Keresés

Részletes keresés

pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 596
Elobb a kivegzes, utana raerunk majd a pert is lefolytatni!
Előzmény: pampalini_ (595)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 595
Ja, agyonlovetes, es koncepcios per folyamatban!
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 591
Mi a vastag fasz van ??????!!!!!!!!???????
Előzmény: DRT (590)
DRT Creative Commons License 2001.01.29 0 0 590
Drága Elvtársak!
Miután már egy hete uralkodó vagyok, megszervezném udvari rendfenntartó erőimet, amiben szíves együttműködésükre számítok. Természetesen mind elvi, mind anyagi támogatásomat élvezhetik!
Ne tévessze meg Önöket reakciósnak tűnő államformánk, módszereink testvéri közelsége gyümölcsöző, baráti együttműködést eredményezhet!

pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 589
A beutalot kossz, de nem lehet pihenni, mert most eppen Michael Jackson-t probalom megdolgozni, hogy adja fel kapitalista eszmeit, es ha mar teljesen kifeheredett, szivesen fogadjuk!
Előzmény: Ernesto Serra (588)
Ernesto Serra Creative Commons License 2001.01.29 0 0 588
Én a PÁRTVODKÁ-ra szavazok

lovunk, lovunk, lovoldozunk,
tralla-rila-trallalla,

Keves szoveg, sok golyo,
munkasornek lenni jo
tralla-rila-trallalla!

Haliho, haliho,
munkasornek lenni jo!

u.i.: gratulálok pampalini elvtárs, Schimansky beszervezéséhez, tudom, hogy ez már az építőtáborokban (amikor cseresznyét szedtünk és Kubába küldtük azokat, nem ám Chilébe, még mit nem) is szívügyed volt. Mégegyszer gratulálok, extra SZOT beutalót terjesztek fel neked

pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 587
Tegnap beszerveztem Schimanski-t a volt Stasi-ugynokot!!!!!

Sok energiamba tellett,mig beadta a derekat!.

pampalini_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 586
Ez az a kulak kisgyerek, akit 78 marciusban lottunk agyon???!???

De hisz ez titkositott anyag!!!!!!!!!!!!!

PARTFEGYELEM, A HETSZAZAT NEKI!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Juergen Prochnow (583)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.29 0 0 585
PARTFEGYELEM, PARTERDEK, PARTKASSZA stb...
(partvodka)
Előzmény: VirágElvtárs (584)
VirágElvtárs Creative Commons License 2001.01.29 0 0 584
Pártfegyelem, megmérettetés és valodi munkásörpuca, AK-47, notafa ésatöbbi
szabaccság/kivégzés...ma már ritkán, de hát a régi szépidök
Juergen Prochnow Creative Commons License 2001.01.24 0 0 583
Kirov et!

Hat nem tanultad meg a szeminariumon, hogy minden analizis professzor ellenforradalmar?

Mi ezt megtanultuk es alkalmaztuk. Januar 13-an a tizorai nagyszünet utan mi is kivegeztünk egy hazaarulo analizis professzort.

(A mikroökonomiahoz nem tudok szolni, mert ugyan elvhü baloldalikent szegyellem bevallani, de nem tudom mi az. Talan kerteszet?)

Előzmény: Tovaris Kirov (579)
Genagyij Jeliszejev Creative Commons License 2001.01.24 0 0 582
Tovaris Kirov!

Nem kell aggódni!
Csapataink teljes harckészültségben várakoznak az utolsó összecsapásra.
A Dicsőséges Vörös Hadsereg speciálisan kiképzett harckocsizóegységekkel késazen áll,hogy végső csapást mérjen a gaz imprealista-analízises-kispolgári-burzsoáreakciós elemekre.

Kitartás tovaris!

Szabadság!

Tavaris Stirlitz Creative Commons License 2001.01.23 0 0 581
Kolima, Sziberia, 2001. január 23. kedd - Zelma, Rajmund. Internet idő: @854

Daragije Tavaris Kirov !

