Iszonytató szánalom ez a topic. MINDENT elmond a nyitójáról. pl hogy szeret verekedni dinoszauruszokkal. A hamburgeren kívül rá se néz semmire. Kedvenc sorozata a Lucifer morningstar.
"de mivel szitkozódva agresszíven szólítottál meg"
Dehogy!
Csak mert megint elkezdtél hülyézni egem a tanítódat, na ez annak következénye, überlem mocskosságodat, és veled szembem én is ezt stilt nyomom muszájból...
értem?
De viszont nem haragszom...
(meszoktam már, hogy a gyerekek is szemtlenkednek néha, mert túl jóságos vagyok velük..
(de amúgy köztük legyen szólva, te tényleg nagyon hülye vagy már megbocsáss, és ezért nem is haragszom...
Az egyik leghülyébb valláskárosultnak tartanak, úgy is mondhatnám a exhitgyülis valláskárosultak szégyenének aki tagadja még a Szent Irást is...
Nem azt állítottam hogy Jézus anyja, aki egy fiatalkorú szeplőtelen és az Atya aki a világ alapjainak felvettetése ELŐTT is már volt között, tehát köztük nincs nagy korkülönbség, mert van."
Helyes!
Tovább megyek:
Dávid (az Úr kedveltje) és az utolsó felesége Abiság között szerinted, hány év korkülönbség lehetett?
Pedig sok nagy ember született már olyan családból, ahol a férfi már vén volt, ellenben az asszony igen fiatal.
(ezzel szemben egy LMBTQ-s családból születhet egyáltalán ember?
Aligha.
Mit mond a Biblia:
A Jézus Krisztus születése pedig így vala: Mária, az ő anyja, eljegyeztetvén Józsefnek, mielőtt egybekeltek volna, viselősnek találtaték a Szent Lélektől.
Mt 1,18
A legextrémebb, minden idők eddigi legnagyobb korülönbségét az üdvtörténetben Jézus Krisztus születésénél láthatjuk.
Te magad mondtad annak idején hogy közted és az Atya között nincs korkülönbség mert te nem 50-60 éve létezel hanem azóta amióta az Atya kigondolt téged, tehát végtelen idő óta
Vagyis hogyha te és az Atya közt nincs korkülönbség, akkor Mária és az Atya közt sincs korkülönbség tehát hibásan hivatkozol arra hogy József Máriát azért bocsájtotta el mert Mária sokkal fiatalabb volt mint a mennyei Atya.
De már az mekkora hülyeség hogy azt gondolod hogy József szomorkodott mert nagy a korkülönbség, de nem ám ő közötte és Mária között hanem az Atya és a Mária között.
Jézus Krisztus anyja: egy fiatalkorú szeplőtelen szűz.
Atyja: Az Atya a világ alapjainak felvettetése is már volt.
Ez korkülönbség?"
Nézd kútásóskodó!
Nem azt állítottam hogy Jézus anyja, aki egy fiatalkorú szeplőtelen és az Atya aki a világ alapjainak felvettetése ELŐTT is már volt között, tehát köztük nincs nagy korkülönbség, mert van.
Azt állítottam hogy József ( aki nem az Atya , bár szerinted József az Atya) tehát József NEM a korkülönbség miatt akarta elküldeni Máriát
Bár te ( akit mint tudjuk nem az eszéért szeretnek ) te nem vagy képes megkülönböztetni a József és Mária közti korkülönbséget a József és Atya közti korkülönbségtől.
Sőt! Nem vagy képes megkülönböztetni Józsefet az Atyától.
Sőt! Semmit semmitől sem vagy képes megkülönböztetni.