Keresés

Részletes keresés

panthera negra Creative Commons License 2017.07.20 0 0 97

Kossuth és Széchenyi tűz és viz!

Előzmény: medve talp (-)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 1 96

Figyu Öcsüke, mondjál TE EGYETLENEGY JÓ HÚZÁST, kormányod részéről !

Pl. 73 helyett most már 104 CT van Magyarországon, úgy, hogy egy csomót cseréltek is a régi elavultakból. 30 MR helyett pedig már 65 MR van az országban.

ez szerinted rossz eredmény?

Előzmény: mávtelep2 (88)
vonakodó Creative Commons License 2017.07.20 0 1 95

"40 éves koruk óta nem dolgoznak a korkedvezményes nyugdíjuk miatt"

Kishaver, te oly sötét vagy, hogy akár államtitkár, vagy miniszter is lehetsz...

Előzmény: Dugó Boss (74)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 1 94

Mit szívsz a romkocsmádban?

:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Dugó Boss (22)
kinetikus Creative Commons License 2017.07.20 -2 0 93

Ne aprózzuk! Jézus Krisztus!!

Tzp Creative Commons License 2017.07.20 0 0 92

Aki nem csökkentett rezsit az uralkodása idején, arra szavazni sem szabadna!

F1 Hierro Creative Commons License 2017.07.20 0 0 91

Szent István, ugyan már! Hány stadiont épített? Rendezett vizes-vb-t?

Előzmény: Troll Lee (1)
egy hazafi Creative Commons License 2017.07.20 0 0 90

"A kormányok le vannak szarva: azok jönnek-mennek, mint Kohn bácsiban a fájdalom."

Ez igaz, de a fideszesek meg mintha az Orbán Viktorukhoz ragaszkodnának mint a csiríz, mert neki minden szava szent, neki mindent elnéznek, ő az iránymutató, a biztos pont... tényleg mintha valami király lenne, pedig hol van ő attól... Akkor hogy is van ez; kormányok jöhetnek-mehetnek, csak Orbán maradjon?

Előzmény: Dugó Boss (78)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 1 89

Megpróbálom másképp.

A határontúliakra vonatkozó kérdésnél Kossuth és Széchenyi nem indult a jelöltek közt.

Ma megint elhataroztad hogy hulyet csinalsz magadbol, vagy mi tortent?

Tulajdonképp minden alkalommal joggal teszed fel ezt a kérdést, mikor hozzád hasonló kreténeknek próbálok evidenciákat elmagyarázni. Tanulhattam volna az eddigiekből.

Előzmény: Luis Nevis (66)
mávtelep2 Creative Commons License 2017.07.20 0 0 88

Figyu Öcsüke, mondjál TE EGYETLENEGY JÓ HÚZÁST, kormányod részéről !

Szervusztok, jó napot !

püfffneki Creative Commons License 2017.07.20 0 1 86

Ilyenkor magadból indulsz ki?

Amikor valaki felhívja a figyelmet arra , hogy vmi tengernyi pézből felépült és mégsem tökéletes akkor rosszat akar az országnak?

Nem inkább az akar rosszat aki hagyja hogy silány munkát a haverság miatt mégis magasan díjazzanak?

Előzmény: Dugó Boss (78)
Kolossy Eugén Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 84

Én ezt már vagy tíz éve is hallottam, egy balliberális még topikot is nyitott a témáról.

Előzmény: ooloo (82)
ooloo Creative Commons License 2017.07.20 0 0 82

Legutóbb a Jobbiktól hallottam a kupoldában, hogy a fityiszesek ne reménykedjenek: nem marad el a számonkérés.

Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 80

2018-ban kiderül majd, ahogy 2014-ben is kiderült, hogy a FIDESZ társadalmi támogatottsága nagyobb, mint az összes baloldali és liberális párté összesen.

Előzmény: ooloo (77)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.07.20 -2 0 78

Nem szorul rá a kormány az ellenzék dícséretére, van neki elég nyalizósa.

A kormányok le vannak szarva: azok jönnek-mennek, mint Kohn bácsiban a fájdalom.

A balliberális onnan ismerszik meg, hogy nem a kormányt, hanem a hazáját támadja.

Úgy gondolja, ha szar az országnak, az tiszta haszon, mert szar a kormánynak is.

Aljadék.

