Sztálin is népszerű az exszovjet államokban, és Ceausescut is visszasírja sok román, pedig hozzájuk képest Kádár a humánum megtestesítője, szinte szent volt.
– Nem. Valószínűleg úgy ítélték meg, hogy túl idealista vagyok, és nincs bennem az a ravaszság, ami ehhez szükséges. Megjegyzem, a III/III-as ügyosztály két akkori vezetője, Geréb Sándor és Hajdú Pál személyesen ismert, mert ’45 után ők is tagjai voltak az akkori ifjúsági szervezetnek, a MADISZ-nak (Magyar Demokrata Ifjak Szövetsége – a szerk.). Évtizedekig nem találkoztam velük, mígnem a rendszerváltás után a Demokratikus Charta tüntetésén nagy meglepetésemre megláttam Geréb Sándort. Odamentem hozzá, kezet is fogtunk, de nem volt kedve beszélgetni a régi dolgokról.
Nemrég Várkonyi Andreának vallotta be a Micsoda nők! Című műsorban, hogy tizenkilenc évesen, Londonban az volt a munkája, hogy bűnözőket hallgatott le egy bárban. A munka egyáltalán nem volt veszélytelen, s bár a Star Academy ítésze élvezte a kihívást, a párja megparancsolta neki, hogy azonnal hagyjon fel ezzel a munkával, hiszen az alvilág alakjai könnyen a föld alá juttathatják, ha lebukik!
Tubi lapjarol letoltottem az ersek.avi videofajlt. Rovid felvetel lathato Erdo Peter primas, esztergom-budapesti ersek beiktatasanak reszebol, amikoris a jelenlevok felallva elenekeltek a Himnuszt. Erdekes volt latni Magyarorszag miniszterelnoket, amint meg-megmoccan a szaja szele, mindig a tobbiek altal megkezdett mondat utan, mikozben ovatosan korbe-korbekapja a tekintetet, vajon ki veszi eszre, hogy nem tudja a Himnuszt! Nem enekel, megcsak nem is tesz ugy,szajat szovegfoszlanyok megformalasara mozditja csupan, jol lathato faziskesessel.
Érdekesebb az az állítása, amelyben a Magyarországon tevékenykedő külföldi titkosszolgálatokról beszél. Szerinte a mindenkori magyar miniszterelnök személyes üzleti ügyeiről, vagyoni helyzetéről nagyjából mindent tudnak ezek a szervezetek.
Ha azért kérdezi, hogy tudhatnak-e ezek a szolgálatok valamit, amivel egy magyar miniszterelnököt lehet zsarolni, akkor azt mondom, igen, tudhatnak.
Őt például az amerikai szervek nyomásgyakorlással próbálták rávenni energiaügyi döntésekre, de elmondása szerint csak verbális nyomásgyakorlással találkozott.
ma Magyarországon 100-as nagyságrendben vannak orosz titkosszolgák: Ma Magyarországon nagyjából 600-800 ember egészen biztosan dolgozik valamilyen minőségben a KGB-nek - mondják a szakértőink. Ez nem kevés.
„Nos, kedves Pistám, te nemcsak ezeket a kitüntetéseid nem adod vissza, hanem azokat sem, amiket még annak idején, jóval a rendszerváltás előtt kaptál sok éven keresztül, a Belügyminisztérium céljait szolgáló riportjaidért, tudósításaidért. Ugyanolyan alázattal vetted át a kitüntetéseket és a pénzjutalmakat annak idején Horváth István belügyminisztertől, Lakatos Ernő (APO) jelenlétében, mint ma, az új uraidtól”
Az elmúlt hetekben csak úgy kapkodtuk a fejünket, annyi korábbi ellenzékiről derült ki, hogy a Fidesz segítségével vállal immár kormányzati állást.
Osztolykán Ágnes, volt LMP-s politikus roma-ügyekben ad tanácsot az oktatási-kulturális tárcának. Ertsey Katalin, volt LMP-s[...] Bővebben!Tovább »