Keresés

Részletes keresés

John Doe(520i) Creative Commons License 2020.12.31 0 0 125

Nem tudják "elásni".

Nem is hagyná magát.

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 124

nekem  iért kellene számolnom vele?

Előzmény: kicsivel több maradhat? (122)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 123

a pártpolitika nem tinilányok babazsurja, tehát neked is nekem is mindenre képenek kell lennünk a hatalomért.

Előzmény: Legyen a sírjára virág (120)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2020.12.31 0 0 122

a fidesztől félmillió! főleg fiatal és értelmiségi szavazó elment, hogy hova az más kérdés, de már nem tudtok velük számolni. ez tény

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 121

az meg már a fideszhomároknak a baja, de nem igazán baj, mert Józsi óta tudjuk, hogy szeretnek szopni?

Előzmény: kicsivel több maradhat? (119)
Legyen a sírjára virág Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 120

Feri a negatív Jollie Joker az ellenzéknél.

Nélküle nincs összefogás, vele meg elveszíti az ellenzék a szavazói nagy részét...

Az összefogásnak meg van egy további előnye a Fidesz számára: Fényesen bizonyítja az ellenzéki politikusok brutális elvtelenségét, és hogy bármire képesek a hatalomért... Ez pedig a normálisabb ellenzéki szavazóknál ledobja az ékszíjat.

Előzmény: Törölt nick (115)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2020.12.31 0 0 119

Egyrészt ez a mérések alapján van ( már leírtam mennyit ér a dk esetében), másrészt meg ott a többi párt.

Nem nagy kockázat kijelenteni, hogy bajban van a fidesz-kdnp pártkoala :-)

Előzmény: Cavalcade (117)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 118

"agymosott olvtársaknak" ellenzék helyeinek összességét a Medián nagyon jól előre jelezte.

Feri hasznos a DK-nak és akkor is az MSZP rovására és nem a fidesz rovására vett el szavazatot.

Ilyen módon ugyan olyan hasznos a fidesznek is.

Előzmény: kicsivel több maradhat? (116)
Cavalcade Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 117

Az már feleakkora mint a fideszé.

Előzmény: kicsivel több maradhat? (116)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 116

Az agymosott olvtársaknak emlékeztető: a dk.-nak mindig sokkal nagyobb a szavazó bázisa, mint ahogy mérik, az eu.-s szavazás kapcsán 1-2 helyet mértek, lett belőle 4!.  

A dk-ra szavazók többsége nem mondja meg, hogy rá fog szavazni, ebbe minden alkalommal belefuttok. A dk 1%-os párt volt hét éve, most 16-18%-on áll a mérésék szerint is.

innen fussatok  neki újra :-)))

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 115

1 Feri DK-val 5-6% veszteség az ellenzéknek

2 Feri "nincs a porondon" ? (ez scifi kategória, nem elképzelhető)

3 Feri átáll a fideszhez: parlamenti 2!3 az ellenzéknek

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 -3 0 114

Ha a DK savazóinak felét szigorúan fletóhoz kötjük, akkor 5-6%-ot veszíthet az ellenzék, ha elássák 2 méterrel a föld alá. Kérdés az, hogy mennyit lehet nyerni, ha nincs a porondon...

Előzmény: MrJones512 (11)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 0 0 113

Feri egyedül a fideszhomároknak hasznos. 3x megcsinálta nekik a parlamenti 2/3-ot, megcsinálja negyedszer is.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (112)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 112

30 éve IS az összes politikus lop

Még valami ?

Ja...

Amikor kiderül, hogy Gyurcsányék abszolut vállalhatalanok, akkor jön az 'is"...

De a számok tükrében azért nem mindegy, hogy a "lopás" mellett mennyire hagyják élni a népet..

A politika olyan mint az üzlet... a legtöbben azért csinálják, hogy jól járjanak... Ami nem is baj, ha a nép is jól jár.

Ezért működött a kapitalizmus: a vállalkozók meg a politikusok úgy gyarapodtak, hogy a népesség túlnyomó része is jól élhetett...

