Éppen ideje lenne már . Híresen jó alvó vagyok , de ez már nekem is sokk . Többször is felébredek , nyekergek , és hajnal 5-kor kidob az ágy .
Itt volt egy pár percnyi csendes eső , de a 30 feletti fok percek alatt felszárította .
Ráadásul bedöglött a nappalis tévém netes boxa is , és csak csütörtökön tud leghamarabb kifáradni a Vodafonos . Mióta ide költöztem , még az ág is húz . :-((((
Viszont jó kis zöldbab főzeléket főztem ....némi füstölt kolbásszal . Mer' enni muszáj , nehogy lefogyjak .
Mici már úgy is nyikorog vagy negyed órája , Saci meg itt tekergőzik a lábamnál . Ezeknek órájuk van valahol a testükben . Tudják a kaja időt , a lefekvés idejét , és rám is szólnak .
Képzeld ! Valamelyik nap 12 órát aludtam . Lehet a túlvilágon mormota lesz belőlem , és most szoktat hozzá a Mindenható .
Még valamit, nem csak neked hanem másoknak is. A többszöri próbálkozás a lecsapósnál természetes dolog ha olyan fogyasztót kell visszakapcsolni aminek lórúgásszerű bekapcsolási tranziense van. A frigó kompresszora az ilyen és ha pont a váltóáram maximális feszültségpontját találja el a kapcsoló akkor nem marad úgy.
Emlékszöl még a ruszki bélésű kigyulladós Videoton tévére, aminek a bekapcsolásakor partvissal kellett támogatni a biztosítékot? :))))
Ne is mondd ! Olyan kiszolgáltatott az emberlánya , ha annyira gyökér , hogy még az áramháztartáshoz sem ért .
Én meg mentem pánikolok , mert az én lakásomban minden fel volt újítva beköltözés előtt , és a 7-8 év alatt , míg ott laktam , soha/semmivel nem volt gond . Ez a lakás meg egy rom , csak kívülről nem látszott . Lakva meg ugye minden baja előjön ... most függetlenül a mikrótol . Egy hete csótányt kellett irtatni , pár napja meg egyik konnektorból a másikba dugdosom a cuccokat , mert nem bírják a terhelést . Kölkek eladó házára meg a kutya se kíváncsi ... nem tudni mikor lesz rá vevő . Nem kis pénz , az emberek meg most mintha visszafognák a házvásárlási vágyukat . Szóval ...szar az egész , tök a tromf .
Hát ez azért komolyabb mint gondoltam, bocsika. Csak éppen valahogy nem stimmel a dolog. Az a leplombált lecsapós nem biztos hogy azért szikrázik és nem hagyja magát felkapcsolni mert beszart, hanem lehet hogy azért mert keletkezett valahol még egy zárlat, például egy bekapcsolt led-égő lett zárlatos.
De ezen a ponton már csak szakember mehet tovább, én meg elnézést kérek hogy ilyen problémát okoztam neked. Mondják hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
(Egyébként ha netán mégis a plombált bizti lett kampec, az előbb-utóbb úgyis beszart volna. Az a dolga hogy lecsapjon és a zárlat megszüntetése után visszakapcsolható legyen)
Már el is mentek az Eonosok . Szerintük semmi baj , pedig a Bibliára esküszöm , hogy az a nyomorult kapcsoló nem megy vissza csak több próbálkozás után , és ezt a tulaj is megerősítette . A szikrázás amiatt volt , amit te is írtál : hűtő működött .
No sikerült magamnak egy kis feszkót eszkábálnom , és a mikrót tényleg megette a fene .