Drága Elvtársak!
Miután már egy hete uralkodó vagyok, megszervezném udvari rendfenntartó erőimet, amiben szíves együttműködésükre számítok. Természetesen mind elvi, mind anyagi támogatásomat élvezhetik!
Ne tévessze meg Önöket reakciósnak tűnő államformánk, módszereink testvéri közelsége gyümölcsöző, baráti együttműködést eredményezhet!
A beutalot kossz, de nem lehet pihenni, mert most eppen Michael Jackson-t probalom megdolgozni, hogy adja fel kapitalista eszmeit, es ha mar teljesen kifeheredett, szivesen fogadjuk!
Keves szoveg, sok golyo,
munkasornek lenni jo
tralla-rila-trallalla!
Haliho, haliho,
munkasornek lenni jo!
u.i.: gratulálok pampalini elvtárs, Schimansky beszervezéséhez, tudom, hogy ez már az építőtáborokban (amikor cseresznyét szedtünk és Kubába küldtük azokat, nem ám Chilébe, még mit nem) is szívügyed volt. Mégegyszer gratulálok, extra SZOT beutalót terjesztek fel neked
Nem kell aggódni!
Csapataink teljes harckészültségben várakoznak az utolsó összecsapásra.
A Dicsőséges Vörös Hadsereg speciálisan kiképzett harckocsizóegységekkel késazen áll,hogy végső csapást mérjen a gaz imprealista-analízises-kispolgári-burzsoáreakciós elemekre.
Kolima, Sziberia, 2001. január 23. kedd - Zelma, Rajmund. Internet idő: @854
Daragije Tavaris Kirov !
Mi itt Tavaris Baldajevvel estenkent a szamovar mellett konnyesre nevessuk magunkat az emlek-albumot nezegetve. A nep ellensegei eleinte mindig nagy szajjal hajtogassak a maguk kis bugyuta elmeleteit, aztan meg amikor a kihallgatason materialista dedukcios modszerrel izekre szedjuk az altudomanyos allitasaikat, akkor csak mereven neznek maguk ele radobbenve a kommunizmus emberisegformalo erejere.
Itt is egy tavariznak nyissak fel a szemeit a szakertoink, aki kozben rajon, hogy mennyit is artott a szovjethatalomnak es a Partnak a tudomanyos kutatointezetekben a nyavalyas kibernetikajaval.
Ha ezt olvasom, mindig könnyek szöknek véres szemembe, de a szemem alatti táskák felfogják azokat, mint gyönyörű tavacskák az esőcseppeket, Nagy-Szovjetúnió területén!
Te mint a dolgozó nép egyszerű gyermeke látom nem érted teljesen a lenini eszméket teljes mértékben. Nem szeretnép csökkenteni Lenin tovaris érdemeit,de mintahogy az 50-es években sok tovaris tette nekünk is építő jellegű önkritikát kell gyakorolnunk,mind az eszmét illetően és mind saját magunkat illetően.
Október tovaris! Tanulnunk kell a múlt hibáiból.A lenini eszme abban a formájában ahogy a Szovjetúnióban megvalósult ÉLETKÉPTELEN! Ezzel neked is tisztában kell lenned Október tovaris.
Ideológiailag át kell formálnunk az ESZMÉT,hogy le tudjuk győzni az imprealizmust.
Ez kemény küzdlem lesz,és nem lesz könnyű átformálni az ESZMÉT a modern idők követelményei szerint,de Október tovaris nem kell csüggedni! Titkos földalatti munkásőrbázisainkon már folyik az ilyen jellegű munka.
de erről most többet nem mondhatok,biztonságpolitikai okok miatt.
A dolgozó nép mindörökre hálásan fog rád emlékezni,és biztosíthatlak,hogy miután győzelemre vittük az Ügyet akkor szobrot állítunk neked a Hősök Oszlopcsarnokában!
Ezzel a címmel akarom megtéveszteni, a kapitalizmus férgeit!
De csönd elvtársak, még várunk a jelre!
Munkásőrök tízezrei? Több millióan vagyunk már, a Népi Kínában pedig az elvtársak és elvtársnők magyar nyelvtanfolyamokon, illetve polgári-mimikri tanfolyamon vesznek részt, Somorjai elvtárs vezetésével!
Vers:
Számunk csak nő, és egyre nő,
munkásőrnek, de jó lenni!
Elvársiai üdvözletem a dolgozó nép egyszerű gyermekeinek!
Nem értem a topic címét.
Miért múltidő??
Hiszen munkásőrök ezreinek tízezrei állnak illegálisan csatasorban az országhatáron belül és kívül egyaránt,várva a Jelre,hogy harcbaszállva a kommunizmus zászlaja alatt dicsőségre vigyük a Lenini utópiát.
Amikor az első sorozat átlukasztotta Moszkvában plasztikázott melleimet, bevallom bosszankodtam egy kicsit...
De hagyjuk a régi dolgokat, elővettem nagyapád rámhagyott dobtárasát, menjünk, lőjünk a tömegbe!
Meg jo, hogy mikor megkaptam az elso PPS tipusu fegyveremet, Teged kuldtelek eloszor a masvilagra, kedves Nagyika! Bevallom hianyoztal utana egy kicsit, de most nagyon orulok, hogy ram talaltal! Ugye megertesz Nagyika?
Elvtarsilag udvozol a Kis Nagy Oktobered!
Kedves kisunokám,
igen, én vagyok a Te drága nagyid. Örömmel látom, megérte gyerekkorodban a Lenin összest olvasnom Neked az imprrealisssta Grimm fivérek helyett!!!
De bizonyára tudod, drága jó nagyapád mellett én önkéntes rendőr voltam! Az is nagyon jó volt, lehetett szivatni a szomszédokat.
Én még Téged is feljelentettelek Kisunokám, néha pedig eljátszottam a gondolattal, hogy ha rossz leszel, akkor egyszerűen letartóztatlak.
"baro....stb...Eugen munkasör törzsörmester a munkasörtudomanyok doktora..." elvtarsunk eppen ebbol vedte meg a doktoratusat a Lomonoszov egyetemen!
Az intravenasan beadott vodka dermedesi allandojat, egy uj kommunista-vegyulettel sikerult minimalizalni, a maximalis hatasfok eleresere. Az uj vizben sem oldhato vegyulet kepletete:
A kepen baro alsosombereki-üregkövari Sombereky-Hartenberg Eugen munkasör törzsörmester a munkasörtudomanyok doktora es az MTA levelezö tagja örsegeben a Jekatyerinburgi tabor kapujanal, ahogy szemrevetelezi korszerü MIG-21 tipusu munkasör harci repülöink elsöcsapasmeresi gyakorlatat.