És ezért esett pofára a szocializmus: a vezetők egy része relative jól élt, míg a többség nyomorgott...

Szóval, ha az összes politkus lop, akkor inkább lopjanak Orbánék, mert a népet jobban hagyják élni.

Ha meg egy rahedli Teréz Anyuval töltöd fel a parlamentet, akkor meg szerinted hány perc alatt ennék meg az országot nyugati barátaink?

Előzmény: nooormális. ? (110)
MrJones512 Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 111

A "tisztességes" vadnyugaton téged napokon belül kátrányba és tollba hempergetve seprűztek volna ki bármelyik városból, ahova beteszed a retkes lábad.

Előzmény: hagymás cipó (108)
nooormális. ? Creative Commons License 2020.12.31 0 0 110

30 éve IS az összes politikus lop

Még valami ?

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (109)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 109

Tessék, nettó vagyon.....

Akkor ki lopott a magar néptől, és ki adta vissza?

hagymás cipó Creative Commons License 2020.12.31 0 0 108

Hamiskártyás. A tisztességes Vadnyugaton nem bérmálkozhatott volna sokáig.

én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.31 -1 2 107

Jah, pasztmek.

Legalább a számokban megegyeznétek, mert ez így elég hasraütős...

Így lopnak Orbánék:

És így herdál a ballib.

Előzmény: Kód 001 (105)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.31 -1 2 106

Amit állítasz színtiszta demagógia, bizonyítékok és alapok nélkül.

A lélegeztetőgépek túlbiztosítása még mindig kevesebb emberéletbe került, mint ha hagyjuk, hogy az EU majd segít, akkor, amikor a bezzegfejlettnyugati államok egymást szúrták hátba alélegeztetőgépekért, szigorúan szolidaritási alapokon.

Az államadósság a családok és vállalatok védelmében növekedett, és nem azért, mint Gyurcsányék idején, hogy a bankokat tömjék ki.

A vírust a kormány eEurópai szinten a jobbak közt kezeli...

Akarnál inkább francia vagy olasz, esetleg belga számokat?

Egyébként a magyar emberek 85%-a szerint jól kezeli a járványt...

Szóval a hörgésed csak színtiszta gyűlölet meg írígység.

Ti vagytok azok, akik a vírusnak szurkoltok, mert tudjátok, hogy magatoktól képtelenek vagytok még egy 3 betűs programnál (O1G) többet kiizzadni.

Már megy is a Soros-propagandam hogy el kell szabotálni a vakcinát, hogy több hulla legyen, és Orbánra lehessen kenni...

Persze... gyurcsáááány!...

Az embereket emlékeztetni kell a káoszra meg államcsődre ami előttünk állhat, ha megint hisznek ennek a professzionális hazudozónak...

Előzmény: Kód 001 (104)
Kód 001 Creative Commons License 2020.12.31 0 0 105

"Orbán világosan gyarapította a nemzeti vagyont "

https://444.hu/2020/12/30/tovabbra-sem-tudni-mi-van-94-milliard-forintnyi-lelegeztetogeppel

Jah, pasztmek.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (103)
Kód 001 Creative Commons License 2020.12.30 -1 0 104

"Az, hogy te rablásnak nézed, hogy Orbán fizetéseket emel, 10-20,illiós ajándékokat ad a családoknak, vállalatokat ment meg és felfejleszti a magyar ipart és gazdaságot, a te dolgod..."

Akkor a Valóság:

Csak idén 1000 mrd Ft-t loptak el a magyar emberektől. A lélegeztetőgépek mutyinál jó 200 mrd-ot, Mészinek zsebpénzként 600 mrd, a többi pedig reszli ( azaz a visszaosztásos tolvajrendszer, a la NER )

Idén csúcsot dönt az államadósság, tehát Orbán adósságcsapdába vezette a magyarokat. A munkanélküliség százezres nagyságú, és Orbán azt hazudta, hogy minden elvesztett munkahely helyett teremtene újat.

De hát Orbán csak hazudozik és lop.

