Az Európai Unió alapvető átalakulás előtt áll, rövid időn belül formát ölt az úgynevezett kétsebességes európai modell, amelyben éles határvonal húzódik majd a haladó mag-országok és a lemaradni akaró, saját unortodox útjukat járni akaró leszakadó tagállamok között. Az már most is biztosan látszik, hogy a választóvonal a közös valuta használata lesz az érintett tagállamok között
- írja Ujhelyi.
az államiba nyugdíjba nem kötelező belépni ? a kilépésnél meg megzsaroltak 3 millió embert. ha nem takarodsz akkor államiből se kapsz de fizessed életed végéig. erre aztán büszkék lehettek, fideszessek.
Nekem kell, ha van neked vagy lesz, ne dobd ki, elfogadom tőled. Minél többet átadsz annál jobb lesz neked, mert neked nem kell, és nekem is, mert nekem meg igen.
Éppen van, az eurozóna tagjainak kötelessége segíteni egymást, az első görög válság idejében éppen azon anomáliával szembesültek, hogy a balti 300 eurós nyugdíjakat is meg kell vágni ahhoz, hogy a válságban lévő görögök 1000 eurós nyugdíjait tartani tudják.
Nem kell euró, nehogy már német bürokraták mondják meg mire lehet költeni és euromilliárdos kölcsönöket keljen adni a görögöknek, a náluk szegényebb magyarok pénzéből.
Itt arra gondolok, hogy éppen meg is zsarolhatták. A szociknak jelenleg annyira nincs használható frontemberük, hogy én még ilyet is el tudok képzelni róluk.
Nekem pont ezért tetszik, van benne valami konok elszántság, csak azért is megpróbálja!
Aki több önkoris választást végigzavart és meg nyert, az tud valamit.
Aki éveken keresztül ott volt a szocik vezérkarának közelében vagy éppen a közepén, az olyan nagy illúziókat nem táplálhat a jelenlegi ideológiai/szellemi/társadalmi háttérrel kapcsolatban, saját jogon tudja, ez éppen csak minden de nem megfelelő. Ezekkel most és így képtelenség választást nyerni.
Ennek ellenére vállalta, a szegedi hitelét is kockára téve. Önmagában ezzel a tettével engem lenyűgözött, igen bátor lépés (én a helyében ezt nem léptem volna meg, vagyis gyávább/vagy okosabb:-) vagyok). Persze azt nem tudjuk, hogy tényleg átgondolt e, de ritka tökös.
A teljesítményt el kell ismerni, Szegedet nem pusztán azért tarthatta meg éveken keresztül, mert MSZP-s pólókat osztogatott, azért ennél némileg több kellett hozzá ...
Szerintem most rendszerszintű a problémája, Botka ugyan álomszép frontembernek (már többször bizonyított, nem a szadis berkekből ismert kényes zsúrfiúról van szó, aki hozzászokott a futtatáshoz), de az országos porondon egyszerűen képtelenség napi 24 órában topon lenni, főleg úgy, hogy a pártom egyik fele ellenem haknizik, a másik fel meg félszívvel fanyalog a háttérben.
Így nem lehet nyerni, hátország nélkül képtelenség.
A szocik -Botka kapcsán látszik ez nagyon jól- olyan hülyék, hogy még a belterjes baloldali térfélen is kiütik magukat belharcaik okán ha így folytatják.
De nincs háttere, ezért nem fog nyerni. Ez nem az ő hibája, az egész párt nem rendelkezik komolyan vehető szellemi háttérrel, így Botkának is csak az maradt: fizessenek a gazdagok (ez nem csupán fideszes értelmezésben -emlékeznek a népek még arra, amikor az átlagbér is a legmagasabb adósávba esett- az jelenti: a szociáldemokrácia legjobb hagyományai jegyében szarrá adóztatjuk a munkavállalókat).
Szóval, szerintem egy nagyon ütős frontember Botka, valszeg a Fidesz hátterével igen sokra vinné, mert őstehetség. De ez így önmagában kevés, kéne egy potens team is mögé, de az meg nincs, még mutatóba se.
"Ha megdöglik a tehén elveszted a tulajdonjogot is és a tejet is."
"Ha"-val kezdődő mondatnak nem sok értelme van, ezt épp kiflicsücsök nyugdíjvédelmi meghízott mondta.
Én azért megnéztem volna, hogy az OTP manyup mikor döglik meg. Illetve ha az megdöglik, akkor már kisebb gondunk is nagyob lenne a manyupnál ebben országban.
Bármikor lehetett váltani manup-ot, valóban voltak nagy gecó cégek.
egyszer majd talán rájöttök, hogy nem csak az mszp meg a fidesz közt lehet választani.
Igen, a 20-as években fogunk erre rájönni, mert akkor tényleg lesz alternatíva.
Most, jelenleg nincs. A haladó baloldal nem az, a Jobbik és az LMP még nem, a legfeljebb 1%-on mérhető pártok megint nem, főleg azért is, mert azok csak a létező baloldal forgácsai.
Pusztán az MSZP-s párthűség vagy DK-s fanatizmus nem elég egy ország kormányzásához. Ez többségi tapasztalat és ezért fideszbirkázzátok e szavazókat, mert észérvetek nincs.
Ha megdöglik a tehén elveszted a tulajdonjogot is és a tejet is.
A fiam manyupja a 2 millió forint befizetése után 60 ezer forintot hozott. Voltak akik jobban, de sokan rosszabbul jártak. Őket az állam kárpótolja. Mindenki kap majd nyugdíjat.
Az angol péda meg kurvára nem hatalmazza fel kuszaszemet és a fideszt arra, hogy megzsaroljon, majd utólag még az is kiderüljün, hogy jól át is b@szott.