Lehetne, de sajnos nem lesz. Nem lesz, pedig a feltételek adottak és tudná teljesíteni a feltételeket, de..nem tudom. Az EU fel lesz pár év múlva darabolva. Már csak a kivitelezés következik.
Maradnak az alapító tagok egyben (Német, Olasz, Francia és Benelux), a többi államnak újra kell orientálódnia. Nem akarok most spekulációkba kezdeni, de nagyon valószínü, hogy Oroszország terjeszkedni fog. Most még nem, de..
Gazdasági zónát képeznek az é-amerikai országok + Anglia, a másik felõl pedig Kína a környezõ államokkal. Oroszország egyelõre nem szövetkezik, megmarad önálló gazdasági zónának.
USA-nak másodlagosak a geopolitikai céljai, elég megoldani a belpolitikai válságot. A globális deep state már sokkal lényegesebb, de ők bolondok lennének az EU-s vállalatbirodalmukat gázhiányba fojtani. Fő céljuk Oroszország annektálása, az csak jó, ha még +1/2 működő gázvezeték. Jövőben az EU fontos globális centrum, 2 milliárdos lakossággal egy Urálig kiterjesztett EU abszolút világhatalom lehetne.
Azt Merkel és a haramia bandája megakadályozni már nem fogja
Az nem, de az a pár millió muzulmán felébredhet egy nap arra, hogy ők el vannak nyomva és addig nem nyugszanak, aneddig a Sharia nem lesz államvallás Németországban...
Most akkor mi van, a svéd és francia független laborokat is az atlantisták pénzelik?
Háááát... Van az a pénz amitől az a független egy picit részrehajló....
Az USA már trillió dolláros adósságba verte magát a palagáz erőltetésével, és a legnagyobb konkurrenciája az orosz gáz, ami kurvára, sőt kibaszottul olcsó a palagázhoz képest...
Hát mi az a tizedrangú orosz politikus beáldozása azért, hogy a németek leállítsák az Északi Áramlatot?
Az a legjobb ezekkel a naftalinszagú libernyákot viselőkkel , azt hiszik , hogyha kiadják nekik a jelszót erről a Navalnijról , akkor ezt mindenki beveszi.
Hogy van a brüsszeli rendőrnővel az eset ??? Nazi karlendítés Ájróúnó és libernyákot viselők szerint ok. Így már érthető a komenyisták libernyákot viselők miért támogatják a szerencsi jelöltet. mi kutyánk kölyke.
Zárójel. Ez a Novicsok annyira titkos méreg, hogy az interneten még a képlete is fönt van. Azt írják róla, annyira mérgező, hogy elég csak ránézni és máris pokoli kínok között pusztulunk el. Ehhez képest Navalnij vidáman túlélte. Lehet, hogy – takarékossági okokból – kínai hamisítvánnyal próbálkoztak nála. Vagy lejárt a szavatossága. Zárójel bezárva.
Amíg a bantu kormány nem ad ki kommünikét a novicsok létezéséről addig álhír az egész. természetesen bantu hivatalos közleményt az ottani honvédelmi kórházra hivatkozva.
Kohn évek óta árulja a bolhák elleni port a pályaudvar előtt. Egyszer csak odalép hozzá egy ismeretlen és lekever neki egy hatalmas pofont. „Ezt miért kaptam?” – kérdezi Kohn sértetten. „Azért, mert vettem a bolhaporból, és nem döglöttek tőle, sőt, mintha több lenne belőlük.” „Hogyan használta?” – kérdezi az árus. „Szétszórtam mindenfelé, ahol a bolhák járnak” „Az nem jó, nem úgy kellett volna” – mondja Kohn oktatólag. „Meg kell fogni a bolhát és a szájába tömni a port, akkor megdöglik.” „Maga marha, ha megfogom, akkor agyon is üthetem!” – kiáltja a bolhás vevő. „Agyonütni? Hát az se rossz..”
Nem, az akak már a repülõn rosszul lett. Tomskból Moszkvába tartva eszméletlen állapotba került és a gépnek Omskban kényszer leszállást kellett tartania. Onnan vitték a berlini Charitébe.
Kérdés, kik voltak a repülõn, mikor ez a sötét alak rosszul lett?