Keresés

Részletes keresés

Janulusz Creative Commons License 2017.11.15 0 0 139

Én már sok mindenben kételkedek ! :-)

Előzmény: medve talp (138)
medve talp Creative Commons License 2017.11.15 0 0 138

GOTO 20  és megérted...

Előzmény: ötmilliárdkevés (137)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2017.11.15 0 1 137

Mi a problémád azal, hogy az emberek olcsóbban kapják a benzint?

Kizsákmányoló vénára vall ennek az örömteli hírnek a kifordítása.

talán annak örülnél, ha drágább volna az üzemanyag?

Előzmény: medve talp (134)
medve talp Creative Commons License 2017.11.15 0 0 136

Nem általános csökkentést kért tállai samesze, csak magyarázatot az indokolhatatlan aránytalanságra. 

A MOL meg a fejéhez kapott, és azt mondta: jé, tényleg...

Tehat AKKOR HERNADI Zsolt egy mocskos Mezokovesdieket kizsakmanyolo ...aki tovább is művelte volna cégével ha nincs Tallai elvtárs

Előzmény: epres túróhab (108)
medve talp Creative Commons License 2017.11.15 0 0 135

Mi ban essy te írtad a Magyaridos seggnyalo cikket is erről?

• Orbán Viktor gratulál, az ellenzék támad
  • Nagy Árpád
  • Természetes állapota az ellenzéknek, az ellenzéki médiának, hogy ha az emberek érdekében tesz valamit egy jobboldali országgyűlési képviselő, azt a lehető legnegatívabb környezetben tálalja. Nem történt ez másképp a Mezőkövesdi üzemanyagárak csökkenésével kapcsolatban sem. Az országos átlagban 360-370 forintos ár ott 400 felett volt, Tállai András közbenjárásának köszönhetően viszont csökkent.
  • Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök kifejezte ezzel kapcsolatos véleményét, vagyis gratulált a terület országgyűlési képviselőjének mondván – Csökkentsék mindenütt! – , úgy bizonyára az ott élők is hálásak a közbenjárásnak, sikernek könyvelik el az esetet.
  • Nem így a ballib média, amely az amerikai Bloomberg hírügynökségig futott bánatával, pontosabban Marton Eder újságíróig, aki egyébként szívesen foglalkozik a magyarországi CEU problematikájával, és igencsak zavarja az is, hogy kormányunknak nincs jó véleménye Soros migrációs elképzeléseiről.
  • Tállai András pedig ezzel a cselekedetével nem csak üzemanyagárat csökkentett, de sokat tett Mezőkövesd amerikai ismertségének is. Kiváló marketingfogás, már csak ezért is megérte volna, hisz a matyó kultúra mellett, a ballib médiának köszönhetően, most már a Mezőkövesdi üzemanyagár is világhírű.
Előzmény: Kerepessy Jenő (101)
medve talp Creative Commons License 2017.11.15 0 0 134

Szivencskem jo pofara esned?

Az INDEX - tudod amin fórumozol - ERRŐL IRT CIKKET es a nyugger köznép pontosan azt szolta el (elvtárs Tallai) amit én MEGJÓSOLTAM a topikkal.

http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/15/nagyon_jol_tette_tallai_elvtars_allamtitkar_ur_telefonon_olcsositja_a_benzint_az_emberek_osztonosen_visszarepultek_a_szocializmusba/

• Tökéletes freudi elszólást kapott lencsevégre az ATV, amikor arról kérdezték az utca emberét, mit szól Tállai és a Mol produkciójáthoz. Tállainak szóltak a mezőkövesdiek, hogy drága a benzin, Tállai állítása szerint mondta egy kollégájának, hogy telefonáljon rá a Molra. Az eredmény: a Mol levitte a benzin árát Mezőkövesden. (Mellesleg ma mi is megpróbáltuk telefonon elérni a Molnál a csökkentést.)
  • Az első reakciók teljesen érthetően és logikusan a szocializmusról, hovatovább a kommunizmusról szóltak. Mégiscsak az történt, hogy a NAV-elnöke odaszólt egy vállalatnak, hogy vigye lejjebb az árakat egy településen - ahol éppen ő volt korábban polgármester -, a vállalat pedig megtette. Már csak hab a tortán, hogy Orbán azt mondta, így kell csinálni.
  • Az ATV-nek nyilatkozó hölgyből ösztönösen előjött, hogyan is kell nevezni ezután Tállai államtitkár urat. (a részletet köszönjük agatitycoub-nak). Hallgassák csak:
Előzmény: seven update sorbi (95)
vonakodó Creative Commons License 2017.11.15 0 0 133

Csúsztatsz, nem érvelsz!

