Én is elhiszem, bár furcsa, hogy csökkentették a korlátot, de hát ők tudják. Én egy nicket regeltem mostanság, de azonnal tiltották, mint tudod, így nem szerezhettem vele ilyen tapasztalatot (se).
Úgy emlékszem, régen se nagyon láttam ilyen üzenetet, igaz nem is gyúrtam a dologra, tudomásul vettem, hogy 5perc/hsz.
A facebook robotok erősen nézik az érdeklődési kört (és nem csak facebookon, hanem szinte mindenhol ott a fb adatgyűjtő), és sokszor aszerint kapod az áldást.
Ez lehet az oka, hogy hümi lepratelepnek látja, te meg normálisnak.
A facebook meg olyan lepratelep lett az elmúlt szűk egy év alatt, hogy a Polidili babaszoba volt hozzá képest anno.
Ez azért szerintem így nem igaz. A fészen sem csak kemény politika van. Egy részén esetleg, mint ahogy anno a fórumnak is csak egy része volt a PoliDili.
Milyen sűrűn szólhatok hozzá? Újonnan regisztrált felhasználóink az első száz hozzászólásuk elérése előtt öt percenként küldhetnek be egy-egy hozzászólást. A századik hozzászólás elérésével ez a korlátozás megszűnik.
Mikor nyithatok saját topikot? Felhasználóink legalább kétszáz saját hozzászólással, valamint egy hétnél régebbi regisztrációval kell, hogy rendelkezzenek ahhoz, hogy topikot nyithassanak.
Szóval a hiba nem Fasírt készülékében van.
Mondjuk az eredeti szabályok túlhaladottak, ennél már pörgősebb világban élünk, de az első 100-at nem kellett volna drasztikusan 5-re csökkenteni.
Hogy trollkodás-e, az nézőpont kérdése, de ezt úgyis csak a modik dönthetik el. Egyenlőre láthatóan még nem vették annak, legalábbis a hozzászólást még nem törölték.
A legtöbb mirelit nickem túl van a 100 hozzászóláson.
A saját hozzászólásod olvasd el újra! Ha 100 hozzászólásig nem írhat senki hozzászólást, akkor minden frissen regelt(vagy addig nem használt) nick örök némaságra ítéltetett.
Persze, lehet, hogy csak ironizáltál.
De akkor meg az az állításom igaz, hogy szét akartál trollkodni egy olyan felvetésemet, amit ráadásul az egyik legaktívabb moderátor sem tud jól.