Ron Werber cége 50.000 Ft/óra-ért dolgozott "szóbeli tanácsadásért" 2002-ben.
Én akkor kezdetem el dolgozni és akkor a fizetésem 47.000 ft. volt, de voltak emberek akik ennél kevesebb nettót kaptak (29.000ft/hó). Werber cége többet kapott óránként a "szóbeli tanácsaiért". Közpénz Werberék zsebébe az MSZP "jóvoltából". BOTRÁNY!!!! 2014-től miért lenne másképpen ha az MSZP nyerne? Baloldaliak! Erről is lehet ám beszélni, nem csak a trafikügyről (amiről megjegyezném: szintén botrány).
Én folyamatosan kérdezgetem, hogy mire szólt a Werber cég 9.000 eurós megbízáa, de az mno nem siet a segítségünkre az állítólag bortokába került szerződés nyilvánosságra hozásával. Így azt is gondolhatjuk, hogy fontos és hasznos munkát végzett érte.
Ameddig nem tudjuk, addig miért kettős mérce?
Miért kéne elítélnivalót látni valamiben, amiről nem tudjuk, hogy mi? Mert az mno azt sugallja? Ennél azért egy kicsit több kell.
Bizony nem kell többet beleképzelni. Kárpáti maga nyilatkozza, hogy havi 10-15 percig telefonbeszélget a 670 ezer forintért. Nem része, hanem egésze ez a telefonbeszélgetés. Közpénz. Április óta fizetjük. Azóta végzett kb. egyórai munkát 2,68 millió forintért.
Ha minenáron óradíjként akarod elszámolni a Werber féle 2,2 milliót, akkor is az 50 ezres óradíjon számolva 44 órai munka van mögötte. (Vagy nincs, mert azt még mindig nem tudjuk, hogy mire szólt a szerződés, amelyik - állítólag - az mno birtokába került.
Na, ja! Nem vagyok reklámszakértő. Ellenben emlékszem a kampányok "mondanivalójára". Sőt még az időzítésekre is. Hidd el, ehhez nem kell nagy ész! Egyébként ez is csak kis pénz, kis foci. Az USA-ban egyik napról a másikra megfordítják a trendet. Nem is occón!
Nem mondom, hogy az a költekezés kell nekünk. Mi sajnos olyan kiba... jól ismerjük "elitünket", hogy ha a kampány kampánycsendből állna, akkor sem lenne meglepő végeredmény.
Látom nem nagyon ismered el az ilyen munkát. Nem mondom, hogy de szuper, tisztességes munka, de az biztos, hogy érteni kell hozzá. Meggyőződésem, hogy Werber nélkül nem nyertek volna 2002-ben.
Írta valamelyik topikba, hogy ha mondjuk Bajnai lányával csinálnák ugyanezt a jobbosok, akkor megitt sírnának hogy a gonosz jobboldali média belemészik a "demokraták" magánéletébe.
Mert nem az esküvőre kéne rácuppani, hanem arra a 27 éves zseniális üzletemberre, aki ebben a korban már igazgatótanácstag és százmilliós bevételű cégek alapítója. Feltételezve, hogí 23 évesen elvégezte az egyetemet, érdemes lenne példának felhozni, hogy lehet pár év alatt ilyen karriert befutni. De nem ér olyan szavakat használni, mint munkával és szorgalommal! :)
Te sajnáltad itt szegény baloldalt, amelyet a mocskos és gátlástalan fideszes propagandagépezet mindennel megtalál, hogy elterelje a figyelmet.
Igazából csak arra próbáltam célozni ezzel az esküvő dologgal, hogy te csak ne nagyon sajnáltasd itt szegény baloldalt, és ha lehet, propagandagépezetekkel kapcsolatban sem ártana egy csöpp szerénység, pláne Werber kartács megjelenése óta.
A fidesz mondja folyamatosan, hogy az a sok rohadtszemétmulti kizsigereli a Magyar embereket és kiviszi a pénzt az országból. Ez ellen Ők tenni fognak. Mit is?
Hát sorra kötik a stratégiai megállapodásokat a rohadtszemétmultikkal.
Ez inkább csak azért érdekes, mert akkor el lehetne dönteni, hogy a családot fel lehet-e használni népszerűségszerzésre ... mert, ha igen, akkor meg nyugodjon bele a minálnok úr, hogy a másik oldal is szorosan rajtuk tartja majd a szemét ... és esetleg kellemetlenebb dolgok is előkerülnek a magánéletükről.
Még mindig ott tartunk, hogy nem kell többet beleképzelni a dolgokba, mint amit tudunk. Kárpáti havi 670 ezret kapott, ennek a része volt havi 15 perc telefonbeszélgetés. Werber pedig 50e forintot kapott óránként. Számolhatunk.
Tisztelt Képviselő Ur! Az „Ér-e havi 15 perces tanács 670 ezer forintot?” címmel K/11819. szám alatt benyújtott, írásbeli választ igényl ő kérdésére tájékoztatom, hogy az írásbeli kérdés — elektronikus médiában megjelent cikkre hivatkozva — bűncselekmény gyanújára utal, így az tartalma szerint feljelentésként értékelend ő. A büntetőeljárási hatásköri és illetékességi szabályok alapján — értékelés és a további szükséges intézkedése k céljából — a feljelentés Fővárosi Főügyészségre történ ő megküldésére került sor. Az írásbeli kérdésben érintett tárgykörben a feljelentés elbírálását követően nyílik lehetőség a tájékoztatásra. Kérem Képviselő Urat válaszom elfogadására.
Nekem viszont egy sem hiányzik, annak ellenére, hogy még mindig itt élősködnek rajtunk. És nem a multik - vagy nem csak, kinek, hogy -, hanem a saját vérszívóink.
Tudod, ha kicsit képben lennél a történelmi dolgokkal, akkor eszedbe juthatna, hogy ez mely csoportok szokása volt. Nekem egyik sem hiányzik, bár a jelen kormányban mindkettő jelen van valamilyen szinten.
Na, azt az überokosok milyen kampánytanácsokat osztogatnak mindenfelé? Nagyon IQ, amikor az egész kampányban igérgetések, hazugságok, demagógiák, hazaffyságok töltik meg a magor medencét. Kiváló! És még a jó munkásemberekre mondják, hogy buták. Azok csak röhögnek vagy sírnak a pártok magasröptű eszmeiségein. De sejtitek, hová kívánják őket nemes egyszerűséggel? Az apjuk csapta volna a falhoz őket még nyúlos korukban!