Fel nem foghatom, hogy gondolhatta bármikor is a "demokratikus ellenzék", hogy a legkisebb esélyük is van? A bejutás is szép teljesítmény. Persze, még ez is elrontható. Vagyis. Nem elrontás lenne ez.
Minden gyűlöletem a fideszé- jobbiké: szociopata akarnokok, törtető szolgalelkek, talpnyalók valamint agyalágyult, de azért kellően cinikus idióták gyülekezete azok.
Ettől függetlenül kezdek nem kétségbeesve gondolni arra, hogy túlélik 2014-et.
Hadd csússzon csak le az emésztőbe ebből az "ellenzékből" is az, ami oda való, de még kapaszkodik.
Nem mondta ki kik azok, de nekem az jött le mintha csodálkozna, hiszen eldöntött tény, h. ő lesz a ME, s nem érti ezt a kekeckedést. Nem lepne meg ha külföld döntene.
2. Opció: az "öreg bölények" nem feledik a háttérbe szorítást (a megújítási törekvést), és a buktát Attis nyakába varrják, aztán nesze neked 15 tézis, meg bikicsunáj.
Szerintem nem lesz kétharmados Fidesz győzelem. Kis különbséggel nyernek, a négy év ellenzéki időt pedig Mesterházy jól kihasználja majd. Leépíti az "öregeket" és simán nyer 2018-ban. Nyolc év után ugyis váltani akarnak majd az emberek.
Mesterházy elbirja viselni a nyomást, hogy a képviselő jelöljei sem jutnak mandátumhoz? Nincs szövetségese, nagyon kevés jelöltje jut be a parlamenbe. Na aki kimaradhat az nem marad nyugdton
Messze nemmiatta. Azért, mert nagyon rosszul kormányoztak és nem tudnak alternatívaként mást felállítani, mint amit nyolc évig elbasztak. (Az összes baloldali pártocskát is ideértve. Mert a drogok legalizálása, ami az egyetlen új, nem annyira népeszrű dolog.) Az meg nem kell.