Semmi OFF nem volt a hozzászólásomban.

Tállai mesterről, és a kommunizmusban tapasztalt kézi-irányításos módszerről szól a topik - talán ha címét is elolvasnád...

Nos, ha Tállai mérsékelhette a benzin árát, akkor Kósa is megtehetné ezen az alapon Debrecenben a parkolási díjak csökkentését, mert ott (is) aránytalanul magas - magasabb mint Los Angelesben!

Én teljesen ON topik vetettem ezt fel, mivel Kósa is és Tállai is Fideszes - gondolom a módszerek is azonosak... és az csak "véletlen" lehet, hogy nagy a hasonlóság a komcsi időkkel...

Mert hogy ez a topik nem ám a benzinről, hanem a módszerről szól - ha eddig ezt nem vetted volna észre...

Ne az én fonalaimmal foglalkozz; sürgősebb és fontosabb feladatod lenne a saját szellemi állapotod felméretése!

Előzmény: epres túróhab (131)
cdns/1 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 132

A lényeg mégiscsak az, hogy maga a piacnak kell árazni, és nem a politikának. Mert ha a politika szabja meg az árat, az egyrészt bolsevik módszer, másrészről torzítja a piaci viszonyokat.

Ha a Fidesznek ez megfelel, akkor kijelenthetjük hogy a kapitalizmust nem tartják fontosnak.

Előzmény: Háti Zsák (117)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 131

Segítek kicsit.

1. Beleszóltál egy offtopikkal az ontopikba (parkolási díj/benzinárcsökkentés).

2. Ahelyett, hogy figyelmeztettelek volna a hibádra, nagyon empatikusan továbbvittem az általad felvett új fonalat.

3. Tájékoztattalak, hogy az új fonalon a legsürgősebb teendő megbukott ME jelöltetek városában adódik.

Érted már? 

Előzmény: vonakodó (129)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 130

Kínlódik a fene. De nagyon tetszik, ahogy magatok alatt fűrészelitek az ágat.

Előzmény: Janulusz (127)
vonakodó Creative Commons License 2017.11.15 0 0 129

Ezek voltak az előzmények.

epres túróhab  10 órája

0 0 105

A város országgyűlési képviselője kérdeztetett rá a kirívóan magas árra, ami sérti a választói érdekeit. Tudom, hogy az emberek érdekeiért való kiállás nálatok nem szokás, de lassan hozzászokhattok, hogy mi másként működünk.

vonakodó  9 órája

0 0 107

Hú, akkor a debrecenieknek Kósa elintézi, hogy csökkenjenek az ottani észvesztően magas parkolási díjak?

Micsoda fényes-lelkületű képviselők vannak?...

Előzmény: epres túróhab (105)

epres túróhab  9 órája

0 0 109

Ha Botka lemegy a debreceni szintre, talán elgondolkodik.

Előzmény: vonakodó (107)

Nem világos, hogy ezek alapján miért kéne nekem Botkát felhívnom?!

"a másoké kritozálása helyett..." - minősíted te magad helyettem is...

Előzmény: epres túróhab (122)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 128

Pontosan!

Nincs semmi baj a 40-50 forintos szórást simán indokolhatnak a különböző feltételek. Ezért olyan visszataszító a fideszfóbok egész országra kiterjedő árcsökkentés követelése. 

Viszont a gyakorlatilag szomszédos települések közötti nagy árkülönbségek legalábbis gyanúsak, és a figyelem felhívása az esetleges árazási hibára, nem felesleges.

Pláne, ha a munkának megvan a politikai haszna (:-). Ez ellen, vagyis az ott lakók érdekei ellen, kiállni meg politikai hiba. Nem baj, megszoktuk már a ballibáktól, ezért szeretjük őket... 

Előzmény: nyman (118)
Janulusz Creative Commons License 2017.11.15 0 0 127

Ne kínlódjál a mocskos intézkedés megmagyarázásával. A fidesz maffia üzemmódban működik, és mégmindent megtehet. Oszt jó napot.

Előzmény: epres túróhab (103)
Janulusz Creative Commons License 2017.11.15 0 0 126

Megkérdezem azért kíváncsiságtól furdalva, hogy Orbán nyílt rendőrség kézi vezérlése kapcsán mi a véleményed ? :-)

Előzmény: cdns/1 (123)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 125

Ja.

