Keresés

Részletes keresés

Orso-borso Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2386

Az ajánlónak az a lényege, hogy felkeltse az érdeklődést. Nekem sem szimpatikus, de nem figyelek oda rá. ;-)

Attól, hogy nem szeretsz egy stílust, még nem biztos, hogy az rossz. Ally McBeal is, Szex és New York is paródia. Egy sorozatnak nem kell életszerűnek lennie ahhoz, hogy jó legyen. Az X-akták az egyik példa.

Előzmény: polar0101 (2382)
Quantumleap Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2385
A Twin Peaks-ből miért ábrándultál ki?
Előzmény: polar0101 (2384)
polar0101 Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2384

A nyomorultak,Fleischman biztos húzta a száját a hideg miatt,úgy rúgtam volna ki azt aki nemhajlandó a stábbal legalább Alaszka alsó csücskébe költözni hogy na.

Sikerűlt kiábrándúlnom mind a kettőből,veszélyes ezt a topicot olvasni.

Azért a hó igazi volt ugye?

+Scully remélem nő.

:)

Előzmény: Quantumleap (2383)
Quantumleap Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2383
A Twin Peaks Washington államban játszódik. Snoqualmie városban forgatták, amit azóta már állítólag rendesen átneveztek Twin Peaks-szé.

A Miért éppen Alaszka Alaszkában játszódik ugyan, de azt sem ott forgatták, hanem úgyszintén valahol Washington állam területén.
Előzmény: polar0101 (2382)
polar0101 Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2382

Én rosszul vagyok az "ajánlók" narrátorának teljesen beleélősen előadott agresszív
 és majdhogynem gonosz stílusától,ahogy sorolja a gyilkosságokat a legkülönfélébb
részletekkel,ki szerti ezt?,nagyon beteg ez a csatorna.

Tudod mennyire tojok a "nyugati világra"?.. a 100 féle helyszínelőkre a büffikre meg a magamutogató Ally Mc izére,a röhejes buta a valóságban gyenge fizikumukból és mentalitásukból kifolyólag soha nemlétezhető nőci Aliasokra a Nikitákra meg az Angelekre+ a Sex és NY-ra vagy mire,a szokásos sablon klisék,sablon emberekkel,
szerepjátszás felszínes külsőségekkel operáló és hatni kyívánó hiúság agresszív keveréke az egész.

Sorozatok közül egyedül a TV1-es "Szomszédok" nyugtat meg,jó csapnivaló színészek abban is dögivel de nyugis a tempó,a zene,mentes mindenféle agressziótól ármánykodástól pletykától gyilkosságtól,pont az ellentéte pl az "anyátok közt"-nek és többi mai trendi "csináljuk ki a másikat mert X lefeküdt Y-al és Z geyereke a mostohatestvérem huga aki megörökölte a céget" ..bla..bla ..bla...

Twin Peaks-ot régebben nagyon szerettem,nyugis,majdhogynem a vontatottságig,gyönyörű tájak,meghitt bensőséges hangulat,tél faházak stb.. :)manapság meg eleve rájöttem hogy ÉKanadát és Alszkát rendelték nekem jövőbeni hosszú kirándulások céljára tehát várom,asszem ott játszódik vhol ez is,de lehet hogy tévedek.

Előzmény: Orso-borso (2381)
Orso-borso Creative Commons License 2005.12.10 0 0 2381
OFF Helyszínelőkből 3 féle van. Los Angeles, Miami és New York. Ha tényleg néznéd őket, és nem csak úgy bele-bele néznél, láthatnád, hogy nem csak az ügyek változatosak és érdekesek, de még a különböző stábok is különböző hangulatúak. Nemrég volt pl. hogy Miamiból New Yorkba ment egy csapat egy nyomot felderíteni, és a New Yorkban játszódó jelenetek a CSI:NY képi és hangulati stílusában készültek. Igazán igényes sorozat a maga műfajában. Tény, hogy nem X-akták. Ezen kívül jó sorozat az Ally McBeal, bár inkább nőknek szól, és az csicsergik a kismadarak, hogy az X-akták befejeztével leadják a Twin Peaks-et. Ez persze nem teszi jóvá a ViaXar összes hülyeségét - epizódok kavarása, kezdés csúszása, stb. Bár ha megfigyelted, hosszabb sorozatokat aktuális dolgokért más csatorna is meg szokott szakítani. Példa erre az RTL klub és a Vészhelyzet, amit mindig áttesznek, ha egy-egy ünnep úgy kívánja. És tudomásom szerint ez az egész nyugati világban így van. ON
Előzmény: polar0101 (2380)
polar0101 Creative Commons License 2005.12.09 0 0 2380
1 heteket ki kell hagyjak,de feltűnt vmi. A Vián minden második héten foci van????????????? És ekkor csak pénteken van X???? A másik hét teljes?????????????? szétbax az ideg!! milyen csatorna ez???A lelketlen ostoba műsoraik sorát egyedül az X javítja fel. sztetek épp hány bűnügyi helkyszínelőjük van?Sztem kb 4 fajta egykaptafa sorozat. bő röhej vagy via3
polar0101 Creative Commons License 2005.12.09 0 0 2379

Van még vkinek kérdése ügynökünk szépségét illetően?Elég meggyőző fotó.