Előzmény: püfffneki (76)
ooloo Creative Commons License 2017.07.20 0 0 77

Mekkora a valódi támogatottság? Azt csak néhány beavatott tudja. Amit publikus, az fizetett propaganda.

Előzmény: püfffneki (76)
püfffneki Creative Commons License 2017.07.20 0 0 76

Nem szorul rá a kormány az ellenzék dícséretére, van neki elég nyalizósa.

Senki nem érti, hogy ekkora támogatottság mellett mitől annyira zavaró a néhány bírálat.

Kolossy Eugén Creative Commons License 2017.07.20 -2 1 75

Emlékszem, mennyire kilógott még közülük is annak idején utulien elvtársuk butaságával, sötétségével.

Mára egy utulien igazi nagyágyúnak számítana az ő szintje alá is lesüllyedt ooloo, háténimmár, pirandusz és a többi balfasz között, az újakról nem is beszélve, mint a putris lajos, nogradi manci és a többi debil.

Dugó Boss Creative Commons License 2017.07.20 -2 0 74

Én múltkor valami sokkal egzotikusabbat kértem valamelyik itteni balliberálistól. Azt kértem tőle, hogy mondjon valami vitathatatlanul dicséretes kormányzati intézkedést, amit a Fidesz terjesztett elő, és meg is csinált.

Vén öregasszonyok ezek a libbancs fórumozók.

40 éves koruk óta nem dolgoznak a korkedvezményes nyugdíjuk miatt. Ülnek egész nap a lesötétített szobában, élvezik az alacsony rezsit és a 0 %-os inflációt, amiben utoljára 1976-ban volt részük és inkább összeszorítják keskeny, elfehéredő szájukat, semmint hogy egy jó szót szóljanak.

Szar lehet nekik.

Előzmény: Törölt nick (65)
SchiSa Creative Commons License 2017.07.20 0 0 73

én meghagyom neked ezt a büszkeséget, ígérem nem veszem el tőled a lehetőséget, annyit szelfizel Orbánnal, amennyit csak akarsz!

Előzmény: Dugó Boss (14)
egy hazafi Creative Commons License 2017.07.20 0 0 72

Bevallom, zászlót sosem lengettem, viszont a revizionista beszéd nálam mindig téma adott esetben és kettős kereszt is volt a lakóhelyemen advent idején.

Nem tudom egyébként, mire érted a revizionista beszéd leállását a Jobbik részéről; mérik valahol valakik ennek az intenzitását? Ne félj, majd megjön a hang erről, ha végre kormányra kerül a Jobbik. Addig is jó hallgatását a nemlétező fideszes revizionista szövegnek és szebb jövőt!

Előzmény: Kolossy Eugén (69)
Kolossy Eugén Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 71

Pont ezért szarok a "nyilvánosság erejére".

Az egész csak arra jó, hogy a sima képű, simlis hazudozók szelekcióját megkönnyítse.

Eközben a kommunisták üvegzsebtörvény mellett is loptak, Árpád és Mátyás pedig ilyenek nélkül is a Hazát szolgálta.

Az államügyek 99%-a kurvára nem tartozik a közre. (Így rám sem.)

Kurvára nem kell átlátszónak lennie sem a hadseregnek, sem a rendőrségnek, sem a mindenféle gazdasági terveknek. Idióta, aki nyílt lapokkal játszik egy olyan partiban, ahol nem mindenki játszik nyílt lapokkal.

Előzmény: Törölt nick (68)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.07.20 -1 1 70

Kossuth, Szechenyi +Kadar es Horthy  egyutt nem tudtak annyit ellopni mint szarosviktor.

Kolossy Eugén Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 69

Azért hülyék szerintetek, mert a 95%-uk a Fideszre szavazott legutóbb is, és ez a papírforma jövőre is.

Nem véletlenül nem lengetitek már az Árpád-sávos zászlót, álltatok le a revizionista beszédekkel, a kettős keresztek állításával.

Nektek már nem nemzetetek, hanem népetek van. "Lakóságotok". Szebb jövedelmet!

Előzmény: egy hazafi (67)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 68

"...de mikor fog ő pl. a saját vagyonából annyit tenni a közjóért, mint Széchenyi?"

- Ma azt mondanák Széchenyi tettére, hogy politikai marketingfogás, majd egy oknyomozó utánanézne, hogy a nagy lemondás közepette mennyit költött úgy mellesleg prostikra meg italozásra (vagy akármire, amit negatívan lehet beállítani a médiában).

