Gyurcsu nem...Bár tutira nem teljesen százas, de neki ez a nárcisztikus hisztizés csak egy (politikai) szándékosd kifejezésmód, nem rejtegeti, (túl)kompenzálja,mint az Orbán...
2006 inkább azért volt pofon a Fidesznek, mert ha már 2002-t elbukták, gondolhattták, hogy készpénznek vehető a "bal-jobb" sorminta folytatása, meg a "varsói gyorsban" is bízhattak, na meg a két évvel korábbi EP-választáson is meggyőző fölénnyel nyertek.
hat, ha bajnai-t psziches betegnek latod akkor igencsak erdekelne, hogy pl. orbant minek latod? en ugy latom, hogy orban abszolut pszichopata, sulyos messias komplexussal megspekelve, gyurcsany betegesen narcisztikus, bajnai meg egyszeruen faradt es almos.
A közvélemény-kutatók tartják be a saját szakmájuk szabályait. Önös érdekből.
Ne olvass szennylapokat! Én a Népszabadságot és a Nemzetet olvasom.
Utoljára. A korrekt (akitől vesznek is komoly lapok, és szervek rendelnek k-k-t), cégek nem állítanak meg az utcán (választási preferencia ügyben semmiképpen) és nem kérdezgetnek ugyanezen ügyben telefonon. Ez biztos. Hogy te kevered, a heresérvedre és az üdülési szokásaidra rákérdező utcai kitudja kivel, az nem az ő hibájuk.
Ez valóbban egy szépen leírt szigorú szabály ami szerint kéne eljárniuk, hogy reprezentatív legyen biztosan a felmérés. De szerinted majd egy szenny lap majd pont be is tartja ezt maradéktalanúl?
2010-ben és '06-ban is felhívtak ugyan így. Ja megy egyszer a városban állítottak meg a Nyugati aluljáróban... Válaszomat tudjátok...
De ha az megnyugtat, a DK-nak én is szívesen megmondanám a személyes adataimat. Úgy is, hogy tudom biztosan nem fogok baloldaliként rájuk szavazni.
Nem holmi uzsorások akik visszaélnének vele. A legtöbbjük tisztességes baloldali akiknek együtt kell lenniük. A ligetbe vagy egyéb DK-s rendezvényen én ugyan úgy leülök, kezet fogok és beszélgetek velük...
Ha engem hívna, én is engedélyezném (választásokkor ugyis kikérik) mint ahogy a kapcsolat.hu-n is regisztált vagyok és kapom a baloldali.hu hírleveleket, ezekből az adatokból pártpreferenciára következtetést levonni értelmetlen