Az alábbi, aktivistánk által készített felvételen egy férfi arról beszél, hogy a fideszes polgármester fejenként 5000 forintot ajánlott a közmunkásoknak, ha elmennek tüntetni Bajnai Gordon nyírbátori látogatása ellen.
Oszd meg a videót, hogy mindenki megtudhassa, milyen módszereket alkalmaz a kormánypárt!
A másodperc alapú kiegyensúlyozottság látszatának a fenntartása miatt. Öt perc rezsicsökkentés és jobbanteljesítés után öt percig széthúz-vitatkozik önmagával a baloldal, aztán jön Selmeczi és somolyogva összegez...
egyébként tökjó. a Redding asszonyság anno ugye magyarázott, hogy itten tuti választási csalás lesz. aztán akárhol akármi van, a ballib állandóan felvételeket készít mindenhol, hogyhát csal a Fidesz. jól lebuknak a hamis videóval, de csak nyomatják tovább ezt a választási csalás vonalat. de csak azért csinálják, mert tudják, hogy nem fognak nyerni, így csalással próbálkoznak, hogy ezzel hiteltelenítsék a Fidesz győzelmét.
A bizonytalanoknál ugyanaz az arány mint a biztos szavazóknál. (De azért te reménykedj csak, bízzál Sorosban!) És ezt nem csak a századvég mondja, hanem mindenki aki foglalkozik politikai közvélemény-kutatással.
Most már tuti a toleráns oldal győzelme, mivel a nők után a romák is a demokratákra fognak szavazni. Ez összesen 6 millió szavazó, plusz a bizonytalanok, plusz a férfiak, plusz a "nemromák".
Mert pontosan tudjak, hogy a Századvég hazudik és minel nagyobb a bizonytalanok aránya, annál nagyobb a balra szavazók számanak novekedése. Plusz, Soros és az USA nem szórja a pénzt, tehát a felcsúti tudja, hogy kemeny ellenfelekkel néz szembe a magyaros díszlet mogott.
Szörfölgetve a neten beleakadtam ebbe a kis filmecskébe.
Nem olyan rég a bajai oktatóvideó nagy port kavart, plusz érdekesnek találtam, hogy most Bajnaiék is bepróbálkoznak ezzel; gondoltam, megvitathatnánk az olvtársakkal, mire jó is ez az E14 részéről.
Mit gondolnak, ők el tudják-e sütni másodszorra azt, ami elsőre sem lett valami fényes sikerakció, egyáltalán mennyire valósághű kis videofelvétel, etc.
Semmi esetre sem az volt a cél, amit sugallni próbálnak egyesek.