Kálmán Olga nem volt áruló, mint sokan mások a Hír TV-ben. Semmiben nem értek vele egyet, de megadom neki az "ellenfélnek" járó tiszteletet a munkahelyének megszűnése alkalmából.
Szívből kívánom neki, hogy minél hamarabb találjon magának megfelelő munkát (annak ellenére, hogy tevékenységét károsnak tartom). Biztos vagyok benne, hogy van rá kereslet az Orbángyűlölők körében.
Az biztos, hogy én soha nem fogok a rajongói körébe tartozni.
Egyébként kurvára elegünk van a "demokráciá"-ra való hivatkozásból.
A balliberális nyugat ótvaros háborút folytat ellenünk, hogy a maguk képére formáljanak, hogy megsemmisítsék identitásunkat. Az akció fedőneve: demokrácia - ahogy Schmidt Mária is megírta a néhány nappal ezelőtti nagyívű cikkében.* És pont leszarom, mit gondol a balliberális Schmidt Máriáról.
A szavazólapon nem láttam olyan rubrikát, hogy "ellene szavazok". Ezek szerint a szaváskor hivatalosan nem valami ellen szavaztunk, hanem valakire, függetlenül attól, hogy mit gondolt a szavazó.
Pontosabban: a világ egyetlen országában sem, ahol az ellenzéki pártokat egybevonják.
Ha nyerni akartatok volna, akkor ennek a sok ellenzéki pértnak eggyé kellett volna alakulnia, hogy a szavazatokat is akkor a szavazatokat is egybe számolhatták volna.
Az más kérdés, hogyha egy pártba tömörültek volna a zöldek, kommunisták, liberálisok és nácik (balliberális meghatározás alapján), akkor fele annyi szavazatot sem kaptatok volna, mivel mindenki tisztában lett volna azzal, hogy ilyen állat nincs.
1941-ben volt Magyarországon népszámlálás. Akik akkor németnek vallották magukat, azokat 1945 után a névjegyzéket felhasználva kitelepítették a magyar hatóságok. A deportálást id. Antall József irányította.
ne add alá lovat .... ezek tipikus demagóg dumák, amit egyébként valóban elsüt a fidesz is, de érdekes, hogy pont a libsik eszik ezt a legjobban. Tehát semmilyen szolgálatról nincs itt szó. Itt hatalomról és vezetésről van szó, ez egy populista duma, de semmi értelme. Az aktuális pártnak (mindegyiknek) az a kötelessége, hogy a saját programját végrehajtsa, tehát azokat képviselje akik megválasztották. Ha egy párt véletlenül önmagában kormányra kerül, attól ez még nem változik, csak annyi, hogy az emberek nagyrésze az ő irányvonalát támogatja, és nekik ugyanolyan kötelességük őket képviselni, mint az 5%os pártoknak a rájuk szavazókat. Remélem olvassa ezt néhány csalódott jobbikos is, mert náluk ez pont nem így történt !
A kormánynak az a feladata, hogy az egész magyar nemzetet szolgálja.
Csak tudod, egyszerre pl nem lehet kerítést építeni és lebontani, remélem ezt vágod. Tehát olyan, hogy az egész népet szolgálani, max csak a libsi populistáknál van.
na, akkor ezt nagyítsuk is ki... gondolom ahhoz már csak bulvárviktori gerinced van, hogy konkrétumokat írj...
"én nagyon remélem, hogy tudják a módját annak, hogy törvényesen, a hatályos szabályokat betartva olyan környezetet hozzanak létre, hogy az "ellenzék" és szavazó tábora minden tekintetben méltánytalan és hátrányos helyzetbe kerüljön és megalázott kutyaként nyűszítsen tüntetéseken, vagy takarodjon csicskának"