Keresés

Részletes keresés

0.5bit Creative Commons License 2022.05.10 0 1 61

"Miért kell nekünk egyáltalán az ő pénzük? Vagy érezzék megtisztelve saját magukat, hogy elfogadjuk? Nem kötelező! ... Azért nézzük már meg, hogy ki adja a pénzt és ki kapja."

Zelenszkij esetére is vonatkozik ez, hogy nézzük ki adja és ki kapja a pénzeket?

Előzmény: seymour_ (58)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 1 60

Akkó van dóga obánröfiek ha pénzt akar látni az Eu-tól.

Előzmény: 0.5bit (59)
0.5bit Creative Commons License 2022.05.10 0 1 59

"26 eus országnak sikerült márt teljesitenie az eu előirásait a helyreállitási alap pénzeihez orbànröfinek nem.

De azért ők a hülyék ugye nem a fideszes."

Nem egészen, ez már jogállamisági pénzmegvonás csak még az eljárás lezárulta előtt. Ezt sokkal könnyebb volt megtenni:

"Meg fogja-e törni az EU mostani egységét, ha az Európai Bizottság elindítja a kondicionalitási mechanizmust Magyarország ellen?"

Katarina Barley: "Szerintem ez nem ugyanaz a fegyver most, mint egy éve volt. A bizottság hozott egy döntést, amellyel visszatartja a Magyarországnak járó pénzeket a helyreállítási alapból. Hasonló lépés, de sokkal könnyebb megtenni. Az európai szemeszterre hivatkoztak, és közölték, hogy Magyarországnak házi feladata van, és meg kell azt csinálnia. Miközben Lengyelországban a probléma az igazságügy függetlensége, Magyarországon a korrupció az. A bizottság ezzel a lépéssel egyértelművé tette, hogy van következménye a demokratikus normák figyelmen kívül hagyásának."

forrás

Előzmény: Törölt nick (51)
seymour_ Creative Commons License 2022.05.10 -2 0 58

"mert ha előre letárgyalt pénzeket mondvacsinált ürügyekkel visszatartanak"

Miért kell nekünk egyáltalán az ő pénzük? Vagy érezzék megtisztelve saját magukat, hogy elfogadjuk? Nem kötelező! Ja és hogy le van tárgyalva....Na igen. De mióta is megy már az EU-ellenesség? A Fidesz politikájának hatalmas nagy része. Egy kevésbé liberális EU már régen szétbüntetett volna minket a francba, csak van most nekik nagyobb problémájuk is, minthogy valami kis észak-balkáni csődtömegre figyeljenek. Azért nézzük már meg, hogy ki adja a pénzt és ki kapja.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (56)
MasterMC Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 57

"Ja, persze, a vidék nem látszik a füstös belpesti romkocsmákból, ahol százával épülnek az ovodák meg a bölcsödék..."

orbitális túlzás, szokásodhoz híven

persze egy Orbán-hívőtől csak orbitális túlzások jönnek, stílusosan  :D

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (56)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 -1 2 56

Óvoda sincs már, nem lesz hol buzipropagandát nyomni.

Ja, persze, a vidék nem látszik a füstös belpesti romkocsmákból, ahol százával épülnek az ovodák meg a bölcsödék...

A téma nagyon is kapcsolódik, mert ha előre letárgyalt pénzeket mondvacsinált ürügyekkel visszatartanak, akkor ez egéz más alapokat kíván a hábrúval kapcsolatok tárgyalások kapcsán is...

Mert ha minden alkalommal elő akarják húzni a jogállam nevű nyuszit a kalapból, amikor valami Magyarországgal kapcsolatos kötelezettséget kellene teljesíteni, akkor háborús helyzet esetén különlegesen óvatosan kell eljárni az fényesseggű EU-val szemben.

Előzmény: seymour_ (55)
seymour_ Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 55

Még mindig ezen vagytok kiakadva? Lépjünk már. Óvoda sincs már, nem lesz hol buzipropagandát nyomni. Nem haladtok a korral? Most a háború van terítéken, azt hittem oda nem akartok katonákat küldeni. Vagy ezt a témát sem akarjátok elengedni, hiába fuccsolt be a "népszavazás"?

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (54)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 0 1 54

Ki kiváncsi a gyerekeidre.

Senki.

Már elismerték, hogy azért tartják vissz a pénzt, ert nincs LGBT propaganda az iskolákban.

„Paolo Gentiloni baloldali gazdaságpolitikai biztos a Gazdasági és Pénzügyminiszteri Tanács ülésén hivatalosan is beismerte, hogy igenis van kapcsolat a magyar gyermekvédelmi törvény és a helyreállítási források visszatartása között.”

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 53

Ki kiváncsi a gyerekeidre.

Senki.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (52)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 0 1 52

26 eus országnak sikerült márt teljesitenie az eu előirásait a helyreállitási alap pénzeihez orbànröfinek nem.

Attól, hogy a többség engedelmes gyarmat, még nem jelenti azt, hogy nekünk is annak kell lennünk.

A gyerekeinket nem adjuk, és kész.

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 51

26 eus országnak sikerült márt teljesitenie az eu előirásait a helyreállitási alap pénzeihez orbànröfinek nem.