Azt hazudta a magyaroknak, hogy minden embert meggyógyítanak.

Már 7000 halott van és nincs vége, mert Orbán elbaszta.

Azt hazudta, hogy van oltási terv.

Nincs.

Szeptemberben azt hazudta, hogy vállalja a járvány okán a felelősséget.

Nem vállalja.

Orbán tehát meglopja a magyarokat és hazudik nekik.

Ám a végtelenségig nem lehet hazudni az embereknek, hiszen jól látszik. A társadalom nagy része már nem hisz nekik és nem akarja beoltatni magát Orbánék vezénylése alatt.

( Németországban persze a társadalom nagy többsége igen, mert bíznak ott a vezetésben.)

És igen, amikor nagyon szorul a hurok, akkor a fidesz propi rendszerint elbődül, hogyaszongya:

gyurcsáááány!

és máris néhány birka visszatér a NER akolba.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (103)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.30 -1 1 103

Megint másra mutogatsz, mintha ezzel fel lehetne menteni Orbán lopását, rablását?

Ez egy Gyurcsányozós topik... Pont azt taglaljam hogy mennyire releváns a jó öreg szemkilövető manapság Orbánnal szemben.

Az, hogy te rablásnak nézed, hogy Orbán fizetéseket emel, 10-20,illiós ajándékokat ad a családoknak, vállalatokat ment meg és felfejleszti a magyar ipart és gazdaságot, a te dolgod...

De akármilyen szempontot is vegyünk figyelembe, Orbán világosan gyarapította a nemzeti vagyont és látványosan az emberekét is, míg Gyurcsányék eltékozolták a nemzeti vagyont és az emberektől elvették azt a kicsit is ami volt, azt is különleges kegyetlenséggel...

Ne felejtsd el, hogy a kivándorlás az ellenőrizetlen devizahitelek miatt volt, amitől a környező országok megvédték a polgáraikat, de Gyurcsányék csak a bankok hasznát nézték, és még akkor is bátorították a hiteleket, amikor Európa többi része mát bedőlt !

Előzmény: Kód 001 (101)
Kód 001 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 102

Igen.

Előzmény: MrJones512 (21)
Kód 001 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 101

Megint másra mutogatsz, mintha ezzel fel lehetne menteni Orbán lopását, rablását?

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (100)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2020.12.30 -1 1 100

Ugye te most orbánodról írsz aki tavasszal szemrebbenés nélkül taposta ki a magyarok beleit, hogy kitömje a bankokat?

Nem, kispajtás...

Hanem a libatolvajról, aki 7 év gyurcsányi ámokfutás, hazudozás, kényszervállalkozás, kényszer rokkantnyugdíjazás, munkanélküliség, elkúrás, kurvaországozás, a határon túliak megtagadása, elesettség és reménytelenség után még  rúgott egy hatalmasat a magyarokba.

Orbán gigantikus pénzeket adott a családoknak, vállalkozásoknak a válság során, míg a te gazdád csk elvett és megszorított...

Előzmény: Cavalcade (70)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2020.12.30 0 0 99

Tényleg elengedlek, mert holnap is van nap és ennyit már tényleg nem ér az egész.:-))

szia :-)

Előzmény: A jegyzőkönyv kedvéért (98)
A jegyzőkönyv kedvéért Creative Commons License 2020.12.30 0 0 98

Nem fütyőke, az öncélú személyeskedés az volt, mikor a fórum legalja utánam szólt, mert a beteg  lelkivilága csak ettől lel megnyugvást.

Előzmény: kicsivel több maradhat? (97)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2020.12.30 0 0 97

Élőben már szedegethetnéd a fogaidat:)))

ez persze nem öncélú személyeskedés, ugye?

Előzmény: A jegyzőkönyv kedvéért (95)
A jegyzőkönyv kedvéért Creative Commons License 2020.12.30 0 1 96

Semmi baj okoska, majd két bérmálkozás közt olvass könyveket.

Előzmény: kicsivel több maradhat? (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!