Hello! Az oldal elérhető,viszont a file "nem áll rendelkezére".De itt van ismét egy hasonló kérdés:hogy tudom az shn file-okat kiírni audio formába?Kösz!
Hello! Segítségeteket szeretném kérni.Letöltöttem néhány flac file-t.Hogy tudom ezeket a Nero-val audio-CD formában kiírni.Mit kell ehhez a Nero-hoz letölteni,és hol érhetem el ezt a programot?Köszönöm!
Sziasztok! Új tag vagyok, segítsetek, pls! Letöltöttem több psx játékot, és hiába írtam ki lemezre, nem indul el. (nero) Van valami titka, vagy én vagyok sötét? (ráadásul fizetős oldalról töltöttem). Kösz, előre.
Azért használok Feuriót, hogy rendesen szóljon az a lemez. (Nem is annyira a hang az, ami sokkal jobb a feurióban mint más íróknál, hanem a végtelenül korrekt indexkezelés és ezzel a pattogások, ugrások teljes hiánya) Ezzel meg nem fér össze semmiféle veszteséges tömörítés. Az Mp3-at is csak láttam az opciók között.
ok, akkor jó helyen keresgélek :) milyen CD-író programot ajánlotok, egyáltalán van ilyen: cue sheetből kellene audiót írni, és úgy, hogy ne kelljen átalakítani wav-ba... eddig úgy csináltam: mp3-ból wav-ba, aztán cue-val, nero 5.5-ösöm van, de sajna ez nem tudja direkt mp3-ból... olyan kellene, ahol nem kell konvertálni wav-ba is.. és ha van ilyen linux alá, mert a k3b nem tudja, sőt, a nero linux sem :(
Az én Pleximet sem ismerte sokáig, és ez a generic mmc meg állandóan hőbörgött, hogy nem biztos, hogy jó. Végülis megírt mindent, de az ember nem nyugodt ilyenkor. Aztán szerencsére az utolsó frissítésben, amit kiadtak, már benne volt. Volt is néhány extra fícsör, ami más beállítást igényelt mint ami a genericben volt.
CD Writer-ig stimmel, utána 'Extras' -> 'Test capacity of CD-R'.
A szimulálással csak az adott audio-kompilésönödet tudod leellenőrizni, hogy ráfér-e, viszont a kapacitás-teszt eredményét más progiknál is hasznosítani tudod.
Vicces is lehetne (de nem az), hogy a szokásos driver-frissítés hiányában nekem kell kézzel beállítani 'generic mmc'-re olyan 'új' írókat, mint a Plexi 716, NEC 3520 vagy a Pio 108... :-/
Látszik, hogy még csak felületesen néztem át a programot... :)
Akkor hogy is nézzem meg, mennyi fér a lemezre? Feurio CD writer -> Only test (simulated burning)? Csak azért kérdezem, mert épp nincs kéznél egy üres CD se.
És Fangmeier mester igen lusta mostanában. Már vagy fél éve nem változott semmi, a v2.0-ról sincs semmi új infó. Szomorú leszek, he kihal ez a kiváló progi.
Sőt. Kedvencünk képes szimulálni is az írást, így a már összeállított konkrét projekttel is lehet az adott darab cédén tesztelni, ha neccesnek tűnik a dolog.
A túlírás mértéke sebességenként változik/hat, tudod ugye ?
Érdemes azon a sebességen tesztelned a túlírást, amin majd használni is fogod az adott lemezt. Minima 2-3 különböző munkadarabbal teszteld az adott szériából.
Üdv! Tudtok ajánlani valami olyan szoftvert, ami megmondja egy adott lemez tényleges kapacitását? Csak hogy ne kelljen tesztelésre kidobni pár darabot, míg sikerül behatárolni nagyjából.
A Yamaha is megpróbál ráállni, ő is csúcsgép volt a maga idejében, úgy 2001 körül… Csakhogy azóta erősen megváltoztak az anyagok, és valószínűleg nem ártana az algoritmuson kicsit változtatni. Sajnos a Yamaha nem nagyon töri magát a firmware frissítésekkel, (meg egyáltalán, az egész cd iparág nem túl fontos nekik mostanában) ehhez az íróhoz egyetlen frissítés jelent meg, rögtön az elején valami hibajavítással, azóta semmi. A Plexi egy új darab, nyilván jobban fel van készítve ilyesmire. Meg hát a technika is lépett 2000 óta… Szóval, jó lemez a Verbatim super azo, de audióra én mégiscsak valami mást keresnék. Egyébként viszonylag egyszerű a dolog, 60-100 forintos lemezárak mellett… Kell venni pár fajtát, megírni és meghallgatni.