"nem hittem a szememnek, megállt a körforgóban és intett hogy mehetek , indulhatok."
Bocsi, de ez népbetegség. Ez ilyen inverz-agresszió, hogy hülyegyerekek MINDEN helyzetben előre akarnak engedni, akkor is ha akadályoz, akkor is ha balesetveszélyes, nem, a barom megáll AZ ÚT KÖZEPÉN és integet, hogy menjél, közben neki van elsőbbsége. Mindenhol ez van.
Utam során bringával körforgalomhoz érkeztem , balra néztem, jött egy autó már bent volt a körforgóban , természetesen lassítottam , majd
meg is álltam , mert láttam hogy mögötte jön még másik is.
Ez a másik , nem hittem a szememnek, megállt a körforgóban és intett hogy mehetek , indulhatok.
Ahogy láttam egy fiatalabb pacák volt a sofőr, visszaintettem neki , hogy menjél bazdmeg, neked van elsőbbséged.
Méltatlankodva csóváltam a fejem, ilyen bazmeg nincs, és mégis van!
Ez van amikor nem ismerik a kreszt, az ilyenek miatt nem halad a sor , stb.
Haladok tovább az út melletti , útburkolati jellel elválasztott kerékpársávon.
Egy autó úgy állt rajta, hogy a jobb oldalával a szegéllyel elválasztott járdán, a bal oldalával belelógott a kerékpársávba, ráadásul a baloldali vezető
felőli ajtó tárva nyitva volt. Elállta teljesen a kerékpársávot.
Közelebb érve láttam, hallottam , hogy egy vén boszorkány pofázott át belőle az út túloldalán levő álló másik boszorkánynak.
Természetesen, csak az autó forgalom elé kihajtva tudtam kikerülni , elmentek tik a rohadt picsába, az út közepén pletykáztok , bazmeg!
Aztán, a kerékpársávon volt még majrém is, belefutottam egy üvegszilánkos szakaszba, szerintem korábban ütközés lehetett ott , csak basztak
renden feltakarítani az burkolatot. A szikrázó napsütésben csak úgy csillámlottak az üvegdarabok.
De mivel közel van a járdához, belüket hazafelé húzó részegek is előszeretettel ott szoktak megszabadulni kizabrázott göngyölegüktől,