Nem olyan könnyű manapság tisztán megállni a köz előtt, még akkor sem, ha patyolat tiszta az illető. Ellenzéket vagy kormánytagot kiforgatnak minden szavából, lehet, hogy Széchenyi-t ma két hét alatt padlóra vinnék. Kossuth-ot például simán ki lehetne készíteni azzal, hogy jól fegyverbe szólította az országot, majd mikor bukott a parti, simán lelépett... kapitány el ne hagyja a süllyedő hajót... Ennyi becsülete még Hitlernek is volt... Na ennyit Kossuth-ról... :D :D :D

Manapság nincsen nagyobb dicsőség, mint megállni és sokadszorra is demokratikus úton elnyerni a szavazók bizalmát. Merthogy Orbán Viktor pontosan ezt fogja tenni.

"Persze, ha plakátokkal, TV-vel, rádióval, újságokkal mossák az agyukat."

- Ahogy én elnézem, a baloldal is mossa az agyakat, csak valahogy nem megy nekik. Pedig van ott pénz, Simicskához meg Soroshoz bármikor mehetnek egy kis segítségért, és lám, az ország nem Fidesz plakátokkal volt teletömve, hanem Jobbikos LOPNAK-al. Mi van, ha azért megy Orbánnak jobban, mert neki van igaza?

Előzmény: egy hazafi (63)
egy hazafi Creative Commons License 2017.07.20 0 1 67

Szerintem is hülyék, ha azt hiszik, hogy az állampolgárság és a vele adott választójog egyben kötelezvény arra is, hogy állandóan a Fideszre szavazzanak.

Én a helyükben nem adnám a voksom erre a sz*r Fideszre, amely lemond a szülőföldemről a megszálló románok javára - merthogy ezt nyíltan kimondta Kövér meg Martonyi, mindenféle kényszer és különösebb ok nélkül. Akkor már ezerszer inkább a Jobbik.

Előzmény: Kolossy Eugén (64)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.07.20 0 0 66

Tehat akkor nem voltak hatarontuliak.

Ma megint elhataroztad hogy hulyet csinalsz magadbol, vagy mi tortent?

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 65

Én múltkor valami sokkal egzotikusabbat kértem valamelyik itteni balliberálistól. Azt kértem tőle, hogy mondjon valami vitathatatlanul dicséretes kormányzati intézkedést, amit a Fidesz terjesztett elő, és meg is csinált.

Merthogy bármennyire is utál valaki egy politikai oldalt, az létezhetetlen, hogy sohase csináljon és/vagy mondjon semmi jót. Én például kegyetlenül, szívből rühellem a mostani politikai ellenzéket, mégsem tudnám őszintén azt állítani, hogy soha semmi jót nem mondtak.

Gondolhatod, miféle választ kaptam.... semmit... Ennyit az ő "igazukról".

Előzmény: Kolossy Eugén (62)
Kolossy Eugén Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 64

Ha csak azt nézzük, hogy egymillió magyarnak adott állampolgárságot (prüszkölt is a Jobbik* emiatt nemrég), máris a legnagyobbak közé emelkedett.

*https://888.hu/article-egy-jobbikos-kepviselo-szerint-az-erdelyi-magyarok-hulyek

Előzmény: egy hazafi (63)
egy hazafi Creative Commons License 2017.07.20 0 1 63

"Hamarosan meglesz Orbán Viktor negyedik miniszterelnöki kinevezése is. Kétségtelenül kezd minden idők leghíresebb magyarjai közé emelkedni."

Higgadj le: a leghíresebb magyarok (Kossuth, Széchenyi, stb.) sokkal többet tettek ezért az országért, minthogy 3-4-szer megválasztassák magukat miniszterelnöknek. Persze tudom, hogy Orbánkának ez minden öröme, hogy a nyakunkra ülve boldogítson minket, de mikor fog ő pl. a saját vagyonából annyit tenni a közjóért, mint Széchenyi?

"A nép őt választja."

Persze, ha plakátokkal, TV-vel, rádióval, újságokkal mossák az agyukat. Mintha más párt nem is létezne. Vagy ha a létezését meg a Fidesz piszkos ügyeit az emberek tudtára adná, akkor jöhet a kormány részéről a lejáratókampány.

Előzmény: Törölt nick (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!