Előzmény: cdns/1 (123)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 124

Ja, ha odaállsz a marmonkannával telepakolt zsiguliddal a kúthoz, mindjárt meglökik az árat.

Nyilván van ártervezés, aminek sok bemenete van. Legalábbis véleményes azonban, hogy miért tér el (felfelé) az ár a hasonló helyzetű kutaktól 20 km-es körzetben.

cdns/1 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 123

Ja persze! Mint 2006-ban Gyurcsány és a rendőrség közötti kapcsolat elmismásolása:P

Előzmény: epres túróhab (121)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 122

Nem, te a kirívóan magas debreceni parkolási díjról beszéltél. Ezzel kapcsolatban hívtam fel e figyelmed a prioritásokra.

Beleértve a saját gondolkodási képességeid áttekintésére a másoké kritozálása helyett...

Előzmény: vonakodó (120)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 121

Nézd, a fideszfóbok valóság megértési képességei híresen magas szintűek. Nem feladatom, pláne nem célom ennek megváltoztatása. 

Előzmény: Traubi (116)
vonakodó Creative Commons License 2017.11.15 0 0 120

Én Kósáról beszéltem.

Te hoztad fel Botkát!

Magadat minősíted...

Előzmény: epres túróhab (114)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2017.11.15 0 0 119

A rezsicsöki is nagyon fájt az ellenzékieknek, meg Brüsszelnek is:DDDDDD

nyman Creative Commons License 2017.11.15 0 0 118

Ez igy van. 

Ami csusztatast erzek, hogy egyes regiokban tenyleg 10-15 forinttal dragabb a benzin.  Nem egy ilyen eset van?

Havonta tobszor megjarom Bp-Bekescsaba tavot. Hol Kecskemet iranyban, hol M5-Albertirsa-Szolnok iranyban.

Mar evek ota - 1 alkalom kivetelevel - nem tankoltam Bekes megyeben, mert azt latom folyamatosan, hogy 10-15 forinttal magasabbak az arak, mint pl. Szolnok v. Pest megyeben.

Par eve volt, hogy a gyomaendrodi, majd egy idoben a szarvasi Mol kut vitte az orszag legolcsobb Mol kutja cimet, egy rovid ideig, de utana jol megdragult.

Akar 1000-1200 km-t elmegyek egy tankkal, varoson kivul, igy, havonta 2-3 tankolassal meguszom, de azert figyelem a kutak arait, idonkent ranezek a holtankoljak.hu-ra, vagy a wazevel megnezem a kornyek arait. Az a harom "torzskut" mar evek ota nem valtozott, ahol a tankolasaim 90%-at megejtem.

(Off a kiirt kutarbol uzemanyagkartyaval meg 20-25 Ft-ot le lehet vonni)  

Háti Zsák Creative Commons License 2017.11.15 0 0 117

halkan súgom hogy külön részleg foglalkozik az árazással, és a környező kutak árait is folyamatosan figyelik, és naponta, sőt napon belül is árat váltanak.

csak egy narancs bunkó képzeli hogy ha a másik narancs tapló odaszól h legyen ócsóbb akkor profitábilisabb lesz az üzemeltetése a kútnak.

Előzmény: epres túróhab (115)
Traubi Creative Commons License 2017.11.15 0 0 116

Tényleg így történhetett. Mint a nyuszika és a medve az erdőben.

epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 115

Ezek szerint a Lukoil nem.

Egyes, leülhetsz.

Előzmény: Háti Zsák (113)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.15 0 0 114

Hogy Kósa gondolkodik, lehet vita tárgya, de veled kapcsolatban nem tennék ilyen megengedő.

Szóval hívod holnap Botka titkárságát?

Előzmény: vonakodó (112)
Háti Zsák Creative Commons License 2017.11.15 0 0 113

kétlem, a MOL úgy állítja be az árait ahogy neki a legprofitábilisabb. Gondolom nem a városiak tartják el a kutat, ha nem hozzájuk szabták az árakat.

Előzmény: epres túróhab (111)
vonakodó Creative Commons License 2017.11.14 0 0 112

Te mióta hiszed azt hogy Kósa gondolkodik?

Előzmény: epres túróhab (109)
epres túróhab Creative Commons License 2017.11.14 0 0 111

A MOL kimondottan jól fog járni, nem mennek a városiak a sokkal olcsóbb Putykához tankolni.

Előzmény: Háti Zsák (69)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.14 0 0 110

66-ban 3 Ft. is volt

Előzmény: pert2 (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!