De azért ők a hülyék ugye nem a fideszes.

Előzmény: Eltakarító (48)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 0 1 49

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hívta meg Budapestre Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt

Ja... Az elszigetelt Patás diktálja a tempót.

Előzmény: Nadapi (45)
Eltakarító Creative Commons License 2022.05.10 0 3 48

Lehet szó arról, hogy eltekerjük a ruszki gázt, amint szállít egy évi üzemanyag-tartalékot nekünk a Fejlett Nyugat, csurig tölti a gáztárolóinkat + újakat is épít szintén teletöltve, és kifizeti előre tíz évre a rezsinket.

Pont ezt nem szabad tennünk, mivel becsaptak már minket az elmúlt két évben kétszer.

- Helyreállítási alap kezesek vagyunk , de nem fizetnek ( miközben van egy megállapodás )

- Az ukrán menekültek ellátására létrehozott alapból egy fillért sem kaptunk miközben~50 milliárdba került

- A déli schengeni határvédelemre egy fillért sem adtak, Frontex-et kivonták.

EZEKKEL TÁRGYALNI BÁRMIRŐL ?????

Előzmény: Engohp (30)
Eltakarító Creative Commons License 2022.05.10 0 1 46

Ja, megint beszólunk a főnököknek, hogy mi merre hány méter? Az jó lesz!

Még mindig Brezsnyev effektusnál tartanak az EU vezetői ?? Ki nevezte ki őket főnöknek , milyen jogi alapon??

Előzmény: seymour_ (44)
Nadapi Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 45

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hívta meg Budapestre Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt – derült ki a Politico kedd reggeli hírleveléből az eddig nem ismert egyik fontos információ.

seymour_ Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 44

Ja, megint beszólunk a főnököknek, hogy mi merre hány méter? Az jó lesz!

Előzmény: Eltakarító (-)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.05.10 -1 1 43

Kitalálnak????? Maguktól soha, minden diktálnak nekik:((((

Előzmény: Polisiker (42)
Polisiker Creative Commons License 2022.05.10 -1 1 42

Inkább a HUXIT!!!!

Az nagy érvágás lenne a brüsszelikuszoknak...  Ha a lengyelek is besimulnak (néha)  nem lesz kit vegzálniuk  - megint unatkozni fognak és kitalálnak valami más marhaságot.   Bár, az minket más nem érintene.

Előzmény: nagyanyo5:0 (41)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.05.10 -2 1 41

Meg az 1etértésünk a háborúba való belépéshez!!!!! Inkább a HUXIT!!!!

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (40)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 -2 3 40

Nem tudjátok, hogy milyen kicsik vagytok.

Pontosan tudjuk.

És Ursla is tudja.

EZÉRT van itt.

Nem működött se a 7-es cikkely, se a pénzmegvonás, se a morális lófaszok lengetése...

Az aláírásunk meg kéne a közös kölcsönökhöz, amiből ellopják a részünket.

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 39

Nem tudjátok, hogy milyen kicsik vagytok.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (37)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 38

Urak, a holnapi banán a hokedli fiókban van.

én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 -3 1 37

Timég gyarmatnak sem vagytok jók.

Nem vagyunk jó szolgák...

Pedig a Habsburgok sok időt töltöttek a betörésünkbe...

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 -1 0 36

Na neeee...

Timég gyarmatnak sem vagytok jók.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (18)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.10 -2 0 35

Eltaka-rodhadsz.

A felvetés jogos...

Miről lehet tárgyalni olyanokkal, akik bármikor előhúzzák a semmit nem jelentő jogállamiságot és segget csinálnak a szájukból?

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.10 0 0 34

Eltaka-rodhadsz.

Előzmény: Eltakarító (-)
Polisiker Creative Commons License 2022.05.09 -1 0 33

Azt mondod hogy már megint ez az elszigetelődés és semmibenézés, figyelmen kívül hagyás...?    :)

Előzmény: Engohp (31)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.05.09 -2 3 32

előtte

Engohp Creative Commons License 2022.05.09 -1 3 31

Az viszont kedves gesztus Ursulától, hogy meg sem várta Doktor örökös Miniszterelnök Úr első hivatalos külföldi útját, máris bejelentkezett hozzá a titkárságán keresztül, hogy elsőként gratulálhasson neki személyesen az EU vezetői közül a zsinórban negyedik kétharmadához.

Engohp Creative Commons License 2022.05.09 -1 2 30

Lehet szó arról, hogy eltekerjük a ruszki gázt, amint szállít egy évi üzemanyag-tartalékot nekünk a Fejlett Nyugat, csurig tölti a gáztárolóinkat + újakat is épít szintén teletöltve, és kifizeti előre tíz évre a rezsinket.

Így lehet tárgyalni, máshogy nemigen azok után, hogy felkértek minket kezesnek a helyreállítási alaphoz, majd azt mondták, hogy nem adják ide a részünket.

A vétós cuccról is lehet tárgyalni, lehetne pl. úgy, hogy ezentúl a 2004-ben és utána csatlakozott országok terjesztik be a "javaslatokat", és a Fejlett Nyugat dönthet úgy, hogy egyetért vagy vétózik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!