Jövőre minden óvodának és iskolának fel kell készülnie a terrortámadásra
https://index.hu/belfold/2017/12/30/hit_honvedelmi_intezkedesi_terv_iskola_ovoda/
Persze vén mókásőr, hát annyira idegesítőek vagytok, azt kis sem lehet mondani. Vagy inkább mégis csak szánalmasan, megmosolyogtatóan, primitíven ostobák? Soha ne évezzetek jobbat, mint ilyenkor, mikor azt hiszed fontos ember vagy, akinek a szava számít!
A kedves családod a balliberális, vagy inkább bolsi. Gondolom ezért emlegeted annyit, hogy téged ne kérdezzenek fel, kiszfiú.
Másrészt nézd meg a lakcímkártyád, ostoba paraszt! Az enyémben biztos, hogy nincs tartózkodási hely, csak lakóhely.
Harmadrészt hol mondtam én, hogy nyomkövető? De a honvédségnél és rendőrségnél bizonyos beosztásokban ma is meg kell adnod, hol leszel délelőtt, vagy este, ha nem otthon leszel a lakhelyeden. Ezt pedig tartózkodási hely megadásnak hívják hivatalosan is. Ez különbözik, a közigazgatásban használt terminustól. Megint tudatlannak bizonyulsz, de okoskodsz. Ahogy azt egy átlagos, ostoba, vörös pártkatonának kell.
A tartózkodási hely, balliberális, az az, ahol életvitelszerűen laksz.
Teljesen kretének vagytok, ha azt hiszitek, hogy majd nyomkövetőt tesznek az óvónénire.
Persze a Zorbán az ilyen! Suttogjátok csak! Van is már vagy 60% annyi szavazótok a csicskapárttól az MSZP-n át az Együtt Pártig, mint a Fidesznek egyedül.
Lakóhely: annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él. A lakcímbejelentés szempontjából lakásnak tekintendő az az egy vagy több lakóhelyiségből álló épület vagy épületrész, amelyet a polgár életvitelszerűen otthonául használ, továbbá – a külföldön élő magyar és nem magyar állampolgárok kivételével – az a helyiség, ahol valaki szükségből lakik, vagy – amennyiben más lakása nincs – megszáll.
Tartózkodási hely: annak a lakásnak a címe, ahol — lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül — három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik
Csak szólok. Vannak foglalkozások, ahol a tartózkodási helyet napszakokra meg kell adni. Ami nem feltétlenül esik egybe a lakcímkártyán megadott hellyel. Ha már másokat szarozol ilyen kevés tudással. Egyébként nekem a lakcímkártyán a lakóhelyem van megadva, a bejelentési idővel együtt. Tartózkodási hely nem szerepel rajta. Láttál már olyat?