Mikor lehet már boltban venni klónokat? :))

Még nem kérdeztem Skinner felöl=lustaság,+nemigen ugrottatok a szenzáciéjsön-re.

Előzmény: Agassi Fan (2378)
Agassi Fan Creative Commons License 2005.12.07 0 0 2378
Agassi Fan Creative Commons License 2005.12.07 0 0 2377

Hello! And, I just wanted to say thank you very very much for this award. Thank you especially to the Irish public who, apparently, have voted for me after they heard me speak with an Irish accent - so, that's a very good thing. And thank you to everybody at the Irish Film and Television Awards. And, thank you very much for this beautiful statue 'cos it's actually really classy looking and I can't wait to put it on the mantlepiece. I need a bit of gold around! I'm just really thrilled by this and I really appreciate it. It's nice to be included in something international. So have a good evening and thank you."

Gillian megnyerte az a díjat! :)

Érdemes volt szavazni. :-)

Agassi Fan Creative Commons License 2005.12.07 0 0 2376

Szemét Viasat3, most már nagyon elegem van, pont az 5, 6, 7 szezonokat nem láttam, erre megint azt adja le, amit már láttam. :-(

Ezek szerint nem is fogják ezeket leadni???

Előzmény: Orso-borso (2362)
polar0101 Creative Commons License 2005.12.04 0 0 2375

Öcsém egy repcsin utazott a Skinnerrel és nem videózta le,igazi csemege lett volna itt nekünk.:)) Majd kifaggatom a külsőségekről. :) pl mennyire álcázta magát..stb

Quantumleap Creative Commons License 2005.11.28 0 0 2374

Tegnap ismét véget ért a sorozat. Ahogy nézem az újságot, ezentúl a vasárnapi epizódok követni fogják a péntekieket. És a sorozat január közepén kifut. Azt tudni lehet, hogy a viasat januárban műsorra tűzi a Twin Peaks-et. Lehet, hogy az lesz az x-akták helyén?

polar0101 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 2373
A Herb-Atea a neved?Eddig összeolvastam Herbateának,egy tea fajtának,de ott a mailodban is ez eleje.Még a nációt sem tudom megtippelni,az Atea olyan Afrikainak hangzik.Az X-eket a fájlmegosztó hálózatokról le lehet tölteni,és vki itt reklámozta a saját oldalát is.Sztetek is van vmiféle vibrálás Scully és Dogett közt,így az első együttes szerepeiknél én tökre észrevettem ,ezek tutira összejöttek.Főleg Scullyn venni észre.
Előzmény: Herb Atea (2371)
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2372
Annyit tudatnom kell veled, hogy Mulder a 8. évadban csak néhány epizódot szerepel. Az utolsóban pedig a befejező duplaepizódot leszámítva egyben sem. John Dogett ügynök (akit amúgy az a színész alakít, aki a Terminátor 2-be volt a fémes kiborg) az ő helyét hivatott átvenni.
Előzmény: Herb Atea (2371)
Herb Atea Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2371
Az X-aktákat kb. július közepétől kísértem figyelemmel, valamikor a 2. szériában kapcsolódtam be, és a 4. sorozat utolsó részéig követtem az eseményeket. Az 5x01-7. évad utolsó részéig egyetlen betűnyit sem hallottam a sztoriból, csak a 8x01-et láttam, vesztemre, mert semmitse tudok a 4x24 után. A 8-ból is csak az első részt néztem meg, de nekem nagyon zavaros volt, az előzmények ismeretének hiánya miatt.
Ha valakinek megvan az 5x01-től a legutolsó részig, ami szinkronizálva is lett, elektronikusan, valamint valamilyen módon hajlandó lenne velem megosztani, az legyen olyan kedves, hogy ír nekem, legalább ide, a fórumra, de akár email-re.
herb.kukac.mail.szinhaz.hu
Köszöneettel, /-/
Előzmény: Quantumleap (2370)
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2370
"...ja és a főcímben van egy vadonatúj, 3. főszereplő is, kituggyamér."

