De nekünk a váltás volt a fontos, fiam Hollandiában tanul, jó jól váltani neki €-t. Bár lassan saját lábra áll (kereset + támogatás), de azért még lehet, hogy szükség lesz rá.
+A (7%) kedvezmények. Lehet nem mindenki használja ki, de én pl. rendszeresen.
Félek tőle mi lesz ha átveszi a Cofidis. Elvileg 2024 első negyedévre ígérték, de még nem hirdették ki, hogy sikerült-e beszerezni az összes hatósági engedélyt. Cofidisnek nincs máshol tudomásom szerint hitelkártyája.
Érdekes, hogy így van, mikor már mindenhol máshol beszantottak ezt.
Lehet, hogy idén tavasszal megpróbálok újra hitelkártyát igényelni a cetelemnel.
Meddig lesz még ott jó világ, ki tudja igaz!
Egy erste maxos már van kb két éve és amikor tavaly bővíteni akartam a kartyaim számát akkor náluk próbáltam először. Csont nélkül ropteben utasították el, szerintem azért mert a 22-es év első kilenc hónapjában meg katas voltam.
Ez mondjuk a többi banknak sem tetszett de azután lett meg három, raffi, CIB, MBH, 440, 800, 1000 hitelkerettel.
Jól tudom, hogy magyar Revolut kártyáról/számláról magyar bankszámlára utalás limit nélkül ingyenes? Mert akkor - amíg a hk-t kibocsájtó bank vagy a Revolut meg nem unja - fel lehet tölteni a Revolutot a hitelkeret erejéig, aztán visszautalni. (nálunk még a hk > Revolut > bankszámla > hk is szóba jöhet, mert bankszámláról is ingyen utalunk)
A volt oney kártyán fordulókor maradt egy kis (pár 10eFt) túlfizetés, ma kiküldték postán. A vicces csak, az, h menet közben már majdnem nullázva lett a keret, így szinte a teljes kiutalt összeggel túlterhelődött a kártya.
Semmilyen jelzés nem volt a kiutalásról, se előtte, se azóta, régebben többel is maradt túlfizetve és nem volt ilyen…
Mivel a netbankban nem látszik a tranzakció, csak az, h mínuszba ment miatta, az sem látszik, h melyik nappal könyvelték. Ha esetleg a postai pénz átvét napján, azaz ma, akkor jó, mert még ma vissza is lett törlesztve utalással…
a dkj hozamát annyira leverték, hogy nem maradt túl sok előnye a cetelem nettósított kamatának. és akkor még ott van az is, hogy állandóan naponta többször kell próbálkoznod, hogy van-e annyi névérték, amennyit akarsz, kész kínszenvedés nagyon kicsi előnyért. áprilistól már más lesz a helyzet, az 5 mínusz kamatadó és szocho már kevésbé lesz versenyképes a dkj-vel
Tájékoztatjuk, hogy a pénzforgalom lebonyolításáról szóló 35/2017. (XII.14.) MNB rendelet módosítása következtében változott a fizetési kérelemmel kapcsolatos jogszabályi rendelkezések hatályba lépésének napja.
Erre tekintettel a Bank által 2023. december 5. napján meghirdetett, a fizetési kérelem és a mobilalkalmazás szolgáltatások bevezetésére vonatkozó általános szerződési feltételek, üzletszabályzatok és hirdetmények hatálybalépésének a dátuma változik.
Az érintett rendelkezések részletes felsorolását megtalálja a Bank által 2024. január 30-án közzétett Kiegészítő Hirdetményben, melyek a Bank által későbbiekben közzétett hirdetményekben megjelölt napon lépnek hatályba.
A Kiegészítő Hirdetménnyel nem érintett szerződéses rendelkezések 2024. február 1. napjával hatályba lépnek.
Én is azt hittem (bár csodáltam, hogy legalább letölteni nem lehet), de aztán amit én találtam holnaptól érvényest, kimondottan az Oney (vagy mi) a tárgy, már a fájl nevében (vagy a címben) benne van. Arra jutottam, ott biztos eddig is volt app.
Nem adnak naptári hónapban többet mint a keret 1%-a. Mivel az elszámolási időszak nem naptári hónap, ezért akár maximum 2 havi vissztérítés is bekerülthet 1 elszámolási időszakba. De továbbra sem fognak 1 naptári hónapban a keretnek megfelelő visszatérítésnél többet adni.
Ennél a naptári hónap számit, vagy a ciklus (elkölthető x napig lezárás majd hó 7 vagy 45 nap kamatmentes fizetés). Nekem ilyen periódusba második eset, idő előtti visszatöltéssel és költéssel, már nem adták meg, illetve, de csak jelképesen. Általában nincs túl használva.