A KÚRIA ELUTASÍTOTTA A KÉRELMET, ÉS FENNTARTOTTA A DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA JOGERŐS DÖNTÉSÉT.
Ez azt jelenti, hogy ki kell fizetni a korábban megítélt 99 millió forintos kártérítést annak a 60 gyöngyöspatai roma diáknak, akiket a gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskolában jogellenesen elkülönítették társaiktól és alacsonyabb szintű oktatást biztosítottak számukra.
Azt is elmondta a Führer, hogy ez a bibsi Kúria nem a német birodalmi igazságot szolgáltatta, hanem a yiddische jogot, ötödik kerületiek, tudjuk jól kik laknak az ötödik kerületben és miért esznek uzsira gefilte fisht. Micsoda felszabadulás lehetett ez a Führernek, a tükörben alig mert Heil-lel köszönni magának, Frau Levai reggelente az abált műzli mellé csak halkan dúdolhatta az überalles-t. És ahogy a német nép atyja a spekuláns szót használja, már látom a kaftánt, meg azt a szép nagy heftit, remélem a Prostische Stürmer és az Achthundertachtundachtzig.reich felrak néhány képet Soroschról, amint a gyöngyöspatai hófehér elnyomott kipcsáklánykák vérében tunkolja a maceszt.
Fricz und Schmidt végre megírhatja, hogy mit kell csinálni a magamfajtával. Jó, azért írták körül eddig is, rettentően írták, csak a sok politikailag korrekt ázesz pónem miatt nem bontakozhattak ki. Mostantól lesz világosság, nem a judeoliberális Gőte Farkas, ilyen állat nincs is, hanem az ami a jidliző Esterházy könyveiből jön, ha megcsípi a 451 Fahrenheit. Officiálisan is végre Imre Kertész lehet a Kertész Imre, minden a helyére kerül, és dirndliben lehet énekelni az Ohne Dich-et a Mezőkövesdi Teutonok: Kisvárdai Halálfejes SS labdarúgómérkőzésen (1:0 gól: Olumbaye 37. perc, semmi sem tökéletes).
"úgy érted egy cigány nem lehet rasszista? ez nem a ballib alaptanítás?"
Már miért is ne lehetne? Amelyik élőlény képes az általánosításra, az mind lehet rasszista. A magyarozó cigány bizony pontosan ugyanolyan rasszista, mint a cigányozó magyar.
Ez csak a jobbantak fejében élő sok-sok hamis sztereotípia közül az egyik a balliberális oldalról.
"a sok liberális engem baszogat, azért mert dolgozom, tanulok, adót fizetek (nem is keveset), betartom a társadalmi normákat, akkor hagy küldjem már el őket."
elképzeltem ahogy mész az utcán, egy csapat liberális meg megy utánad és baszogat amiért dolgozol meg adót fizetsz meg betartod a társadalmi normákat. hogy bírsz így élni? sajnállak :)
Persze! És természetesen jogod van (hogyne lenne!) annak érezni magad, aminek csak akarod. És tisztelettel érdeklődöm, h esetleg lehet-e nézni vmi olyan perspektívából a dolgot, h nem náluk éreznéd hasznosabbnak magad, hanem, ha feltétlenül szükséged van erre az érzésre, akár nélkülük csak úgy önmagában "hasznosnak" érezheted magad nem?
Sajnálom, ami a szüleiddel történt. Nekem is tönkretették az életemet. és pont ezért kezdtem el gondolkodni azon, h miért is történhetett meg mindez... Én is voltam ilyen szakaszban, mint te... Tökre megértem. Részvétem!
Kb. 100szor annyi pénzt öntöttek a cigányság körülményeinek javítására. Annyiban fejlődtek, hogy most nagyobbakat tudnak ütni, mikor a tanárokra támadnak. Kísérletek ezrei indultak, még a baloldali hatalom alatt is. Teljesen hiába. Mindent visszavertek. De mikor Edelényben be akarták vezetni, hogy élelmiszerjegyek formájában kapják a családi pótlékot, a baloldal lefasisztázta szegény polgit.