Keresés

Részletes keresés

Táblaíróság Creative Commons License 2018.09.29 -2 3 38

Orbán után jön valamelyik trónörökös.

Récselke már régóta megáll a lábunkon.

A Tiborcz gyerekkel jól kormányoznának.:(

Előzmény: MrJones512 (-)
Herepessy Creative Commons License 2018.09.29 -9 3 37

A Momentán most kiképzésen van Sorosnál, megerősödve fognak visszatérni csúcsvezetői.

Most a Párhuzam Párt számít kurrensnek, abban látja a legnagyobb potenciált a királycsináló balliberális elit, vagyis a Spinoza Házba bejegyzett Bitó-szalon.

A néger Olivió, aki meglátta a párhuzamot a mai Budapest és az 1944-es Auschwitz között, megkerülhetetlen tényezővé vált mára.

Előzmény: Bokrétás (35)
nooormális. ? Creative Commons License 2018.09.29 -2 0 36

Talán a zárkáikban lehetnek majd valakik

Előzmény: Bokrétás (35)
Bokrétás Creative Commons License 2018.09.29 -8 3 35

Majd lesz élet Orbán után, Novák Katalin vagy Lázár János lesz a miniszterelnök, mindketten alkalmasak rá.
A Fidesz tele van sok tehetséges emberrel, szerintem Mészáros Lőrinc vagy Andy Vajna, vagy bármelyik
politikus, Gulyás Gergely, vagy Rogán Antal is alkalmasabb vezetők, mint bármelyik jobbikos zsúrpubi vagy momentános hőscincér.

egy hazafi Creative Commons License 2018.09.29 -2 0 34

"beimportálni negyedmillió muszlim hódító migránst"

A minap a buszon láttam 3 ún. migránst; szerintem nem voltak muszlimok, hanem szép fekete cicusok, akik bevallom meghódítottak; minimum kettőt simán bevállaltam volna közülük.

Hazájukban a kecskebaszó mollahok nem érdemelnek ilyen szépségeket (bár fekete-Afrika részben keresztény, már ha ez érdekel valakit).

Előzmény: Pomber Béla (10)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.09.29 -1 1 33

:-DDDDD

Előzmény: Törölt nick (29)
lxt Creative Commons License 2018.09.29 -2 0 32

Egy ideig a(z egyébiránt soha nem létező) kommunizmus és (a megálmodottan csak néhány évtizedig létező) kapitalizmus volt látható a vásznon, amely heroikus küzdelem eldőltét követően, a liberalizmus szállt szembe a (főként tapasztalati úton élesedett, mindazonáltal velünk született, ámde rendszeresen elvitatott) maradék józan ésszel - ítélőképességgel szemben.

Mivel országunk szinte minden értelemben elmaradott, van, maradt még egy kis lépéselőnyünk – aminek egyik (áldásos) következménye, az Orbán vezette (mondjuk úgy, konzervatív) kormányok ciklusai.

Miként érthetnénk meg, fogadhatnánk el ezt, a látszólag paradox helyzetünket anélkül, hogy ne akarnánk azt fel-és megoldani – megjavítani?

Jelen állás szerint, Orbán kormánya(i) inkább vált(ak) előnyünkre, mint hátrányunkra.

Szögezzük le: nem azért mert feddhetetlen. Hanem, mert bár súlyos közpénzek bánják, de a legjobb kormányokat adja.

Hogy miért jelenthetjük ezt ki tényszerűen?

Ha sokszor pengeélen táncolva is, de törpegazdaságunk (ami az ország méreténél, népességének lélekszámából és zivataros múltunkból következően örökös hátrányunk marad, relatív) stabil; átlagos életszínvonalunk szerint, a földlakók felső 10%-ba sorolhatjuk magunkat; amit nem az ország GDP-jét meghaladó mértékű adósság alapoz meg.

Ja, majdnem elfelejtettem.

Amíg az állampolgári jogaikat (kötelességeiket) gyakorolni hajlandó (felelősségüket és szerepüket értő) szavazók úgy döntenek, ahogy, addig, ha bizonyítottan, kipróbáltan nincs jobb formáció… nem is értem, nem inkább annak kellene örülnünk: legalább már itt tartunk. És ez több, mint a semmi ígérete.:-)

kökénybandi Creative Commons License 2018.09.29 -4 1 31

Drága Jones!

Az nem tünt fel, amikor 2015 táján a Jobbik (Zázrivec) kibaszta Novákot, hogy Lajos már nem oligarha?

Lajos már a szabad, demokrata világ támogatója?

Ennyi elvtelenség még belefér a nem politikusok beszédterébe is?

Előzmény: MrJones512 (30)
MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 0 0 30

Érdekes cikk volt. Köszi!

Szóval a gazdasági fronton várható lesz némi khmm... mozgolódás.

Bár ezt asszem Orbán még elintézi idejekorán (lsd. a cikkben szereplő 6Mrd-s "cégeladást".)

Előzmény: King_of_Giants (28)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.29 0 1 29

A frászt hoztad rám, hogy megint hétfő van.

King_of_Giants Creative Commons License 2018.09.29 0 0 28
Előzmény: MrJones512 (21)
özuli bemdyna Creative Commons License 2018.09.29 0 1 27

Vagy hogy MI jöjjön Orbán után?

Orbán után heti rendszerességgel a kedd szokott jönni.

kökénybandi Creative Commons License 2018.09.29 -3 1 26

Ez a bizonytalan/köztes állapot a legrosszabb.

Vagy kevesebbet, vagy többet igyál!

Előzmény: MrJones512 (25)
MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 -1 0 25

Nem meglepő, ha nem tudtok olyan jövőt elképzelni, amelyben nincs benne Orbán.