Ezek szerint te az utolsó két szériát nem láttad?
Előzmény: Herb Atea (2369)
Herb Atea Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2369
A 4. széria utolsó részében Mulder annyira depi lett,, hogy öngyit követett el. Utána volt még 2 rész szintén a 4. évadból, amelyek valamijér' kimaradtak, és ezután az 5-6-7. szériákat kihagyva rögtönazonnal szembesülhettünk a 8x01-es résszel, melyben nincs meg Mulder, mindenki őt keresi meg később egy kiskölyköt, közben Mulder-en plasztikai műtéteket végeznek a nemtomkicsodák, ja és a főcímben van egy vadonatúj, 3. főszereplő is, kituggyamér.
Az 5. sorozat első részétől fogom majd egyszer folytatni az X-aktákat, így most már hanyagolom a Viasat3 adásán.

Előzmény: polar0101 (2368)
polar0101 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 2368
A múlt elötti héten néztem és volt Mulder,kihagytam 1 hetet,és most nincs,1 hét alatt lezajlottak azok a részek amiben eltűnik? Asszem én azokat soha nem fogom végig látni.krvaélet.
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2367

Jav.:

pótolnák

fiatalabbak

Előzmény: Quantumleap (2366)
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2366
Gondolom ők avval az indokkal hagynának ki epizódokat (és be se pótoltnák), hogy ez túlságosan durva, ha esetleg fiatalabbaknak nézik.
Előzmény: polar0101 (2365)
polar0101 Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2365

Reméljük hogy vmelyik másik kercsartorna "magáévá teszi".Csak ne a

retekklub,úgy agyonvágnák hogy még a logikai szálak is szakadnának.

pl most a "Szikla"-ból 30 percet szedtek ki szinte hasraütésre,csak azért hogy 21 óra előtt kezdhessék mivel akkor még a reklámfogyasztók érbenvannak.

Szerdán lesz az egyik nagy kedvencem a "Resident Evil:Kaptár",ill amit meghagynak belőle.

Érthetetlen és dühítő hogy a filmeket bárki tetszés szerint alakíthatja és nyílvánosság előtt a módosítottat vetítheti.

polar0101 Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2364

Ez kérdés vagy álítás?

Amúgy sztem nagyon durván :)

Ha van türelmed visszakeresni linkeltem feszülős bőrszerkóst.

Mástéma:

Spielberg-el kapcsolatban eszembejutott hogy van ugye a "Szörnyecskék" c filmje,

nem tisztára csupakabra a fazonjuk?

Lehet hogy elrabolták az idegenek korábban és innen a vonzalma az ufok-hoz.Tegnap láttam a "Világok harca" Splbrg átiratát,még eldöntöm hogy a kedvenc filmem lett e,nagyon ottvan,minden szinten,talán azt a rosszarcú kislányt hanyagolhatná ,biztos kellett vmi ufo-témában jártas gyerek,ő szerepelt a TV2-ős sorozatban,irritáló egy jelenség.

Az AREA51 c. pc játék borítóját nézegetve mintha összegyúrták volna az ET karaktert a kis szürkék vonásaival.

http://covers.cdcovers.cc/show.php?name=Area_51_Dvd-front&section=Pc&id=87bdf4b8b56796a219589da10720cfff&check=9fe5383a266afa0736d34c2590f03fca

Előzmény: richard_b_riddick21 (2359)
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2363
De akkor a vasárnap még mindig kérdés. Ugyanis a jövő heti tévéújság szerint akkor is lesz.
Orso-borso Creative Commons License 2005.11.22 0 0 2362

A Via a következőt írta egy ismerősömnek:

Tisztelt Néző!

Valóban az előzőleg tervezett műsortervhez képest változás történt. Az okból, hogy időközben a várt sugárzási jogokat nem tudta megújítani a csatorna, így a továbbiakban hétköznapokon a 8. és a 9. évadot sugározuk, mely január közepével kifut és egyenlőre nem vetítjük tovább a sorozatot.

Előzmény: Quantumleap (2354)
galendil Creative Commons License 2005.11.21 0 0 2361

ha még lenne új évad a viasat vetítési módszere is megérne egy új X-file-t

Mulder biztos vmi komolyabb titkos összeesküvést sejtene a háttérben

Scully meg a maga földhözragadt módján a felelős idegrendszerének nem megfelelő működésére gondolna

Előzmény: Herb Atea (2349)
Quantumleap Creative Commons License 2005.11.21 0 0 2360
Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor jövő hét vasárnaptól melyik epizódokat fogják adni.
Előzmény: alric (2357)
richard_b_riddick21 Creative Commons License 2005.11.21 0 0 2359
Gillian Anderson nagyon nagyon durván néz ki... Hmm?

Shadowrunner Creative Commons License 2005.11.21 0 0 2358
Valami ilyesmi lehet,
de az tényleg zseniális üzletpolitika, hogy ennyire összevissza sugároznak.
Előzmény: alric (2357)
alric Creative Commons License 2005.11.20 0 0 2357
Lehet, hogy ezeknek már lejárt a vetítési joga, mivel az 5-6-7-kel kezdték, és már sokszor ismételték.
Előzmény: Quantumleap (2356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!