Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Mert a férjes asszony, míg él a férj, ehhez van kötve törvény szerint, de ha meghal a férj, felszabadul az asszony a férj törvénye alól.Azért tehát az ő férjének életében paráznának mondatik, ha más férfihoz megy; ha azonban meghal a férje, szabaddá lesz a törvénytől, úgy hogy nem lesz parázna, ha más férfihoz megy.
Róma 7,2
(Ha viszont több asszonyt tartasz egyszerre az viszont nem paráznaság a Törvény szerint, mert akkor az Izrael 12 törzse is fatty lenne...)
"Telefonban is nekedszegeztem hogy hazudtál, erre három perces néma csend volt a válaszod..."
Van akinél a hallgatás beleegyezést jelent, vagy vallomást jelent, nálam nem...
Nálma az igen, igent, a nem az pedig nemet.
A hallgatás nálam inkább azt jelenti, hogy nics kedvem ilyen jelentéktelen piti dolokról fecsegni, cseverészni, mint hogy hány nicknéven mit hogyan és kivel kommunikálok...
A névváltoztatás névadás jogát a továbbiakban is fenntartanám akár tetszik akár nem.
Pl:
Amilyen nevet adok meg az lesz ha elterjed, de ha neked nem tetszik, akkor te ne használd!
Négy különböző alkalommal hazudtál négy különbözőfélét, ebből mind a négyszer idemásoltam a hazugságodat és kértem hogy ismerd el, de annyira nagyon erősen sunyi voltál mind a 4 alkalommal, hogy mindig helyette elkezdtél valami másról beszélni mint Bodóné amikor a borról kérdezik.
A legnevezetesebb hazugságodat újból leírom, mert vicces.
Ez az volt amikor azt mondtad hogy egy női néven a te lányod írkál mindenféle trollságot (még meg is szégyenítetted szegény ártatlan lányodat) holott nyilvánvalóan te írtál azon az álnéven.
Telefonban is nekedszegeztem hogy hazudtál, erre három perces néma csend volt a válaszod.
Remélem közben vörös is volt az arcod szégyenedben.