Mondjuk a duma jó, bevallom 8 sör után én is szoktam ilyeneket mondani - mellékesen olyankor fejben megoldom a háromtest problémát is- csak éppen attól még duma.
A helyzet kulcsa az állampolgárnál van. Nem kell mást tenni, mint nem szavazni a tolvajokra. Azok, ha lopnak, akkor a következő választáson rájuk sem szabad szavazni. Akkor sem, ha egyébként az én kutyám kölke.
Tudom, sok idő, több generáció. De amíg ebben nincs közmegegyezés, addig előrelépés sem lesz.
Talán mert nem az ókori Spártában élünk. Egyszerübb lenne ugyan, viszont az olvtársak nagy többségét már élete elsô napján kínosan érintené az élet múlandóságának korai megtapasztalása.
Akkor aztán hogyan írogatna ide hülyeségeket ugye?
Pontosan mennyi tolvajról beszélünk, kik ôk, hányszoros életfogytiglant kell kiszabni rájuk, illetve milyen értékhatárig tervezi az elvtárs a vagyonelkobzásokat? Valamint milyen off shore cégekbe szándékozik befektetni az így népi tulajdonba átsorolt vagyont?
Mert az elvtárs által leiírt tervezet kormányprogramnak elég karcsú, ellenben forradalmi jelszónak is csak erôsen korlátozottan hatásos. Tömören nulla.
Ez egy készen kapott listapista ugye ? Ezt már nyilván nyomtatásban is kiküldik mindenki számára, aki
már visszaküldite a Nemzeti Konzultáció kérdőívét a megfelelően, az előre megadott rejtjelkulcs szerinti kitöltéssel. Ha valaki véletlenül elfelejtené visszaküldeni, még midig ott van a Kubatov adatbázis. Végül
is csak milliárdokat költenek el a fijjug kormány(Nemzeti)propagandára. Telik abból bőven mindenre. És
még csak nem is kell külföldről pénzeltetni. Futja rá az itthoni adófizetők által "kiizzadt" (köz)pénzből.
1, Karácsony mehet böribe gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésért (Lánc híd) + Pesti úti idősek halála miatt
2, Azok a bírók, akik felmentik a bűnözőket szintén
3, BTK szigorítása, politikusokra különösen
4, Külföldről pénzelt pártok ne indulhassanak a választáson
5, NGO-k kizavarása
6, Médiában a hazugságok súlyos büntetése. Alaptalan vádaskodások súlyos büntetése. Pl. ne lehessen általánosságban mondani "Fidesz korrupt", ha nincs mellé bírói ítélet
7, Elszámoltatás! A nemzeti vagyonra káros döntések szankcionálása
8, börtön biznisz+ egyéb bűnelkövetők kártalanításának beszüntetése