Mi itt Tavaris Baldajevvel estenkent a szamovar mellett konnyesre nevessuk magunkat az emlek-albumot nezegetve. A nep ellensegei eleinte mindig nagy szajjal hajtogassak a maguk kis bugyuta elmeleteit, aztan meg amikor a kihallgatason materialista dedukcios modszerrel izekre szedjuk az altudomanyos allitasaikat, akkor csak mereven neznek maguk ele radobbenve a kommunizmus emberisegformalo erejere.

Itt is egy tavariznak nyissak fel a szemeit a szakertoink, aki kozben rajon, hogy mennyit is artott a szovjethatalomnak es a Partnak a tudomanyos kutatointezetekben a nyavalyas kibernetikajaval.

Juergen Prochnow Creative Commons License 2001.01.23 0 0 580
Munkasörök!

Uran-, es plutoniummunicioval jocskan felszerelt korszerü pancelosaink sikeresen leküzdöttek az alabbi kepen lathato ellenseges, imperialista Merkava 3 tipusu negyedikgeneracios izraeli tankot.

4RESK Creative Commons License 2001.01.23 0 0 578
:-DDDDDDDDDDDDDDD
Bazmeg, Ti nem vagytok normálisak...
:-DDDDDDDDDDDDDDD
raba Creative Commons License 2001.01.23 0 0 577
Ha ezt olvasom, mindig könnyek szöknek véres szemembe, de a szemem alatti táskák felfogják azokat, mint gyönyörű tavacskák az esőcseppeket, Nagy-Szovjetúnió területén!

raba mester

Előzmény: Nagy Oktober (574)
Genagyij Jeliszejev Creative Commons License 2001.01.23 0 0 576
Október tovaris!

Te mint a dolgozó nép egyszerű gyermeke látom nem érted teljesen a lenini eszméket teljes mértékben. Nem szeretnép csökkenteni Lenin tovaris érdemeit,de mintahogy az 50-es években sok tovaris tette nekünk is építő jellegű önkritikát kell gyakorolnunk,mind az eszmét illetően és mind saját magunkat illetően.

Október tovaris! Tanulnunk kell a múlt hibáiból.A lenini eszme abban a formájában ahogy a Szovjetúnióban megvalósult ÉLETKÉPTELEN! Ezzel neked is tisztában kell lenned Október tovaris.

Ideológiailag át kell formálnunk az ESZMÉT,hogy le tudjuk győzni az imprealizmust.

Ez kemény küzdlem lesz,és nem lesz könnyű átformálni az ESZMÉT a modern idők követelményei szerint,de Október tovaris nem kell csüggedni! Titkos földalatti munkásőrbázisainkon már folyik az ilyen jellegű munka.

de erről most többet nem mondhatok,biztonságpolitikai okok miatt.

Előzmény: Nagy Oktober (575)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.22 0 0 575
"...dicsőségre vigyük a Lenini utópiát..."

utopia am a neniked Genagyij elvtars!
Legfeljebb uto-pia, azaz vodka.

A leninizmus a jovo ideologiaja, csak elobb kiheverjuk a burzsoa filozofusok atmeneti randalirozasat! Elore a lenini uton!

Előzmény: Genagyij Jeliszejev (571)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.22 0 0 574
lovunk, lovunk, lovoldozunk,
tralla-rila-trallalla,

Keves szoveg, sok golyo,
munkasornek lenni jo
tralla-rila-trallalla!

Haliho, haliho,
munkasornek lenni jo!

Előzmény: raba (572)
Genagyij Jeliszejev Creative Commons License 2001.01.22 0 0 573
Tovari raba!

Igazán gratulálok konspirációs képességeidért!

A dolgozó nép mindörökre hálásan fog rád emlékezni,és biztosíthatlak,hogy miután győzelemre vittük az Ügyet akkor szobrot állítunk neked a Hősök Oszlopcsarnokában!

Szabadság!

Előzmény: raba (572)
raba Creative Commons License 2001.01.22 0 0 572
Ezzel a címmel akarom megtéveszteni, a kapitalizmus férgeit!
De csönd elvtársak, még várunk a jelre!

Munkásőrök tízezrei? Több millióan vagyunk már, a Népi Kínában pedig az elvtársak és elvtársnők magyar nyelvtanfolyamokon, illetve polgári-mimikri tanfolyamon vesznek részt, Somorjai elvtárs vezetésével!

