Tagadhatatlan, hogy viszonylagos jólétben élünk, tagadhatatlan a hatalmas fejlődés 2000 és 2018 között, az embereknek kisebb problémát okoz egy bevásárlás, mint 2000-ben. Nem csak a technológiai fejlődésnek köszönhető, hogy könnyebben hozzájutunk hightech termékekhez. De mindennek milyen ára van? Merre haladunk és milyen következményei lehetnek?
Egyes elemei az irányításnak már a Fideszes szavazóknak sem tetszenek, de egyrészt nem látnak más alternatívát, másrészt a jólét számukra fontosabb, gazdasági fejlődésről beszélnek. Mindez még sok Fidesz ellenes számára is talán érthető.
De milyen eszköz maradt egyáltalán még a lakosság kezében, amivel pártfüggetlenül megálljt tudna parancsolni a nem tetsző témákban, ha esetleg már a Fideszes szavazók is úgy gondolnák, hogy "oké, hogy Fidesz a legjobb, de ezt azért már csak nem kéne engedni"?
A Fideszes szavazókhoz fordulva kérdezném, hogy számotokra a viszonylagos jólét mennyit ér meg? Mi az a pont, amire azt mondanátok, hogy ez már nektek is sok?
Ezekre a kérdésekre próbálok választ találni, remélem segítetek ebben!
"A minap eriszakosan sarokba szoritva vont kérdőre ket amugy szinten o1g profilkepu kollega, hogy en nem osztom meg a felhivasokat a tuntetesekrol, szrtajkrol, hajlektalanokrol, etelosztasokrol, korrupcios botranyokrol, holott hozzam is biztosan eljutnak ezek a dolgok."
érdekes munkahelyed lehet egész nap faszbúkoztok és számonkéritek egymást ki mit osztott meg ? :D egyébként azt hittem te valami értelmes nick vagy mert sok éve is láttam már a nicked, de a valóságtól kurvára el vagy szakadva,
Nekem a facebookon SEMMILYEN politikai kontent nincs. A minap eriszakosan sarokba szoritva vont kérdőre ket amugy szinten o1g profilkepu kollega, hogy en nem osztom meg a felhivasokat a tuntetesekrol, szrtajkrol, hajlektalanokrol, etelosztasokrol, korrupcios botranyokrol, holott hozzam is biztosan eljutnak ezek a dolgok.
kis baratom, online be lehet jelentkezni hetekkel előbb időpontra, multkor a jogsim fél órával előbb megvolt, mint az időpontom, mert reggeli időpontra kértem
"Nem. Szerinte itt nincs diktatúra és nem lop meg senkit semmiféle kiskirály, hazudozni meg ti hazudtok, akik ezt szajkózzátok itt órabérben.
És nem csak szerinte, hanem szerintem is. És hogy még hány ember szerint van ez így jelenleg, azt lemérhetted tavaly április 8-án és még inkább az azóta készült pártpreferencia-felméréseken."
teljesen kettyós vagy ember. :) mindenki szembe jön az autópályán és hazudozik, csak te vagy helikopter. Soros Gyurka pénzeli hogy itt hazudozzunk ugye ? :)
a pénztárost engedik ki árut feltölteni, hátha így felfogod. látszik nem szoktál lidlbe aldiba járni, ott egyszer a pénztárban egyszer meg árut feltölteni látod ugyanazokat.
" A magyaroknak szerinted életformája a diktatúra, hogy meglopják őket kiskirályok meg feszt hazudozzanak nekik ?"
Nem. Szerinte itt nincs diktatúra és nem lop meg senkit semmiféle kiskirály, hazudozni meg ti hazudtok, akik ezt szajkózzátok itt órabérben.
És nem csak szerinte, hanem szerintem is. És hogy még hány ember szerint van ez így jelenleg, azt lemérhetted tavaly április 8-án és még inkább az azóta készült pártpreferencia-felméréseken.
A legnagyobb öngól az, ha nem értitek meg, hogy nem csinálhattok úgy, mintha mindenki osztozna a ti párhuzamos valóságotokban.