Mert hát Orbánnak ugye... "nincs alternatívája".

Vagy mégis van?

özuli bemdyna Creative Commons License 2018.09.29 0 1 24

Azon túl, hogy kis fogaskerék vagyok a nagy gépezetben,

Ne becsüld le magad. Aki ilyen topikot tud nyitni, az nem elveszett ember... sajnos.

Előzmény: MrJones512 (13)
bigname Creative Commons License 2018.09.29 0 1 23

folytasd csak az örömszerzést magadnak az ilyen topiknyitogatós fantáziálással, bár mindenki jobban járna, ha megmaradnál ezzel otthon, a takaród alatt

Előzmény: MrJones512 (19)
MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 -1 0 22

Á, ez az "orbáni jövő", természetesen Orbánnal.

Ez a topik az orbán utáni létről szól.

Előzmény: Belmopan (20)
MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 -1 0 21

Egyszer mindennek eljön az ideje - ennek is.

Kíváncsi vagyok, hogy van-e a jobboldalnak egy életképes terve az Orbán utáni létre?

Vagy akkor is annyi lesz az kormányprogram, hogy "védjük meg a sorosmigránsveszélyt"?

Előzmény: jajjjjjjMostMiLesssz? (16)
Belmopan Creative Commons License 2018.09.29 -1 1 20

Már van róla topik, mi vár Magyarországra ha eltűnik az alcsúti mangalica:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9237681&la=149138667

MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 -2 0 19

"képzeld, vannak ott alkalmas egyéniségek, mind emberileg és politikailag, akik majd átveszik a stafétabotot, ha majd Orbán jobb elfoglaltságot talál magának."

Hát ez az... hogy kik?

És mire lesznek alkalmasak?

Előzmény: bigname (15)
kökénybandi Creative Commons License 2018.09.29 -4 2 18

"Orbán már praktice rég megbukott."

Te süsü vagy.

Épp most bukott pár hónapja megint.

Jó, én is szoktam inni, de nem ennyit!

:D

seymour_ Creative Commons License 2018.09.29 0 2 17

"Az élet Orbán után?"

Minden vallás mást mond, itt a keresztény kultúrkörben a mennyország/pokol közötti választék a legnépszerűbb, persze már ha hisz valaki az ilyesmiben. Gondolom erre gondolt a topiknyitó, ugyanis életkorától függően vagy halott, vagy nagyon öreg lesz már mire Orbánt leváltják.

jajjjjjjMostMiLesssz? Creative Commons License 2018.09.29 0 1 16

korai ez még... 😁

bigname Creative Commons License 2018.09.29 0 2 15

a jobboldalon nem terveznek semmit.

képzeld, vannak ott alkalmas egyéniségek, mind emberileg és politikailag, akik majd átveszik a stafétabotot, ha majd Orbán jobb elfoglaltságot talál magának.

viszont még jó ideig lesz kedve és energiája kormányt vezetni, mert például nincs senki, aki bármi módon megerőltetővé tenné neki ezt a munkát

folytasd csak az örömszerzést magadnak az ilyen topiknyitogatós fantáziálással, bár mindenki jobban járna, ha megmaradnál ezzel otthon, a takaród alatt

Előzmény: MrJones512 (13)
turulkakas Creative Commons License 2018.09.29 -1 2 14

Az élet Orbán után?

minden tiszteletem azé, aki ilyen hosszútávra és ennyire előre kíván gondolkozni, tervezni:-)))

Előzmény: John Doe(520i) (12)
MrJones512 Creative Commons License 2018.09.29 -1 0 13

"Nem ez a kérdés. Ha le akarod váltani a jobboldalt, akkor az a kérdés, hogy Milyen életrevaló jövőképe van a baloldalnak?

Mert ugye te sem egy másik jobboldallal óhajtod leváltani."

Az kérlek itt most nem számít, hogy ÉN mit akarok. Azon túl, hogy kis fogaskerék vagyok a nagy gépezetben, már csak azért sem, mert értelemszerűen a jobboldal belügye igencsak nem tartozik rám.

És hát nem is a jobboldal által összepropahantázott "baloldali" műjövőképre vagyok kíváncsi, mert hát az eléggé khmm... hagymázas egy látomás.

Hanem hogy a jobboldaliak által elképzelt jobboldal mit tervezne Orbán után?

(És hát a baloldaliak által elképzelt baloldal mit tenne?)

Előzmény: Pomber Béla (10)
John Doe(520i) Creative Commons License 2018.09.29 -1 1 12

Orbánbasi permanensen bukik vagy tíz éve.

Itt, a fórumon 20.

Előzmény: turulkakas (9)
püfffneki Creative Commons License 2018.09.29 -2 1 11

És ha összedőlnek?

Már azt visszacsinálni nem lehet hogy megépültek feleslegesen, mert foci az alig van.

Előzmény: Aurelius Respectus (7)
Pomber Béla Creative Commons License 2018.09.29 -4 2 10

Milyen életrevaló jövőképe van a jobboldalnak?

Nem ez a kérdés. Ha le akarod váltani a jobboldalt, akkor az a kérdés, hogy Milyen életrevaló jövőképe van a baloldalnak?

Mert ugye te sem egy másik jobboldallal óhajtod leváltani. Nos kérlek arra viszont láttuk a választ:

Sajnos több mint semmilyen, hanem kinyalni:

- a románok

- junkersz

- kón bendit

- az egész EU liberális hibbantjainak a seggét

- beimportálni negyedmillió muszlim hódító migránst

- és azoknak is kinyalni a seggit

Erre láttad a nép válaszát április 8-án.

turulkakas Creative Commons License 2018.09.29 0 3 9

hétfőn szokott bukni...

ma valamilyen különleges, soron kívüli bukás van?:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!