Vers:
Számunk csak nő, és egyre nő,
munkásőrnek, de jó lenni!

raba elvtárs

Előzmény: Genagyij Jeliszejev (571)
Genagyij Jeliszejev Creative Commons License 2001.01.22 0 0 571
Elvársiai üdvözletem a dolgozó nép egyszerű gyermekeinek!

Nem értem a topic címét.

Miért múltidő??

Hiszen munkásőrök ezreinek tízezrei állnak illegálisan csatasorban az országhatáron belül és kívül egyaránt,várva a Jelre,hogy harcbaszállva a kommunizmus zászlaja alatt dicsőségre vigyük a Lenini utópiát.

Szabadság elvtársak!

Margit néni Creative Commons License 2001.01.21 0 0 570
Amikor az első sorozat átlukasztotta Moszkvában plasztikázott melleimet, bevallom bosszankodtam egy kicsit...
De hagyjuk a régi dolgokat, elővettem nagyapád rámhagyott dobtárasát, menjünk, lőjünk a tömegbe!
Előzmény: Nagy Oktober (569)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.21 0 0 569
Meg jo, hogy mikor megkaptam az elso PPS tipusu fegyveremet, Teged kuldtelek eloszor a masvilagra, kedves Nagyika! Bevallom hianyoztal utana egy kicsit, de most nagyon orulok, hogy ram talaltal! Ugye megertesz Nagyika?
Elvtarsilag udvozol a Kis Nagy Oktobered!
Előzmény: Margit néni (568)
Margit néni Creative Commons License 2001.01.21 0 0 568
Kedves kisunokám,
igen, én vagyok a Te drága nagyid. Örömmel látom, megérte gyerekkorodban a Lenin összest olvasnom Neked az imprrealisssta Grimm fivérek helyett!!!

De bizonyára tudod, drága jó nagyapád mellett én önkéntes rendőr voltam! Az is nagyon jó volt, lehetett szivatni a szomszédokat.
Én még Téged is feljelentettelek Kisunokám, néha pedig eljátszottam a gondolattal, hogy ha rossz leszel, akkor egyszerűen letartóztatlak.

Előzmény: Nagy Oktober (562)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.20 0 0 567
Koszonom a dicso megemlekezest uttoro koromrol, kedves Juergen elvtars!

(Az az erdeklodo nagyfiu ott hattal en vagyok a kepen!)

Előzmény: Juergen Prochnow (566)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2001.01.20 0 0 566
Emlek a dicsö multbol!

1966. Munkasöreink eltavozasra keszülödnek.

Előzmény: Nagy Oktober (565)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.01.18 0 0 565
"baro....stb...Eugen munkasör törzsörmester a munkasörtudomanyok doktora..." elvtarsunk eppen ebbol vedte meg a doktoratusat a Lomonoszov egyetemen!

Az intravenasan beadott vodka dermedesi allandojat, egy uj kommunista-vegyulettel sikerult minimalizalni, a maximalis hatasfok eleresere. Az uj vizben sem oldhato vegyulet kepletete:

CCCP-34-LEAZUSAVAL-5678-GYOZNIFOGUNKHABELEDOGLUNKIS-H2O-NO

Előzmény: Juergen Prochnow (563)
pampalini_ Creative Commons License 2001.01.18 0 0 564
Mondom en, hogy nyirtuk oket!!!!
Előzmény: originalqszi (548)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2001.01.18 0 0 563
A kepen baro alsosombereki-üregkövari Sombereky-Hartenberg Eugen munkasör törzsörmester a munkasörtudomanyok doktora es az MTA levelezö tagja örsegeben a Jekatyerinburgi tabor kapujanal, ahogy szemrevetelezi korszerü MIG-21 tipusu munkasör harci repülöink elsöcsapasmeresi gyakorlatat.

Jelentem vodkakeszleteink befagytak, munkasöreinknek a vodkat selyemcukor formajaban adagoluk.
(ethanol -,1,2-dibromo-2 ethoxy- (C2H5OCH:CBr2))

Előzmény: Nagy Oktober (562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!