Keresés

Részletes keresés

Láló120 Creative Commons License 2023.12.13 0 0 7

"Nagy hazzafy magor Fidesz átadja az országot a filippínóknak."

Azért csinálják, hogy a választók leváltsák, hogy átadhassák a látszat hatalmat a balosoknak. Mindig mást mond és mást csinál az orbán. Sunyi. Azok meg majd rászállnak a népre.

Előzmény: seymour_ (6)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.13 0 2 6

És nem a családbarát kormánynak kellene tennie róla, hogy több gyerek szülessen? Nagy hazzafy magor Fidesz átadja az országot a filippínóknak.

Előzmény: Eszkimóssy Károly (2)
emp Creative Commons License 2023.12.13 0 2 5

világos: ha G csinál valamit rosszul, arról az ellenzék tehet :)

amúgy az ázsiaiak olyan nagyon nekem sincsenek ellenemre, ha nem fanatikus muszlimok, és keretek közt tartják a beáramlásukat.

Előzmény: Láló120 (4)
Láló120 Creative Commons License 2023.12.13 -3 0 4

Orbánt le akarja váltani a globalo liberális valódi hatalom. Ezért orbánnak megmondták, direkt rossz intézkedéseket kell csinálnia, hogy csökkenjen a népszerűsége. Mostanában van egy pár ilyen.  Azt akarják, hogy az legyen mint a lengyeleknél. Balosok vannak hatalmon, holott a jobb kapta a legtöbb szavazatot. Jól eladósították az országot pl. a CSok-osokat és most hamarosan realizálni akarják a balos söpredék megválasztatásával a hasznot. Rá akarják verni a népre a terheket. Elúsznak a házak. Szekrényből kidőlő csontvázakat fognak majd a balos hazaárulók mutogatni. 

Ez a vendégmunkás dolog is ilyen lépés. Gyengíti a fideszt. 

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.13 -11 2 3

Szintén helyes, hogy 2+1 év után nem maradhatnak.

Sokkal inkább hiányozni fognak ők, amikor hazamennek, mint amennyire nyomasztja a Fejlett Nyugatot, hogy nem tudja kibaszni a befogadott afrikai és közel-keleti söpredékét.

Direkt néztem párszor a leginkább rasszista szemüvegemen át a filippínókat, de még az ízlésükbe sem tudtam belekötni, nekem teljesen rendben vannak, én a részemről szeretettel üdvözlöm őket Magyarországon.

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.13 -10 1 2

A munkát valakinek el kell végeznie.

Ezekkel az emberekkel semmi gond nincs, békések, kulturáltak, alkalmazkodók, szorgalmasak, szabálykövetők, és különös módon a balliberális mindenszaristáknak sem hisznek.

baratom! Creative Commons License 2023.12.13 -1 0 1

logikus     gyerek nincs eleg es hat kell a munkaskez     termeszetesen egy gyerek NEM dolgozhat   csakhogy EVTIZEDEK ota lusta a nemzet eleg gyereket szulni nemzeni

Kormányváltó hangulat Creative Commons License 2023.12.13 0 0 0

0 látok.

kalászos Creative Commons License 2023.12.13 0 0 topiknyitó

Sajnos ezt is megértük! :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!