Mindenesetre 2013 ban éves adatként az összes hír-tvnek (az ATV is az), 4 százalék volt a nézettsége. Ott a link az nem egészen négyszázezer ember. Abból mennyi esik Veszprémre (a választókerületre), ha négyszáz valahnyezer a választók száma ott?
A nézettség mérése meg nemzetközileg elfogadott metódussal megy, bárhogy nézed regisztrálják.
Akkor OgV és társulata miért fosik annyira Fletótól? Már jó pár éve kint van a pikszisből, de ha meghallják őt, mindjárt beáll a zabszem a seggben effektus................
simán eljut a kábelen az ATV is ugyanúgy mint az RTL, a digitális média meg már lassan túlszárnyalja a hagyományosat, pl ha az internetadó elleni tiltakozókat vesszük.
És az RTL-en meg a M 1, 2-n kívül ki az aki tömegekhez jut el? Ezek sem érik el a húsz százalékos nézettséget. A hírcsatornák meg együttesen négy százalékon állnak.
Szó sincs róla. Flető egy kretén, aki ráadásul rettentően sok hibát követett el és ezért az ország fizetett (és fizet ma is) anyagilag és erkölcsileg is.
Szerinted egy pohár vízben. (Miért nagyképűsködsz az angollal? Azt hiszed ettől értékesebbnek tűnsz?)
Akkor egyébként milyen média járatta le a jobboldalt? (Bár szerintem a Fidesz messze nem jobboldali. Ugye az egyik háttérintézményük egy vezetője mondta, hogy kamu volt a polgári Magyarország. És én is így látom elég régen.) Egy ilyen van, aki eddig nem volt, nem foglalkozott a politikával, az RTL. Ennyit ér a Fidesz? Egy kis tv el tudja fújni?
"Én egy kívülálló, szlovákiai magyar vagyok és nem tudom megérteni, miért rosszabb Orbán, mint Gyurcsány volt."
Hát nézd kérlek... a kettő összehasonlításának kábé annyiban van értelme, hogy remekül el lehet rajta vitatkozni, hogy melyik lógjon - pár napi felfüggesztés után - öt perccel többet a kötélen. Ugyanis ennyi a különbség köztük.