Bár erősen OFF témával válaszoltál, de ha neked lehet, akkor nekem is. Itt válaszolok, bár egész másik topikba passzol.
Piciny röhögcsélő köszmétebokor, akkor szerinted európai érték, ha pár magáról megfeledkezett ökör garázdálkodik?
Ismételten nagyszerű példáját mutatod, hogy a belvárosi álértelmiség még olvasni se tud. Ugyanis megint kígyózva kígyózol, vagyis a válaszodnak semmi köze ahhoz, amit én feltettem. Ám legyen.
A Hadházy féle rohambrigád, mivel nem buktatta meg a kormányt, pánikszerűen előre menekül, nehogy bíróság elé kerüljenek. Nem látom lehetetlennek, hogy valamelyik országban menekültként fognak jelentkezni, mert itt a diktatúrában még börtönbe is kerülhetnek amiatt, amit műveltek.
Az akciójuk óta egy kis idő eltelt, ismerősök, rokonok volt osztálytársak érdeklődtek külföldről, hogy mi a fene történt nálatok, ilyen nincs, hogy országgyűlési képviselőket verjenek. A rövid tájékoztatás után előbb hitetlenkedés, majd amikor a körülményeket is felfogták, hogy egy tüntetés után éjszaka a képviselői igazolványt felhasználva bejutottak az MTV székházába és ott randalírozni kezdtek, megváltoztak a vélemények, kivéve egy, aki csak azt hajtogatta, nem hiszi, hogy ilyen hülyék vannak, emiatt nem fogadja el a történetet, illetve azt mondja, hogy ez az egész egy kandikamerás sitcom.
Először is, ha jobb országokban a szenátor, képviselő akar valamit, akkor időpontot kér munkaidőre esőt. Azt a verziót nem is tudták értelmezni, hogy munkaidő után bejelentés nélkül bemennek egy ilyen frekventált helyre. Az volt az általános vélemény ezek vagy be voltak lőve, vagy nagyon megfizették őket. A nagyon demokratikus országokban az ilyen helyeken fegyveres őrök vannak és gyakorlatilag teljhatalommal rendelkeznek a rendbontókkal szemben. Igaz a biztonsági őrök nem gázpisztollyal rendelkeznek, hanem valódival. Mellette taserrel is el vannak látva a nem fegyveres behatolás esetére. Az általános külföldi vélemény az volt, hogy az első olyan lépés után, ahova már nem mehettek volna a képviselők, a leghangosabbat taserrel meglőtték volna, a többinek meg paprikaspray jutott volna. Az nagyon ütős kép lett volna.