Szóval hazudnak. Te ezt tudod és most felhomályosítasz.Biztos, így van. Ne is a magyar ünnepek legyenek fontosak, ha magyar vagy! A nemzetköziség, a multikulti, a valagrázás pávatollal az Andrássyn, az védendő! A magyar ünnepek kit érdekelnek, mi?
Én nem vagyok vallásos (a férfi felmenőim soha nem is voltak azok, meghagyták a nőknek), de attól még a legnagyobb (mondhatom egyetlen) ünnep számomra a karácsony. Ne szórakozzon vele senki! Itt Magyarországon ne! Izraelben, Szaúd-Arábiában, Marokkóban azt tesznek amit akarnak! Aki idetelepül, az tartsa tiszteletnem az itteni szokásokat!
Hatalmas az igény az ilyen harcos kiállásra, ezért is jó, hogy sikerült találni egy ilyen történetet, ha már a menekültek mind továbbmentek, vagy nem sikerült, de kitalálták.
Nem tudom, mert nem válaszoltál arra, hogy az-e a keresztény aki elhiszi, hogy egy égből jött szentlélektől egy nő terhes lett, majd szült egy gyereket és szűz maradt ?
Magyarországon ne csináljon azt amit akar a karácsonnyal! Ha nem teszik neki, hogy nem teheti meg, akkor húzzon haza! Remélem a "vásárlók" megköszönik neki és kénytelen lesz hazahúzni!
Szembeállítható szurkolótáborok elnevezésére használjuk ezt a szót, pl. a muszlimokkal szemben, ahogyan a balliberális szót sem tartalmilag nézzük, hanem a barnanyelvűekkel ellentétes szavazókat. Egyébként kérdéses, hogy őszinte vallásgyakorló mennyi van.
Ki a keresztény ? Az aki elhiszi, hogy egy égből jött szentlélektől egy nő terhes lett, majd szült egy gyereket és szűz maradt ? Vagy aki meg van keresztelve az mind keresztény ?