 2006.10.10 0 0 862
És idén sem ajánlottak fel Works-öt (másnak sem), ezért lehet, h 2éves Ford Worksöt írok alá, bár még tipródok :)

Most Gascoyne tervez amúgy.
Előzmény: Bosco (861)
Bosco Creative Commons License 2006.10.10 0 0 861
Ferrari Partner.
Előzmény: toto92 (860)
toto92 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 860

Azóta megnéztem: 2-es mérnök.

Totál Jordan.

Milyen motort használtál '99-ben és használsz 2000-ben?

Előzmény: Bosco (859)
Bosco Creative Commons License 2006.10.10 0 0 859
Nemtom, totál esélytelenek voltunk.

"Idén" viszont mi nyerjük a VB-t!!!!!!! :)) (csakazéééris :) )
Előzmény: toto92 (858)
toto92 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 858
5 pont az Arrowssal? Ilyen szar az alap tervező? :O
Előzmény: Bosco (857)
Bosco Creative Commons License 2006.10.10 0 0 857
Én az Arrows-zal a harmadik szezont nyomom, tavaly öt pontot szereztünk (Nakano),
idén eddig 4-ből három versenyt megnyertünk, egy kettős győzelem, és az összesen első sor :)
toto92 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 856

Sikerült véghezvinnem életem bravúrját: Nakano Ausztriában az időmérőn a 4. helyet szerezte meg!

Az elején light rain volt, először nedves, majd nagyon nedves pályával. Úgy az edzés felénél elállt az eső, a pálya felszáradt. Éppen nem voltam a közelben, mikor damp lett az állapota. Mire odaértem, megint elkedzett esni az eső, és mire mért küört tudtak futni, már megint very wet volt a pálya. Így esélyük nem volt bekerülni, de 15 perccel az edzés vége előtt ismét elállt az eső. Ekkor kezdődött az idegölő várakozás: mikor még a 4. percben is wet volt a pálya állapota, kiküldtem Tuerot, majd 2 perccel az edzés vége előtt száradt fel! Nosza, Nkano ki, fly lap mint az őrült, Tuero be, majd ki, hátha sikerül még mennie egy mért kört. Nakano épphogy el tudta kezdeni a körét, Tueronak ez sajnos nem sikerült :( majd edzés vége, nézem a sorrendet: Nakano 4.! Összesen 10-en kvalifikálták magukat, töovábbi 6 FIA engedéllyel indulhatott. A verseny nem alakult ilyen jól, ugyanis Nakano kicsúszott :(

Jövőre már megvan a Ferrari motor (ingyen), meg Bridgestone gumik, illetve jelenleg kb. 1millió dollár vagyonom van. Monaco volt a rekord, 112.000 (körübelül ennyi) volt a profit, és össz-vissz 3x voltam deficites: Először az idénnyitón (mert VIPpeltem, gondoltam nem lesz drága. Miután láttam, hogy mennyit vesztettem el, megbántam, de viszont nincs egetverő veszteségünk), majd még kétszer, de az max. 50.000 volt. Diniz, Nakano szintén megvan, ill. jelenleg 5.-ek vagyunk az FIA ranglistán.

Abraka Dabra Creative Commons License 2006.10.09 0 0 855
amíg a kontakt tart, addig nem
Előzmény: toto92 (854)
toto92 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 854
Kérdem én: Ha egyszer a csapatszponzort átváltottuk fizetős szponzorrá, akkor azt vissza leht csinálni? (szóval hogy később tudjak szerezni egy csapatszponzort)
Ocean Creative Commons License 2006.09.26 0 0 853
Általában fent van a torrentoldalakon.
Bittorrent, torrentportal, stb. Csak írd be a keresőbe, és meglátod.
Előzmény: barcatomi88 (850)
Ocean Creative Commons License 2006.09.26 0 0 852
Diniz nekem is állandóan sír.
De fizet, így megtartottam. Aztán hogy jó lett az autó, pontot tudott szerezni, és abbahagyta a sírást.
Próbálj vele valahogy pontot szereztetni.
Előzmény: Bosco (851)
Bosco Creative Commons License 2006.09.24 0 0 851
Az egyik versenyzőmmel - Diniz - rosszra fordultak a dolgok, de ez igazából csak annyiban nyiklvánl meg, h a "sajtóban" meg-megjelennek erről hírek. Jövő évre még van szerződése, viszont igazolhatok helyette mást. (tehát ő nem jelezte, h menni akar, csak mindig sír, h szar az autó, unhappy meg ilyesmi)

Ilyen nektek volt már?
Wurzot szívesen hoznám helyette, de azért az mégis két milla mínusz lenne, míg Pedro meg tejel. Vagy ilyen esetben nem fizet a paying driver?
barcatomi88 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 850

Szevasztok!

Érdekelne a játék. Nem tudnátok adni egy linket,ahonnan le tudnám tölteni? nagyon hálás lennék érte! Előre is köszi

Bosco Creative Commons License 2006.09.16 0 0 849
:)
Előzmény: trazz (848)
trazz Creative Commons License 2006.09.16 0 0 848
Bittorrent. O:)
Előzmény: RT_Type_R (846)
Bosco Creative Commons License 2006.09.15 0 0 847
ebay ;)
Előzmény: RT_Type_R (846)
RT_Type_R Creative Commons License 2006.09.15 0 0 846

Sziasztok!

Pesten nincs valaki akihez elmehetnék és másolnánk nekem egy copyt a játékról?

Üdv:

T

Ocean Creative Commons License 2006.09.01 0 0 845
Végülis igen, sztem megint elég lesz valami 60 kevés pont.
Nekem még 18%, de még nem vagyunk meg 50-en se.
Kicsit én is szüneteltettem ezelőtt, de most újra van kedvem nyomulni vele :)
Előzmény: trazz (844)
trazz Creative Commons License 2006.09.01 0 0 844
Simán lehetsz még világbajnok. O:))
Nekem asszem 11% engineer egy alkatrész... O:)))))
Bár mostanában nincs időm/kedvem játszani.
Előzmény: Ocean (843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!