Horvátország is EU, csak egy kellemes ország, legalábbis a tengerparton. Belül már sokkal rosszabb a helyzet, pl. Vukovár lassan elfogy, 30 év alatt szűk 5 millióból szűk 4 millió lakója lett az országnak (a fogyásba a háború is erősen belejátszott sajnos).
Nem hiszem, hogy ezért ment volna oda, teljesen értelmes gondolkodással vett egy fasza villát egy fasza helyen, a horvát tengerparton, és nyuggerként odaköltözik. Sokkal több magyarázatot igényelne, hogy ebben a helyzetben miért nem ezt teszi.
Én kitaláltam (nagyon egyszerű) miért menekül oda és nem az EU-ba!
Ugyanis még nagyon bízik benne, hogy valaha itt nálunk is ugyanaz lesz, mint a lepukkadt EU országokban, s oda tényleg nem érdemes menni, de a jövőt - általa - elképzelve itt sem érdemes már maradnia.
Remélem, hogy csak képzelődik. és nem egy fülest kapott, és pontosan tudná mi lesz a jövő.
Nagyon jó hely Isztria, én is szeretem, ezzel nincs hiba.
A hiba azzal volt, hogy mibű vette a taxisofőr a tengerparti nem is kicsi villát, és hogy miért hivatali autóval vitette oda magát hivatali sofőrrel a budakeszi házából.
Meg most miért köpköd vissza lalyosmódra?
És ha itt annyira szar, akkor miért olyan országba ment, ami mindenben ugyanolyan, mint amit itt szidnak, csak ott egy szép tengerparti vidékre? Miért nem ment Marseille-be? Ott van gender, migráns, LMBTQPE, ott Európa van.
Bár maga sem tudja miért. Illetve a leghülyébbjei visszamantrázzák a propagandamédiumokból hallható "Soros-migráns-Brüsszel" szöveget.
Én azért szívesen tennék fel körkérdéseket országosan, hogy kinek miért felel meg Orbán és rendszere? Tanulságos lehetne kiértékelni.
Ami meg Demszkyt illeti: mindenki oda megy, ahová akar. Egy Demszky meg nem csinál újra Magyarországhoz tartozó adriai tengerpartot. Ahhoz sokkal több jómódú állampolgárnak kellene lennie a társadalomban - annak viszont tekintélyes része a napi betevőért, valamiféle elfogadható egészségügyi ellátásért, megfelelő lakhatásért küzd. De jó ez így Orbánéknak, ha ennek a birka népnek így is megfelel.
Egy kis lépés Demszkynek, de nagy lépés a megszentelt magyar föld benépesítéséhez és visszafoglalásához. Nagyanyám még belföldről, Fiuméből hajózott Amerikába.
Make Hungary Great Again ! Legyen úgy, mint régen volt!
Az EU jelenlegi többségének fasisztoid adminisztrációs gyakorlata érzékletesen mutatja, hogy milyen az, amikor tényleg diktatúra van. Egyébként ha nem állsz ki a sorból, és befogadod a migráncsokat, illetve ráengeded az lmbtq aktivistákat a gyerekeidre, akkor simi-simi a jutalom, de ha nem, akkor átnevelő tábor.
Becsszóra, nem is értem, hogy értelmesnek gondolt emberek hogyan képesek támogatni ezt a valódi rohadalmat.
Azt is felfoghatnád, ha Orbán valóban az a pénz- és hataloméhes diktátor lenne, aminek beállítjátok, lazán befeküdne a brüsszeli mainstream alá, és hagyná, hogy dőljön a pénz Magyarországra, amit aztán lazán lenyúlhatna. Itt meg habzsi-dőzsi lenne, amíg ki nem derülne, hogy már késő.
70 felett már nem érdemes gpolitikával foglalkozni, csak egyszerűen élvezni a tengerparti napsütést és a mediterrán borokat. Horvátország nekem túl északon van, de lehet hogy Demszkynek bejön és persze bizonyára bejáratott életkörülményei vannak arrafelé.