..
Gyurcsány felidézte, hogy a következő kormányt már ő vezette. „A 2008-as világgazdasági válság más történet. A bajok okozói nem mi voltunk. De mert sérülékenyek voltunk, nekünk jobban fájt, mint a legtöbbeknek.
De cselekedtünk, keményen, tisztességesen. Még akkor is, ha akkor az a lemondásomhoz vezetett.”
Orbán meg hajótörést szimulálva az Adrián, menekült el az ország összeomlása elöl. Idáig azt hittem tud vizen járni/is/ mostmeg kitünt hogy azt sem. A testőr kihúzhatta volna fogaközt tartva a kötelet, ugyláccik nem erre tartják
Van itt valaki? Ki kopog? - Én vagyok, mondta Gyurcsány. Takarodj, senki nem hÍvott! - Ugyan már, mondta Gyurcsány. Lopni indultál? Mit csinálsz? - Megsúgom, mondta Gyurcsány. Valami rosszban sántikálsz. - Nem rossz az, mondta Gyurcsány.
Ha most kinyílna ez a zár - Csak nyílna, mondta Gyurcsány. Nem alhatnék el újra már. - Nem bizony, mondta Gyurcsány. Ha benn volnál, szobámban, itt - Bár volnék, mondta Gyurcsány. Itt rostokolnál hajnalig. - Hát hogyne, mondta Gyurcsány.
Ha itt maradsz ma éjszaka - Maradok, mondta Gyurcsány. Vigyázz, hogy épen juss haza! - Vigyázok, mondta Gyurcsány. S bármi essék is idebenn - Hadd essék, mondta Gyurcsány. Mindhalálig titok legyen - Titok lesz, mondta Gyurcsány.